Evleneceğim kişi hayvanları istemezse evlenmem derdim, başıma geldi. Köpek sahiplenmek için onu nasıl ikna edebilirim?

Merhaba, ben seneye evleneceğim kız arkadaşımı çok seviyorum. O gerçekten harika bir insan. Dünyayı gezmek istediği için çocuk yapmayı asla düşünmüyor ve buna saygı duymamı istiyor. Ben de köpek sahiplenelim, evde onunla zaman geçirebilirim. Ufak ırklarla dünyayı gezmek sorun olmaz, dedim. Hayvanları çok seviyor ama evde beslemeyi asla kabul etmiyor. Titiz birisi olduğu için evde tüylü bir şeyin yürümesini istemiyorum dedi. Oysaki köpek beslemek benim çocukluktan gelen bir hayalimdi. Onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. Alt tarafı köpek, bunun için tartışma diye düşünmeyin. Ben köpeğimle beraber sevdiğim insanla zaman geçirmeyi birçok şeyden daha önemli buluyorum. Gerçekten bunun için benimle evlenmeyeceksen evlenmeyebilirsin dedi. Ben hayatım boyunca hayvanlarla beraber oldum. Beni böyle zor bir seçim yapmak zorunda bırakmaması gerekiyordu. Sonuçta alerjisi veya fobisi yok. Annemin Pomerian köpekleri var, ne zaman görse hemen seviyor. Köpeklerle arasındaki bağ çok kuvvetli. Ayrıca sahiplenirsek gerçekten çok iyi bakabileceğimi de iyi biliyor. 6 yaşında bir kedim var, 2018 Türkiye güzeli. Annemin yanında yaşıyor, kediyi de istememişti. Köpeği bir şekilde ikna etmem lazım. Ayrılmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuyla ilgili aşağıya anket bırakıyorum, bakalım sonuçlara ve cevaplara inşallah yardımı olur.

İKNA EDEBİLİRSİN, VAZGEÇME
İKNA EDEMEZSİN, ZORLAMA
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evleneceğim kişi hayvanları istemezse evlenmem derdim, başıma geldi. Köpek sahiplenmek için onu nasıl ikna edebilirim?