Adiniz dula çıkacak ama o çok istiyor
Sadece 3 ay evli kalacaksınız
Sadece 3 ay evli kalacaksınız
Sonuçta burada belki ölme riski olan birisinden bahsediyorsun. 3 ay bile olsa mutlu olmayı, gülmeyi, sevilmeyi hak ediyor... Yine son bir isteğini yapmak zor birşey olmasa gerek. Ben şahsen yaparım... Yine mutlu olsun, gülsün.. Bu çok birşey değil. Merhametli ve şevkatli insanlara ihtiyaçları var...
Ben evlenirim be çünkü ben onu anlarım benimde başıma geldi hatta 3 defa akciğer kanseri oldum hep savaşı kazanan ben oldum şimdi yine akciğer kanseri oldum ama bu son şansım şimdi iğne oluyorum haftada 7 tane doktor geçecek diyor ama benim için sorun yok çünkü ben hep mutluyum mutsuz hasta olanı da ileştiririm
Sevmek birşeyleri hesaba katmamaktir. İyi günler ve kötü günler biz insanlar için. Mutlu günde elinden tutup hasta diye terk etmek sevgi değil bencilliktir, nankörlüktür hiç sevmemektir. İnsan yaşar, sever , aşık olur..
Ve insan kanatlarından ayrılır bir gün...
Cevap
29Cevap
Bazı şeyler medeni halden daha önemlidir yarın öleceğini bilsem bile bugün evlenirim seviyorsan bu duruma takilmazsin bile
Kişiden kişiye değişebilen birşey seviyorsan evlenebilirsin ama dediğim gibi hayat bu belki onun yerine sende öyle olabilirdin bunu düşün ve ne hissettiklerini sorgula kararını ver :)
Ben severken aşırı duygusal oluyorum şu an evlenmem derimde rahatlıkla eğer aşıksam her türlü duygusal kafayla onunla beraber evliyken son nefesini versin der evlenirdim
Sevgilimden kanser oldu diye ayrılmam.
Evlenmek istiyorsa dul kalacağımı hesaplamam.
Sevda öyle bir mevzu değil bizde.
Ölümsüz olmak istemiş bence değer mi bilmiyorum ama ben olsam evlenirdim galiba ama sonunu düşünmeden sonunu düşünürsem herşeyden vazgeçerim ondan bile..
Evet evlenerim nasıl olsa 3 ay sonra kurtulcam sonra yalnızca yaşıcam 3 ay adam derdi çekilir yani
Evlenmezdim cünkü ben ömür boyu bu damgayi tasimak zorunda kalacagim. Ikinci bir evlilik yapmak istersem de problem cikar. Gerek yok buna.
Evlenirdim. Onun ölümünden çok onsuz geçirdiğim zamanlar çok canımı yakardı. Zor olur insan için sevdiğini kaybetmek.
Umrumda olmaz seviyorsam onunla son nefesine kadar beraber olurdum belki sevgi tüm hastalıkları tüm engelleri yener ben buna inanırım
açık söylemek gerekirse evlenirdim tabi ki , son günlerinde onu çok mutlu edebilmek için her şeyimi veriridim
Ne belli belki cok mutlu olucak senleyken benim tanıdığım biri son evre kanserde sırf mutlu olduğu ıcın kanser hücresi iyilesti
Evlenirim. Zaten kanserle mücade ediyor. Bir darbe de benden mi yesin?
Ona dünyanın en iyi insanlarından olurdum. Elbette evlenirdim.
Beraber yenemeyeceğimiz birşey yok. Dolu dolu güler, dolu dolu yaşardık onunla, bir umut her zaman vardır.
Tereddüt edilecek bir durum değil bu. Sevgimi, herşeyimi ona veririm.
Neden olmasın bazı insanlar mutlu olunca kanseri engelleyebiliyorlar. Bir tanıdığa doktorlar 2 ay demişti 7 yıl geçti sapasağlam.
Evlenirdim son zamanlarını en güzel şekilde geçirtmeye çalışırdım
osenle evlenırse sende onunla evlen ya da oyala tatlı sekılde ama sunuda unutma kımse allahın ısıne gun ay yıl sene bıcemezzzz
Kesinlikle ama kesinlikle evlenirdim.
Hasta oldu diye, belki olecek diye; ne sevgime, nede ona yüz cevirmem.
Evlenirdim. Hem öleceği ne belli ben onun iyileşmesi için her şeyi yapardım.
Evlenmek mesele değilde onu kaybetmek kötü olur dayanamam
seviyorsam evlenirim sirf kanser ve oistiyor diye degil yanii
Evlenirim, dul olmak erkek için sıkıntı edilecek bir şey değil.
Bir an bile düşünmem direkt evlenirim
Hiç düşünmeden evlenirdim.
Meleğimse evet yoksa hayır
İstiyor ama neden 3 ay
evlenirim sevgi böyle bir şey
Evlenmem.
Daha çok bağlı olurum
Bunu sana diyemem. Hayat senin dostum
Evlenırım
beraber yaşamayı tercih ederdim
Evlenirdim
Seven ne yapmaz ki