Babasıyla araları çok iyi ve beni anlatmış babası beni görünce bana bakıyor felan tanımış gibi davranıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hos tatli bence seninle gelip gecici olarak degil uzun vadeli bir sey yasamak isteyebilecegini gosterir.
Yani erkekler babasına o anlamda mi anlatır derdini felan açar mı
bence bi Erkek babasina oylesine konustugu bi kizi falan anlatmaz buyuk ihtimalle babasi sen niye boyle bos bos guluyosun falan demisse o da boyle bir kiz var demis olaabilir canım
Ama şöyle bir şey var beni seviyordu ben benden küçük diye istememistim ama seviyordu biliyordum sonra başka bir kızla sevgili oldu, şu an o kızla sevgili tesadüfi aynı mahallede oturmaya basladik babası nerede beni görse hemen bana bakıyor oğluna haber veriyor veya üzgün şekilde bakıyor sonuçta artık sevgilisi var neden beni anlatmış ki
hala seni seviyordur da ondan iste kizi yara bandi yapmistir
Kızı yara bandı yaptı anlıyorum ama yinede iyi biriydi çünkü, kıza karsi saygısızlık yapmadı onu kullanıp mesela yan yana gelince beni kızla kıskandırmadı hiç
Ciddi düşünenler yapıyor genelde
Ama şöyle bir şey var beni seviyordu ben benden küçük diye istememistim ama seviyordu biliyordum sonra başka bir kızla sevgili oldu, şu an o kızla sevgili tesadüfi aynı mahallede oturmaya basladik babası nerede beni görse hemen bana bakıyor oğluna haber veriyor veya üzgün şekilde bakıyor sonuçta artık sevgilisi var neden beni anlatmış ki
Ohaaaa aynı benim olay kanka
Cidden mi?
Bu arda 21 yaşındayım komik olmasın jshsheh. O zaman şöyle bunlar seni onla evlendirmek istiyorlar ama çocuk ta seni unutmak için kızla çıkmış olabilir hani sen istememişsin ya unutmak için tek çare sevgili yapması olmuş ama hala seni seviyor ciddi ama
Yemin ederim kanka
Gerçekten aynı sokakta oturuyorum onlarla
Buraya yazardım ama olmaz aynı benim durum 😯
Yani biz okulda tanışmıştık işte çocuk bir kere hasta oldum çok meraklanmişti, iyimiyim diye kontrol etmişti
Değer veriyor seviyorum
*seviyor
Öyle ama sevgilisi var ben reddettim boyle başımdan savar gibi oldu başka çocukla görünce aşırı kıskandı
Belkide sensiz yoluna bakmak istiyor eğer bişey hissetmiyorsan bırak gitsin sevmiş seni ama insan her sevdiği kişiyle olamıyor bu hayatta o da böyle dusunmus belki
Taşındınız mı?
Senin ilgin ne düzeydeE
şöyle bir şey var beni seviyordu ben benden küçük diye istememistim ama seviyordu biliyordum sonra başka bir kızla sevgili oldu, şu an o kızla sevgili tesadüfi aynı mahallede oturmaya basladik babası nerede beni görse hemen bana bakıyor oğluna haber veriyor veya üzgün şekilde bakıyor sonuçta artık sevgilisi var neden beni anlatmış ki
İlişki çift uyumunuzu inceleyelimmi
İyi tabi
Yani erkekler babasına sevdiği kizi mi anlatir
Olabilir
Evetttt
Yani erkekler babasına sevdiği kızı mi anlatir
Tabiki de
Kaç yaşındasınız
Ben 23 o 21
Olmaz
Yani bende o yüzden kabul etmedim. Ama bir kere hasta olmuştum endişelenip beni kontrol etmişti.