Ben 25 yaşındayım ve işyerimdeki 23 yaşında Bi erkekten hoşlanıyorum. Aramız çok iyi sürekli bana sarılıyor (başka kızlara sarıldığını ve fiziksel yakınlık gösterdiğini görmedim) iltifat ediyor bazen çok nadiren flmrtöz cümleler kuruyor işte gözlerimi senden alamıyorum ya da senin gibisini bulsam evlenirim gibi ama ağzının içinde söylüyor toplu olarak dışarı çıktığımızda mutlaka yanıma oturuyor oturmadıysanç da kısa süre sonra mutlaka gkeşyor ve mutlaka bir fiziksel temas var (cinsek değil asla kolunu omzuma arması gibi bende omzuna kafamı koyuyorum mesela) ama herkese karşı çok kibar Biri çık güler yüzlü tam bir beyefendi fakat beni düşündüren şey bir iki kez dışarı çıkmayı teklif ettim planım var dedi ve kibarca reddetti. Ve işyerinde olmadığımız süreçte neredeyse hiç konuşmuyoruz ama bayram tatili VS gibi birkaç günlük tatillerde sonra izinli olmasına rağmen işyerinde geldi beni görmeye laf attım sen beni özlemişsin VS diye reddetmedi. Çok çelişkili hareketleri var bazen tam flört ediyor diyorum bazen de tam Bi kanka muhabbeti yapıyor çözemedim. Lütfen yardım edin kafam çok karışık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Garip flörtöz cümleler kurup sana pas atmış sen geri cevap veriyomusun bu hareketlerine misal gözlerimi senden alamıyorum dediyse sen alamıyosan güzel filan gibisinde örnek kötü oldu biliyorum ama demek istediğimş anlamışsındır. Böyle flörtöz yaklaşıp sonra planları zamansız iptal etmesi çok garip senden soğumuş olabilir ya da kafası çok yoğun olabilir çünkü senle buluşmak için hevesli olan biri şu gğn müsait değilim ama haftaya bilemedin 2 hafta sonra müsait olucam veya bunu demedi bi süre sonra gelip sen beni davet etmiştin müsait değildim şimdi sen boş musun diye bilir.
Evet o bu tür flörtöz cümleler kurduğunda sadece gülümsüyorum cevap vermiyorum çünkü ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben cevap vermediğim için fikri değişiyor olabilir mi dersin? Daha bugün olan bişey işe giderken yolda karşılaştık telefonla konuşuyordu beni görünce kapattı sohbet ettik yolda giderken sürekli kolumu tutup korumaya alışıyor (arabalardan). Gayet sıcak davranıyor. Gün içinde çok arkadaşça konuştu. Benim de moralim bozuldu tabii yüzüm asıldı. Her dk gelip ne oldu bir şey mi var diyor. Çok pas vermedim başım ağrıyor deyip geçiştirdim sonra geldi iltifatlar etti çok sıcak davrandı ama ben o an onun benimle ilgilenmediğin emin hissettiğim için orlaı olmadım sonra mesai sonu yüzünü asıp çıktı gitti anlamadım ki
Zamanında aylarca bi kıza yürüdüm hatta hoşlandığımıda söyledim kaç defa sonra ben bıktım çünkü en azından insan bi red bekliyo kabul etmiceksen reddet diyo insan kendi kendine kızdan baya soğudum, sonra kız geldi ben senden en başından beri hoşlanıyodum filan diyince çok sinir olmuştum ben utana sıkıla defalarca kez itiraf ettim sürekli flörtleşiyorum doğru dğzgün karşılık vermiyo sonra senden hoşlanıyorum neden her şeyi ben tak yaşıyorum tek başıma uğraşıyoruk tek başıma ilişkimizi ileriye taşımaya çalışıyorum eğer hoşlandığın kişi benim gibi bu kafaya girdiyse soğumaya başlamıştır belkide hiç düşünmemiştir ama yinede gülümsemen de iyi en azından rahatsıx olamadığını anlıyo ama eğer hoşlanıyosan sende arada laf at flört et sürekli olmak zorunda değil ama adama biraz karşılık ver
Peki sence o bişey söylemeden ben flörtöz yaklaşsam garipser mi ve ya bişey varsa belli eder mi dersin yani ona karşılık vermek değil de direk ben başlatsam bişeyleri ama işte dışarı çıkalım mı deyince de reddediyor canım çocuk iki kere sordum Bi yerlere gidelim diye ikisinde de planı olduğunu söyledi
Sana o kadar flörttöz yaklaştıktan sonra sen yapsan bişi olmaz herhalde
Yarın flörtöz davranacağım haftasonu da aynı şekilde pazartesi izinli salı çarşamba da ben izinliyim ama izinli olduğumu söylemeyeceğim 3 gün görmemiş olacak döndüğümde tavırlarına bakacağım ya da işte uzaktayken merak edip yazacak mı diye bakacağım ona göre anlarım herhalde değil mi? Eğer arkadaşca olduğu sonucuna varırsam taktik isteyeceğim sizden tekrar bu kardeşinize yardım elinizi uzatırsınuz diye umut ediyorum 🙃
Bana sorarsan hiç bi hareket birinin hoşlandığını belli etmez sadece flörtleşmeler belli ediyo diğer tüm hareketlerin arkadaşça olma ihtimali var ve bu arada bende profösyonel değilim yani benden tavsiye almanız ne kadar faydalı olur bilmşyom
Arkadas
Üzdü ama teşekkür ederim
Üzücü olmayan yalanlar da var isterseniz
Gerçekleri tercih ederim aotal konumuna düşmek istemem 🥺
En iyisi
Ama yine de kafama takılan bişey var kendimi kandırmak istemiyorum ama arkadaş olarak görüyorsa neden diğer kızlara göstermediği yakınlığı hissediyorum sence yolda yan yana yürüyorsa mutlaka kolunu omzuma atıyor örneğin benden de o samimiyeti gördüğü için mi dersin. Çünkü bana bazen ilgisi var ama pek fazla değil yani bir ilişkiye başlamak için yeteri kadar değil gibi geliyor. Erkeklerin düşünce sistemini anlamak için soruyorum
Erkeklerin tek amaci cinsellik ne yazikki
Ama birkaç defa içmeye de gittik hep. Birlikte elini belime bile atmadı sadece sarılıp oturduk. Kafamı omzuna koydum
Bişey diyemem