ben tam da şu an kıstalnıyorum ama kimse çocunu kıstlamsın hayat sizin için iyi ama onlar için berbat bir durum oluyor siz onların böyle yaprak iyiliğini değil pisklojisini bozuyorsunuz onlarında yaşamya hakları var şunu yapama bunu yapma su saate gel bunu giyinme şunu yapama bunu yapma bunları yapmayın onlara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıskançlık sevmem. özgür olmalıyım. ne gerek var kıksnaçlığı zaten sevgilime aitim.
Yerine göre kıskanılıp yerine göre özgür bırakılmak
ben tam da şu an kıstalnıyorum ama kimse çocunu kıstlamsın hayat sizin için iyi ama onlar için berbat bir durum oluyor siz onların böyle yaprak iyiliğini değil pisklojisini bozuyorsunuz onlarında yaşamya hakları var şunu yapama bunu yapma su saate gel bunu giyinme şunu yapama bunu yapma bunları yapmayın onlara
Kıskanılmak hoşuma gider ama özgürlüğümü kısıtlayacak kadar kıskanılmak hiç hoşuma gitmiyor.
Sana doğru gelen karşındakine yanlış ama
İşte orta yol bulmalıyız
Orta yol kıskançlığa gidiyor ama neyse
Kıskanılmayı seçiyorum ama ayarı kaçırmadan 🙄
Kıskanılmak hoşuma gidiyor 😄
Kıskanılmak zannettiğiniz şey ilgi görmeyi istemek aslında. Başkalarının adına konuşuyorum evet kesindir ki kimse kısıtlanmayı istemez.
Kıskanilmak 🤫
toksik olmadığı sürece kıskanılmak tabii xd
Ayarında ise kıskanılmak.
Kiskanilmak
Kısıtlamak istediğinde seni hoşuna gidiyormu
Biraz
Evlenme sebebi bu cevap seninki şanslı 😄
Anlamadim
Karşındakinin aklındaki düşünceleri benimseyip ona göre davranmak güzel bir şey yani
Evet de çok değil ama şanslı evt o bende şanslıyım🙂
Dozunda
Özgürlük seçip dozunda derken
Dozunda kiskanilmak
kıskanılmak.
İkiside çok hoşuma gider
Kıskanılır kısıtlanıyorsun
Birini seç ya ikisi bir arada olmaz
Kıskanılmayı seçtim