Güncellemeler
+1 yıl
Zamanında 4 kere affettigim eski sevgilim yazdı , yarı yolda bırakmıştı. bende görüldü attım. Sonra yine yazdı biseyler " bana net ol bişey de , bana karşı içinde biseyler olduğunu biliyorum , içimde az da olsa umut var " dedi. Cevap vermem lazımdı o mesaja cevap verdim , dedimki; " ben en son yazdıklarımda sana umut vercek hiçbişey yazmadım , seninle ilgili hiç bir umudum kalmadı kırgınlığım geçmiyor. Yolun açık olsun dedim, Son kez konuşmak istemiştim Allah'a emanet ol dedi. Görüldü attım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka bir şey yazmana gerek yok. O tekrar yazarsa defol git hayatımdan diyip engelle. Geçmişine duvar örmezsen dönüp dönüp arkana bakarsın. Bu sefer de önündeki fırsatları veya daha iyi kişileri göremezsin.
Yani o son mesaja görüldü atayım dimi
Evet. Direkt mesajı da silebilirsin. Ama o kişiyi engelle çünkü affetmene güvenip seni kullanmak için tekrar yazıp arayacak. Tecrübe konuşuyor.
Bir senedir peşimde , defalarca kez yazdı. Görüldü attım tekrar yazdı. Cevap verdim. Tekrar yazdı. Seni hep bekliyorum burdayım dedi cevap vermedim. Tekrar tekrar yazdı. Şimdi bugünkü konuşmayı daha öncede yaptığımızı biliyorum. Yine aynısı oldu. Yani ben yüz vermiyorum. Bide bana gelmiş yaziyo ki " içimde az da olsa umut var bana net bişey de " diyo bide. Ben ona en son bizden olmaz dememe rağmen dedi bunu. Ben de dedim ben sana hiç umut vermedim en son yazdıklarımda her şey açık ve net dedim. Yani kendi kendine haladaha içinde umut varmış. Ona karşı hislerim kalmadı o yüzden görüldü atıp geçiyordum yani hiç engele gerek duymadım
Bikerede 4 ay sonra dönmüştü. Eskiden hep affederdim. Ama şimdi hiçbirzaman affetmiyorum.
Engele gerek duymuşsun ki bu kadar rahatsız ediyor işte seni. Sen istemez miydin adam akıllı, karakterli, zeki, yakışıkşı birini bulmayı? O çocukla uğraşıp durduğun için düzgün insanları görmüyorsun. Her yerden engelle, fakeden yazarsa yanıt bile vermeden engelle. En fazla 5 tane fake açabilir. Engellemek 10 saniye, yeni hesap açmak 10-15 dk. Sen kazanacaksın. Eski sevgilimi de eski sevgilisi rahatsız ediyordu. Yazıp duruyordu. Bu dediklerimi yaptık, üstüne ben de çocukla sert bir şekilde konuştum. Bir daha rahatsız etmedi.
Eskiden hep affediyordum. Uzun süredir yazıyor hiç affetmedim. Yani hislerim olsa mal gibi affederdim. Bende ona karşı olan hislerim bittiği için. Yazınca görüldü atabildigim için engellemedim. Engelleyince kendilerini bişey sanıyorlar. Engel atmayinca görmemezlikten gelince içlerine oturuyor. Onu affetmeyecegimi de biliyorum. Yani o yüzden dedim. Ama dediğin gibi yinede engel en iyisi
Cevap vermen onu heveslendirir. Görüldü atarsan da söylediklerinin sana ulaşacağını bilir. O yüzden engel en doğrusu
"Bizden olmaz yoluna bak " diyince bir insan nasıl heveslenir anlamiyorum. Defalarca kez görüldü atmama rağmen nasıl içinde haladaha onu affetmem konusunda bir umudu var onu da anlamıyorum.