Ben kıskanç biriyimdir gerektiği yerde özgür bırakmayı da bilirim.
Kıskanılmak
Özgürlük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Özgür olmak hoşuma gider. Özgür olduğum zaman varlık olabiliyorum. Aksi durumda yaşamasam daha iyi. Özgürlük konusu insanın taviz veremeyeceği en temel konudur. ÖZGÜRLÜK! ÖZGÜRLÜK!
Tabi ki özgür bırakılmak hoşuma gider benim ama kişiye göre değişir bu kıskançlık aşırı veya kontrol edici bir hal aldığında, toksik bir hale dönüşebilir ve ilişki üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Kıskançlık, güvensizlik, düşük özsaygı, kontrol arzusu veya geçmişte yaşanan travmatik deneyimler gibi birçok farklı faktöre dayanabilir. Sağlıklı bir ilişkide, kıskançlık duygusu bazen ortaya çıkabilir, ancak önemli olan bu duyguyu nasıl yönettiğinizdir. kıskançlık yaşayan varsa da Kendinize olan güveninizi geliştirmek için çalışın. Kendinizi sevin, değer verin ve güçlü yönlerinizi fark edin. Kendi değerinizi ve ilişkinizin temelini hatırlayarak kıskançlık duygularını azaltabilirsiniz.
Cevap
12Cevap
Açıkçası kıskanılmak daha çok hoşuma gider ama özgürlükte önemli şimdi :D
Kiskanilmak ole özgürlük dersen kısıtlama olur biri. Kıskanmak sevdiğin insanı gözünden bile sakınmaktir. Kisitlamak ozguvensizliktir önce şu farkı anlayalim
Hiç öyle saçma kıskançlıklara gelemem özgür bıraksın kendi isteğimle yanında olayım kendi isteğimle yanlış yapmayayım
Kiskanilmaktan nefret ediyorum ben de kiskanmiyorum
Kıskanılmak isterim. Yani bu bana ilgi gösterdiğini sahiplendiğini gösterir. Haksız mıyım?
Kiskanilmak hoşuma gider ama kısıtlanmak ya da ne yaptığımı bilmiyormus gibi davranılması değil
Bunun tam ortası var ya he o işte. Hiç kıskanılmadığı zaman da umursamaz gibi olunuyor.
Kararında kıskanılmak Özgür bırakılmak. Özgürlük benim karakterimde var
Kıskanılmak için üzerine para bile verebilirim 😂
Biraz kıskançlık iyidir bence, değer göstergesi abartı olmadığı sürece.
Kıskançlığı hal ve hareketlerine kadar vuran insan benden uzak dursun.
kiskanilmak sahiplenilmek cizgiyi asmadigi surece hosuma gidiyo
İkisinin ortası iyidir
Özgür olmak benim için önemli...
kıskançlık öz güven eksikliğidir
Kıskanılmak hoşuma gider benim.
Dozunda kıskançlık hoşuma gider.
Kıskanılmak Ama sıkmadan
Yaşasın özgürlük
Kiskanilmam tabi ki ama dozunda
Faydalanıcı bilgiler sunmuşsunuz.
Özgür
Kiskanilmak