Allah'ın ilim irfanı?

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Umutsuzluk bu dünya da hiç kimseye yakışmayan bir tavır , Allah hakikaten zaman ve mekandan münezzehtir bunların hepsini bizim için yaratmış ve çok sabırlı bir şekilde hepimize rızkımızı fazlası ile bahşeden zül celali Vel ikramdır. Hayatta belki çok güzel günler göremiyoruz ama bugünlerde geçecek nasıl önce zayıf sonra güçlü daha sonra tekrar zayıflayıp burdan gidiyorsak inanın her şey geçer, bunu kendime de söylüyorum çünkü bizim göremediğimiz gözlerden öte her şeyden haberdar olan habir var , her şeye kadir olan ve vermek için bizi bekleyen hatta kulluk yapmasak bile veren bir zül celali ikram var alemlerin rabbi olan er rahim var , ben yıllar önce çok huzursuz ve mutsuzdum o kadar ki zaman zaman ölümü düşünürdüm, sonra Allah ' a dua ettim Allah 'ım bilmiyorum nasıl olacak ama ne olur ruhuma ve bedenime şifa ver, diye aradan biraz zaman geçti ve ben terapiye başladım, çok zorlandım zaman zaman ödeme yapamadım yine dua ettim ve Allah beni darlık günlerinden yine feraha çıkarttı , maddi kazancım günde 20 TL bile değilken şu an terapimi görüyorum, yeter ki Allah'tan isteyelim unutmayın Allah kendisine ellerini açan kullarının duasını geri çevirmekten hicap duyar. Hz Meryem misali bu dünya da paramparça olmak istemediğimiz günler olabilir ama belki de Allah bizi büyük bir mucizeye hazırlıyordur. Haksız mıyım? ( Sadece kaldırımasın diye soru sordum)

Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar video yanlış olmuş 😅😅
Allah'ın ilim irfanı?