Sevdiğim kızı sevgimle değiştirebilir miyim?

Biraz uzun ama okuyup cevaplarsanız gerçekten bana çok büyük bir iyilik yaparsınız. Sevdiğim kız çevre edinmek için topluluklara giriyor. İşine yarayacak insanlarla samimi oluyor. Çıkarcı birisi. Yardımsever ve nazik gözükmeye çalışıyor ama güçlünün yanında olmak ve iyi bir imaj vermek için böyle. Kaslı, zengin kişileri takip ediyor. Tanımasa bile ekleyip beğendikleri var. En son sevgilisi olan bir erkeğe yürüyordu. Ben buna aşık oldum. Şimdi ne yaparsam bu kızı etkilerim. Bu kız ilişkide mutlu olabilir miyim? Öyle ki en yakın arkadaşını sevgilisi olan bir erkeğe yürümek için yalnız bıraktı. sevgilisi olan kişi sevgilisi olduğunu söyledi mesafe koydu. Çok samimi değildi ama benim kız her seferinde çocuk uzak bir yere otursada bir bahane bulup yanına oturuyor muhabbet açmaya çalışıyor. Birde ilgi çekmeye çalışıyor. Övülmeyi çok seviyor. İlgi onda olsun istiyor. Gerçekten aşık oldum duygusal biriyim sizce ne yapmalıyım? Acaba onu sevgimle değiştirebilir miyim? Kız hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu kızla çıkarsam mutlu olabilir miyim? Hiç sevgilim olmadı o yüzden bana görüşlerinizi belirtirseniz gerçekten minnattar olurum.

Bu kızla zaman kaybetme başka kız mı yok
Kızla ilgilen sabırla bekle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğim kızı sevgimle değiştirebilir miyim?