Kocamin kankasi bana sende kylie gibi kadinsin ha dedi?

arkadaslar merhaba simdi ben bu bahsi gecen kadini bile tanimazdim ama bir aksam esim, arkadasi iste arkadasinin karisi oturuyorduk bizde esim cekirdek almaya bakkala ksdar gitmisti bende arkadasinin esiyle salonda oturuyordum ama bu insanlarla yani 2. oturmam oyle dusunun samimiyetimiz yok tanisma asamasindayoz daha neyse ben cayin altini kismaja mutfags gittm orada da esimin arkadasi si*gara iciyordu bana dedi sende kylie gibi kadinsin ha neyse anlamadim ben duymazdan feldm gulmedim bile mimik falan yapmadim cayi kisip salona geri dondium sonra bu olayi bir kiz arkadasima anlattim bna bahsi gecen kadini gosterdi sok oldum yani cok guzel fizigo duzgun bir kadin neden bana boyle bir sey dedi anlayamadim sonra arkadasim dediki bu adamin sende gozu var ama ben emin olamadim esime soylemelimiyim sizce ben bunu yani neticede bu arkadasinin da bir karisi var eger adamin niyeti kotu degilse yazik bir yuva yikilir yani anlayamadim sizce bu adam ne niyetle boyle birsey dedi ben napayim cvplar icin cok sag olun
Kocamin kankasi bana sende kylie gibi kadinsin ha dedi?