Allah'a emanet ol?

Zamanında 4 kere affettigim eski sevgilim yazdı , yarı yolda bırakmıştı. bende görüldü attım. Sonra yine yazdı biseyler " bana net ol bişey de , bana karşı içinde biseyler olduğunu biliyorum , içimde az da olsa umut var " dedi. Cevap vermem lazımdı o mesaja cevap verdim , dedimki; " ben en son yazdıklarımda sana umut vercek hiçbişey yazmadım , seninle ilgili hiç bir umudum kalmadı kırgınlığım geçmiyor. Herşeyi açık ve net yazdım ben " dedim. Sonra en son şey yazdı " güzel günler geçirdik son kez konuşmak istemiştim hakkını helal et" dedi. Bende " yolun açık olsun " dedim. O da " seninde yolun açık olsun Allah'a emanet ol" dedi. Görüldü mü atsam. Yoksa bişey yazmaya gerek var mı? Sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Zamanında 4 kere affettigim eski sevgilim yazdı , yarı yolda bırakmıştı. bende görüldü attım. Sonra yine yazdı biseyler " bana net ol bişey de , bana karşı içinde biseyler olduğunu biliyorum , içimde az da olsa umut var " dedi. Cevap vermem lazımdı o mesaja cevap verdim , dedimki; " ben en son yazdıklarımda sana umut vercek hiçbişey yazmadım , seninle ilgili hiç bir umudum kalmadı kırgınlığım geçmiyor. Yolun açık olsun dedim, Son kez konuşmak istemiştim Allah'a emanet ol dedi. Görüldü attım
Allah'a emanet ol?