Eski sevgilimle 10 yıl kadar birlikteydik, çocukluk aşkıydık ama son birkaç sene aşırı toksik bir hâl almaya başladık. Aldattık birbirimizi küfürler şiddet her şey vardı ilişkimizde. Sonunda da bitti. Ben başkasıyla bi yola çıktım 2 yıldır benim hayatımda beni çok seviyor bende onu. Ama eski sevgilimin kanser olma riski var, parça alınmış 2 haftaya belli olacakmış. İlişkimi bitirip ona dönmeli miyim?
Çünkü vicdan azabı çekiyorum.🥺 Onu çok üzdüm, ailevi problemleri, hayat şartları da zordu ama benim yüzümden rahatsız diye düşünüyorum. Sizce yeni ilişkimi bitirmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılık acısı yüzünden eski sevgilim kanser olabilir yani ven sebep oldum vicdan azabı çekiyorum 🥺
Diyelim ki eski sevgiliniz kanser onun için ilişkinizi bitirip onunla evlenip ona bakar mısınız?
Şu anki sevgilimle aram çok iyi, tam bir ruh ikizi gibiyiz. Mutluyum ve tam aradığım insan. Ki eski sevgilim başka kadınlarla takıldığı dönemde tanıştım sevgilimle. Ne olacak bilmiyorum ama hayatımın aşkını buldum. 🥺
Bizim aileler istemiyordu beni kendinden soğutmak için kızlarla takıldı sevgili oldu bende haliyle soğudum ama ilişkiye devam ettigim affettigim halde onu umursamamaya başladım sürekli kavga ederdik güven problemi vardı başkalarının yanında küçük düşürdüm falan.. yani surekli olarak kavga gürültü vardı ihanet de vardı işin içinde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
beyler kadınlar hep böyledir hiç aklınızdan çıkartmayın ve hiçbir zaman anneniz haricinde bir kadın tam manasıyla güvenmeyin
Ne konuda? Benim eski sevgilim kanser olabilirn
sen kesinlikle git
Hayatımdaki kişiyi, bir başkası için yarı yolda bırakmam. Kanserse geçmiş olsun, tedavi olsun. Ben iyilik meleği değilim
Ama ya kanser olmasına sen sebep olduysan?
Sonuçta eski sevgili başkasıyla ilişkin var Sevgiline ne olacak
Eski sevgilimin bu hâle gelmesine ben sebep oldum.
şu an ki sevgilin ne olacak
Şu anki sevgilimle aram çok iyi, tam bir ruh ikizi gibiyiz. Mutluyum ve tam aradığım insan. Ki eski sevgilim başka kadınlarla takıldığı dönemde tanıştım sevgilimle. Ne olacak bilmiyorum ama hayatımın aşkını buldum. 🥺
Kendi kafandan kurma bacım hayatına bak
Olayları bilmiyorsun ki kendi kafamdan kurmuyorum gerçekten ona çok zarar verdim o yüzden de vicdan azabı çekiyorum.
Tamam da tobe et pismansin. şimdi de sevgilinin ahını alma
Sevdikten sonra önemi yok
Nasıl yanin
Ha eskiymis yeni bırakılmaz
Kanser olmasına ben sebep oldum eski sevgilimin 😓
Doktor mu dedi
Demedi.. ama ben düşünüyorum öyle olduğunu çünkü onu çok kırdım üzdüm
Anladım
saçmalama istersen
Kanser olmasına ben sebep oldum 😓
bence sen daha kansersin
Tamam
Simdikinin günahı ne olacak
Destek olmama bile katlanamaz, arkadaşlık etmeme bile bu yüzden bitirmekten başka yolum yok
Tamam o cocogun günahı ne birden cikicaksin hayatını alt üst ediceksin
Eskisinin kanser olmasına ben sebep oldum😓
Sebep değilsin Allah böyle yazdi kaderini böyle yaşıyor
Kavgalar tartışmalar.. ben çok üzdüm onu ve bu yüzden de vicdan azabı duyuyorum.
Hayir donemem
Ya eskisinin kanser olmasına sen sebep olduysan peki
Nasi sbeeb oldun anlmdm
Bizim aileler istemiyordu beni kendinden soğutmak için kızlarla takıldı sevgili oldu bende haliyle soğudum ama ilişkiye devam ettigim affettigim halde onu umursamamaya başladım sürekli kavga ederdik güven problemi vardı başkalarının yanında küçük düşürdüm falan.. yani surekli olarak kavga gürültü vardı ihanet de vardı işin içinde.
Bu yuzden kansr olunmaz ki
Çok fazla takıntı yaptı beni çok fazla kafaya taktı ki zor bir hayatı var
Tamam takma okdr boş ver senden dolayi degildir cok cinsel yasamis ondan hastkik kapmistir
Cinsel ilişki yoluyla ne alaka kanser hastalığı?
Aids hastaligi kanersere yol acar canisi
Cinsel ilişki yaşamıyor diye biliyorum
Herkes yalan soyler canisi
Yok.