Evli adamla olmak? Agir laflari? Bana sen o... sun git baskasiyla oynas dedi? Sonra defalarca aradi acmadim? Nolcak smdi?

1 senedir beraberdik. Ayni yerde çalışıyoruz. Deger verdiğini görmüştüm. Ama son zamanlarda. Kavgalar arttı. Kavga anında bana git başkasıyla oynas dedi sen tam bir o.. sun dedi. Engelledim deli gibi aramis. Şu an haftasonu aramadi çok. Ne yapmalıyım? Bir yandan aynı yerde çalışıyoruz. En fazla ne yapabilir? Engeli açmalı mi? Yoksa tamamen silme li mi. Ona bosan demedim evimi açtım. Yaptığım hataydi çok denedim zaten bitirmeyi. Simdi baktim wp engellemis oda. Ve bugun hiç aramadi. Bana soylediginkelimeler nolursa olsun çok can yakıcı. Ben engeli kaldırmayın dusunmuyorum sizce nolur o tekrar arar mı? Bu olay böyle mi kalacak. Hatali olan o değil mi nolursa olsun bu sözleri söylemesi. Pisman noldumj olur mu? Beni engelleyecegine daha çok biseyler yapması gerek miyormj

Güncellemeler
1 yıl
Nolursa olsun o lafları deidgi icjn onun yüzüne bakmasam haklimiyim
Güncellemeler
11 ay
Karsilastik asansörde yüzüme bile bakmadi
Evli adamla olmak? Agir laflari? Bana sen o... sun git baskasiyla oynas dedi? Sonra defalarca aradi acmadim? Nolcak smdi?