Ya sevdiğinizden ya da evcil hayvaninızdan hangisinden vazgecersiniz
Evcil hayvanimdan
Nişanlım
Kendimden 😄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle evcil hayvan değil onlar yani bir eşya değiller çok iyi dostlar. Ben kimsenin keyfi için yıllarca bana yoldaşlık etmiş dostumdan vaz geçmem. Karşımda benim için bundan vaz geçen insanı da tek kalemde silerim. Düşünsene yıllarca baktığı büyüttüğü canlıyı bir kalemde alıp atıyor bu insana nasıl güvenebilirsin?
Benim başıma geldi bu olay sevgilim değil ama konuştuğum bir adam var aşırı derece köpek fobisi var instagramımda köpeğimin resmi olduğu için instagram dan bile yazmıyor köpeğim rüyalarına girip onu kovalıyormuş 2. ve en önemlisi konuştuğum adam şafi mezhebinden ve onlarda köpek haram bana evlenirsek köpek bizimle olamaz gibi bir şey söyledi bende ona evlenmememiz için harika bir sebep ben köpeğimden vazgeçmem dedim benim zor günlerimde yanımda köpeğim vardı köpeğimden vazgeçmek istemiyorum.
Sevgilinizle köpeğiniz arasında tercih yapmak zorunda kalsanız kimi tercih edersiniz? ↗ cevaplarsanız sevinirim
Bir kedim var ve kızım gibi görüyorum elime geldiğinde daha bebekti gerçek bebekler gibi koluma alıp süt içiriyordum ona biberonla. Bebeğimi nasıl bırakabilirim?
Ya çok güzel😍💓
Ya alerjisi varsa normal istememeyi geçtim
Ne güzel😍💓
Keşke senin gbı insanlar çoğalsa
Kesinlikle ama maalesef insanlar çok kötü bencil merhamesiz
Cevap
12Cevap
nedenini sorar konuşmaya çalışırdım ilk olarak.
Kusura bakmasın hayvan sevgisi olmayan birisini sevemem
Alerjisi varsa
O ayrı konu o hastalık bilerek hastalığı olmadığı halde ben sevmiyorum hayvanları derse benim gönlümde öyle bir kadının yeri olmaz
Öyle birine kimse saygın duymaz da hastalık olark dedim ya da fobi olarak
O zaman hak veririm hayvan sevgim varsa da değişik imkanlar sağlarım beslemek sevmek için
Yani hemen hayvan düşmanıymış gbı düşünmeye gerek yk
Müstakil eve geçerim ya da inatçıyı bırakırım 😅
Hayvanım nişanlımdan eskiyse nişanlımı evde istemem açıkçası
Hayvan tuyune alerjim var hayvan bakan ile yapamam zaten hayvan seven evde beslemez
Beni besliyorlar benim yavruma ses etmezler alerjileri var. Odadan çıkarmamam lazım ona da halam bir dünya triplenir. Sen varsın yeter diyerek kandirilar beni kfjdjd
Olur derim benim de alerjim var ama sokağa atamayız
Eski nişanlım olur 😂
Öyle birini tercih etmem diyelim
Annemlere veririm hayvanı
Annen istemezse ya da bakamam derse
Eşimin annesigile veririm o zaman
Esin bakmio ailesi bakar mı
Bakar mı bakar
Evliysen zaten mecbursun kabullenmeye ya
Nişanlı mısın
Nişanlımdan vazgeçerim.
İkna etmeye çalışırım 😄