Hiç aşkından delirdin veya sokaklara düştün veya değişik benzeri bir şey oldu mu veya cinnet geçirdin mi hiç? Nasıl bir enkaz oldu sende?
ve şu an o gelse>> ona “evet” der misin?🤨😉🤦♀️😕🤔
Hiç aşkından delirdin veya sokaklara düştün veya değişik benzeri bir şey oldu mu veya cinnet geçirdin mi hiç? Nasıl bir enkaz oldu sende?
ve şu an o gelse>> ona “evet” der misin?🤨😉🤦♀️😕🤔
her şey o kadar güzeldi ki o hafta annemle babama nasıl söyleyelim de babam ile tanışma olsun dediğimiz bir gündü ve hayatımın en sağlam kazığını yedim insan bir noktada can yakar adam gibi gelip sevgim bitti evlilik sorumluluğundan korkuyorum deseydi zerre umrumda olmazdı
Bir buçuk yıl ilişkim sürdü ilişkim bitti bir buçuk yıl sonra helallik istedi dile kolay mı beni yıprattı helal etmedim etmem de ben o dağılma ile hatalar da yaptım keşke tanimasaydım yaşattığı güzel şeyleri misli misli kötüsünü yaşattı herşeyi geçtim 29 Ekim 2021unutmam
Ben o geceyi nasıl geçirdim bir Allah bir ben bilirim sabah ezanları okunduğunda kriz geçirdim titreme kusma benim o halime anne ağladı öyle aldı duşa götürdü o gün sonrası topladım kendimi o gün önümde paramparça etseler hissiz izlerdim sonrası sağlık sorunu yaşadım altı ay tedavi gördüm bazı şeyler dört duvar arası geçmiş diyoruz işte..
Cevap
9Cevap
Hayır aşka inanmam
Allaha şükür bir insan yüzünden aklımı yitirecek değilim ama daha önce sevdiğim ve beni yarı yolda bırakan bir zalımın kızı oldu.
Hepsi geçer. Zamanında bende öyleydim. Ama hepsi geçiyor. Tabi ben o kişi ile birlikteyim Şu an .
Seni zerre haketmedi ama demi
Oyle diyemem. Aslında benim aşktan delirme olayım kendi içimdeydi. Yani ona soylemeyemedigim için falan. Eğer ki seni hak etmediğini düşünüyorsa asla 1 dk dahi harcama onun için. Seni hak edecek o kadar cok güzel insan vardır ki dünyada. Yeter ki hayatı yaşa ve önüne bak. Kimseyi takıntı yapma. Seni üzen birisini ise asla hayatında yer aldırma.
👏
Aşk enerjidir tutkudur aşkın olmadığı yerde tukenirsin
aşk tüketmez yanlış aşk harcar adamı
Evet Maalesef
Nasıl atlattın?
Atlatmadim Hala Acısı Var
Acısı dinmiyor sadece acıya alışıyorsun
Çok Zor İşte Bu Hep Gözümün Önüne Geliyor
Öyle tabi:( birde reel görüyorsan halin vahim
Yok Ben Görmüyorum Artık Istesemde Göremiyorum Keske Görsem de Konusmasak
Keşkeler yokmu:/
Neyse 👋👋