Büyük bir ṣehirde yaṣıyorum. Eski flörtümü otogarda gördüm. Aynı saatde aynı yerde olmamız çok ṣaṣırtıcıydı. Ikimizde göz göze geldik hatta görünce bi ṣaṣırdım o da dona kaldı. Ṣuan onun sevgilisi var belkide niṣanlanmıṣtır emin değilim ama sizce neden karṣılaṣtık ki? tesadüfler kadere dahil mi? dahilse anlamı olabilir mi? Olacakken olamadık bu arada iletiṣim sorunumuz vardı
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rastlantılar her zaman güzel midir ama? Bırak hayatını yaşasın, belli ki biraz boşluktasın.
Güzel veya değil sasirdim yani koca sehir ayni saatde ayni yerde olmamiz sasirtti
bide normalde ben onun bulundugu yerden gecmeyecekdim bile ama nedense o yoldan gecesim geldide öyle gördüm yani görmem gerekiyormuṣ ama neden..
Yolu acik olsun tabi
bosluktada degilim yani flortlestigim biri var elbette ama bunun kadar kimseyi cidden flörtden öte göremedim o yüzden aklimda kaldi öyle anısıyla
Bak sana akıl verecek değilim tabi ki ama flörtün varken böyle düşünüyorsan o flörtünün hakkını yiyorsun diye düşünüyorum. Üzgünüm yüksek ihtimalle flörtün de başkasına bakıyordur. İlginç bir şekilde ilişkiler bu şekle evrildi. Şu anda o seçilmiş bir erkek olduğu için onu arzulaman normal. Belki o kızın yerinde sen olabilirdin, mutlu bir hayat yaşıyor olabilirdin ama olmuş artık. Hayatında karşında böyle seçenekler çıkacaktır. Doğru seçimi her zaman yapamazsın. Belki de doğru seçim budur kim bilir :)
Yok ya düzgün bir flört olsa zaten baskasina niye bakayim öylesine bikac günlük kiṣiler hani laf olsun diye tanisiyorum bazen
bu flörttde secildigi icin değilde cidden hayatimda ilk defa evlenmeyi bile düṣündürten biri oldugu için ama kendi hatasi onun yüzünden olamadık bana yanlis sinyal verdi bende hemen sinirlendim fevri davrandim biraz o da sonra pisman oldu ama adim atamadim bende tükürdüğümü yalamam iṣte inadıma denk geldi yani iletiṣimsizlik bizi bitirdi.
Yolu acik olsun elbette ama daha iyisi beni bulmaz
Buna çok üzüldüm, umarım karşına o düzeyde iyi biri çıkar. Bence sevmek bazen fedakarlık ister. Ben birinde kendi gururumu hiçe saydım ama olmadı. Bana öldüğünü söylerken başkasıyla konuşmaya başlamış :) öylece bitti işte. Onu asla benim onu sevdiğim kadar sevmeyecekler
Şu anda mutsuz değilim, kendimi çok kötü hissediyordum ama artık değil.
üzücü durum seninkide öyle ask isleri zor
Ben gerçekten birine aşık olmak istedim :)
Aslında buna inancım zaten yoktu, bulabileceğime de inanmıyordum. Sessizce evimde oturup oyun oynarken gelip bularak yakamdan tuttu çıkardı beni. Ona inandım. Şu anda aynı şekilde yaşamaya devam ediyorum. Sadece daha eksik hissediyorum, bencilce sevilmek istiyorum ancak artık birinin duygularına inanır mıyım bilmiyorum.
Şimdi zaten hiç inanmıyorum doğru kişiyi bulabileceğime. Benimki de tamamıyla rastlantı ile olacak olacaksa.
Aşk tesadüfleri sever aşkım
ama o artik baskasinin
Elbette
ama o artik baskasinin
Olsun, sen daha iyisini hak ediyorsundur belki.
O zaten benden hoslanmis olan en üst seviyeydi yani ondan yukarisi istemez beni
şu an sana öyle geliyor :)
Emin ol tiksineceğin zaman da gelecek
biliyorumda iste bu baṣkaydı ya neyse tesekkürler yorum icin ;)
Değil kızım değil :D
Güven bana.