Beni arkadaşı olarak görüyormuş?

Ben bu yazıyı yazarken Yıldız Tilbe Metris dinliyorum lütfen sizde okurken metrisi açıp dinleyin

Hani bazen deriz ya işte hayalimdeki erkek böyle söyle hııhh işte bende o hayalimdeki evleneceğim erkeği bulmuştum pardon öyle sanmisim nasıl aşığım ama gece gündüz dua ediyorum böyle onunla konuşayım diye bende ilgilendiği şeyleri öğrendim ona göre şeyler paylaştım evet beni fark etti yazdı biz uzun süre konuştuk tatildeydim yaşadığım şehire dönünce bulusacaktik ben bunun heyecanıyla yatamıyordum hep o günün hayalini kurdum eee yaşta ilerlemis artık hayatı düzene sokmak gerek haberlestik ve buluştuk yaşadığım şehirde baya tanınan biri mesleginden dolayı buluştuğumuz gün daha da inandım evet o ben onunla evlencem diye kafa yapimiz o kadar uyuşuyor ki sonra biz her hafta buluşmaya başladık ve seviştik ben elimden geldiğince onu sevdiğimi anlatmaya çalıştım onu sevdiğimi anladı ama anlamamazliktan geliyordu ona sen hiç bir şeyin farkında değilsin dedim ben herşeyin farkındayım diyor oysa beni fark etmeni değil seninde beni sevmeni istemistim beni ozledigini söylüyordu neyim olarak diyorum ayy yine başladın sorularına ben ne olduğumuzu bilmiyordum hep sordum hep geçiştirdi en son yine buluştuk eve geldim ona dedim ki sen beni fack body olarak mı görüyorsun nerden çıktı bu dedi çok sinirliyim bakmıştım artık ve yeter dedim beni sevmiyorsun demek beni arkadaşın olarak goruosun bazı arkadaşlar hani sevişir ya sendeki o ve bana gülücük atarak evet dedi öleyim dedim kendi kendime kalbimi sanki kendi elleriyle tutum çıkarıp atmıştı ve bugün tam 1 yıl oldu onun tabiriyle bizim arkadasligimiz geçen sene bugün görüşmeye başladık ve ben gurursuz gibi her hafta onunla görüşüyordum ne yapayım onunla geçirdiğim 1 saniye için bile dünyayı yakarım kendimden vazgeçtim artık ben o mutlu olsun bana yeter seni çok seviyorum sevdiğim seni herşeyden çok...
Beni arkadaşı olarak görüyormuş?