Sevgilimin çocukları çok şımarık?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Mimarlık okuyorum. 42 yaşında biriyle beraberliğim var. Kendisi mimar. Onun yanında staj yapıyordum o zaman tanıştık 1 senedir sevgiliyiz. Karısından 3 ay önce boşandı karısı bizim beraberligimizi öğrendi. Ben tek yaşıyordum. İkimize bir ev aldı şimdi sevgilimle beraber yaşıyoruz. Sevgilimin 2 tane cocugu var biri kız biri erkek biri 12 diğeri 8 yaşında aşırı şımarıklar haftasonu geliyorlar ben ders çalışıyorum ödevlerimi yaparken bağırış çağırış rahatsız oluyorum bir kere onlara sesimi yükselttim babalarına şikayet ettiler aşkım rahatsız oluyorum ama kendini benim yerime koy dedim. Hafta sonları bizdeler iyi ki velayetleri annelerinde. Sevimsizin tekiler zaten. Gıcık oluyorum onların yanında kangrem oluyorum onların sayesinde sabır ne demek onu öğrendim. Şu okulum bitsin zaten bir tane de ben çocuk yapıcam sevgilimden o zaman görürüz. Ben hayatımda bu kadar şımarık yaramaz veletler görmedim her yeri dağıtıyorlar bütün eşyalarımı karıştırmaya çalışıyor o kız olan acaba annesi mi diyodur çocuklara gidin onların rahatını Bozun diye?
Sevgilimin çocukları çok şımarık?