Beni arkadaşı olarak mı görüyor yoksa hoşlanıyor mu lütfen yardım edin?

Ben 25 yaşındayım ve işyerimdeki 23 yaşında Bi erkekten hoşlanıyorum. Aramız çok iyi sürekli bana sarılıyor (başka kızlara sarıldığını ve fiziksel yakınlık gösterdiğini görmedim) iltifat ediyor bazen çok nadiren flmrtöz cümleler kuruyor işte gözlerimi senden alamıyorum ya da senin gibisini bulsam evlenirim gibi ama ağzının içinde söylüyor toplu olarak dışarı çıktığımızda mutlaka yanıma oturuyor oturmadıysanç da kısa süre sonra mutlaka gkeşyor ve mutlaka bir fiziksel temas var (cinsek değil asla kolunu omzuma arması gibi bende omzuna kafamı koyuyorum mesela) ama herkese karşı çok kibar Biri çık güler yüzlü tam bir beyefendi fakat beni düşündüren şey bir iki kez dışarı çıkmayı teklif ettim planım var dedi ve kibarca reddetti. Ve işyerinde olmadığımız süreçte neredeyse hiç konuşmuyoruz ama bayram tatili VS gibi birkaç günlük tatillerde sonra izinli olmasına rağmen işyerinde geldi beni görmeye laf attım sen beni özlemişsin VS diye reddetmedi. Çok çelişkili hareketleri var bazen tam flört ediyor diyorum bazen de tam Bi kanka muhabbeti yapıyor çözemedim. Lütfen yardım edin kafam çok karışık

Beni arkadaşı olarak mı görüyor yoksa hoşlanıyor mu lütfen yardım edin?