Ben Aptal mıyım yoksa Aşık mı?

Dün akşam Sevgilimle konuşurken şaka olsun diye "Allahım ne kadar muhteşemim!" dedim. Bana dönüp demez mi "Hayır değilsin" sonrada dedim ki yani ne demek değilsin bence öyleyim dedim neymiş hiçkimse muhteşem değilmiş, sonra baktı tabii ben ciddiyim alındım yani, dedi ki seninle uğraşmak hoşuma gidiyor şaka yapıyorum sen ciddi misin diyor? Yok canım ne ciddi olucam di mi ya insan nezaket icabı evet hayatım der kapatır konuyu değil mi? Sonra bir de demez mi ben sana öyle dersem popon kalkar diye! Oysa ben ona kendini iyi hissetsin diye her zmaan güzel sözler söylüyorum iltifat ediyorum oysa benim kendi kendime ettiğim iltifatı baltalıyor, normalde beni çok sevdiğini söyler hatta bi lafı var "b*kunu yerim ben senin" diye ama hani ciddi ciddi söylüyor bunu, ama anlaması güç olan şu ki bi insan bu lafı diyipte bi muhteşemsin evet hayatım diyemez mi? Sorum şudur özelliklede beylere: Kendisi benim ilk birlikteliğim dolayısıyla erkekler normalde de böyle kaba mıdır yoksa benimki mi böyle bunu sormak istiyorum ayrıca da merak ettiğim bir diğer konuda bu kişi beni gerçekten seviyor mu yoksa ben mi aşığım sadece? Şimdiden teşekkürler cevap veren herkese...

Ben Aptal mıyım yoksa Aşık mı?