Eltim ile başım dertte ne yapmalıyım?

merhaba kızlar umarım iyisinizdir size yaşadığım bir olayı anlatacağım ben çok mutlu bir evlilik yaptım eşime de hala çok aşığım 3 yıldır evliyiz bir oglumuz var 1.5 yaşında havalar daha yeni yeni ısınıyordu o yüzden geçen aylarda bir aile pikniğine gittik eltimi her yardıma çağırdığımda bize yardım etmek yerine eşimin etrafında dolaşıyordu başlarda mangala yardım edecek diye düşündüm ancak o eşime bir şeyler anlatıyor ya da kendi yaptığı şeyleri övüyordu sonunda ne yaptıklarını merak ederek onların yanına gittim benim geldiğimi görünce ikisi de farklı bir şeyle ilgilenmeye başladı eltime niye yardıma gelmiyorsun diye sorduğumda eşime ızgara için yardım ettiğini söyledi neyse piknik bitene kadar bunları izledim eltim oğlumu kucağından hiç düşürmedi oğlumu doyurmak için istediğimde mızmızlandı vermek istemedi neyse gün bitti falan yolda eşime onun ne konuştuğunu sordum kaçamak cevaplar verdi neden böyle davranıyor bilmiyorum eskiden böyle değildi sizce eşim beni aldatıyor mu? bu konuda ne yapmalıyım? yardim edin lütfen...

Eltim ile başım dertte ne yapmalıyım?