Dile kolay tam 10 yıl tek bir kızı sevdim... Onunla her şeyi yaptık yurt dışına gezmelere gittik ülke ülke gezdik... Hiç denemediğimiz tatlar denedik gitmedigimiz gormedigimiz tatil yeri kalmadı ama o 10 yıllık sevdiğim kız dün başkası ile nişanlandı... O kadar soğudum ki aniden artık ne yeni bir ilişkiye başlayacak halim var nede yeni birini sevecek halim...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zor bir travma ama hayat devam ediyor. Ben de ihanete uğramıştım ama şu an diyorum ki iyi ki o ihanete uğramışım. cok üzülmüştüm ama bir o kadar da hayatı öğrendim. İlişkilerde bence insan kendi dengini bulmalı. Boyu boyuna tipi tipine huyu huyuna olmalı birisi havalı diye özgüvenli diye çekici diye peşinde dolaşmamak gerekiyor. Denklikte hayır vardır. Bundan sonra kurduğun ilişkilerde ayağın yere daha sağlam basan kararlar verebilirsin. Kendini şanssız hissetme ve bu tecrübeni avantaja çevir.
Ne tecrübe ama tam 10 yıllık liseden üniversiteye ve sonrasına kadar diğer yorum da senin gibi yazmış anlaşılan herkes bir şekilde bu yoldan geçiyor
Bence herkesin geçmesi gerekli en azından evlenmeden önce. Evlenip çocuğun olduktan sonra yasasan daha kötü olurdu
Tamam o konuda cidden haklısın yani çocuk çok sıkıntı olurdu cidden
Evet şu an ayakları yere daha sağlam basan bir ilişki kurabilirsin eskisine göre
Artık ilişki istiyorum muyum bilmiyom bile o derece Allah bana her şeyi verdi çok şükür ona... Denizde kum bende para... Dil desen 4 tane akıcı biliyom gittiğim yerde sorun da cekmiyom ama yanım boş olunca hiç birinin anlamı yok gibi sanki çok alışmıştım ona hani derler ya ondan onceki hayatımı hatirlamiyom bile o derece
Herkesin derdi tasası vardır. Herkesin bir hikayesi vardır. Çabucak atlatıp önüne bakmaya bak
Soğuyunca savaşın sadece kendinle değil insanlarla da biter. Kotu bir şey bana sorarsan degil. Duygular aptallaştırıyor cunku. Duygularinin seni topyekün yonetmesine izin vermediğinde daha guclu hissediyorsun
Kotu bir şey mi bana sorarsan degil**
10 yılını birisine verdikten sonra söylemesi biraz zor taaa lisenin başından üniversitenin sonuna kadar üstelik hepsini birlikte okuduk
Zaman herşeyi unutturur. Bazen birileri sana iyi gelir. Hep hayatinda olsun istersin. Hep seninle olsun istersin. Ama hayat planladığın sekilde süregelmez. Bazi şeyler yasanir iliskinin mantıken bittigini anlarsın yahut ortada sorun yokken anlasamadigini gorursun ve bitmesi icap eder. Hayatta neyin garantisi var ki? Hayatı oldugu gibi kabullenmek ve zamanın açtığı yaralarını sarmasını beklemek kendine izin vermek lazım
25 yaşındayım Allah ömür verse ve 75 e kadar yaşasam bile misal olarak diyorumhayatimin 3 te 1 i gitti bile tamam hala gencim ama hevesi kalmayınca insanın zaman bile aynı geçmiyor
Yasadigin kolay seyler değilmiş ama o hayatina devam ediyorsa senin icin devam etmekten baska alternatif kaliyor mu?🤔 o baskasiyla mutlu olurken senin oturup onun için kendi mutlulugundan fedakarlık etmenin adı bana sorarsan aşk maşk olmaz aptallik olur. Aptalken mutluyum dersen sen bilirsin
İnan bana beni üzen gitmesi ya da başkasını sevmesi değil kendi hayatı bana ne sonuçta... Beni üzen tek bir şey bile söylememesi... Son kez konuşma fırsatım olduğunda sadece özür dilerim dedi ve gitti...
Yaaa o orada hayatını kurmus keyfine bakiyo sen hâlâ yok bana soylemis yook bana soylememis derdindesin. Vermeyeceksin haketmediği degeri insanlara ya. Sen bana Şu an ondan bahsederken o yeni sevgilisiyle gelecekteki kocasıyla gününü gün ediyor belki de aklının en ücra köşesinden bile geçmiyosun. En acı tarafından düşün cunku en acısı en gerçeği oluyor bazen
Sert bir yaklaşım ama beğendim bunu ne yalan söyleyeyim anlaşılan kim olursa olsun öyle ya da böyle bi tip bir yoldan geçiyor
Kolay kolay kimseyi kirmam ama başkasıyla nişanlanıyor dediğin kadinin hâlâ senle yaptigi konusmadan bahsediyorsun
İnan bana istesen bile daha fazla kiramazsin zaten... En azından kendine getirici sağlam bir yaklaşım oldu tebrik etmek lazım senide 👏👏
En gerçekçi sekilde soyledim. Kirildiysan afedersin
Daha acı tarafını sen zaten dusunup hayal edip kendine eziyet ediyorsundur o kısmı hic soylemeyecegim. Önüne bak sen de
Oldu olacak yakama yapışıp tokat falan da at hani... Yok kırılmadim elbette de yani anlarsın işte daha çok taze bir durum ya ondan
Daha neler😂 sadece anlamadığım şu , baska adamin yaninda olan birini sevmeye devam edebilmenin mantığı ve onun icin hayatindan mutluluğundan fedakarlık edebilmek n'olur alınma da bana s.. alaklık geliyor. O başkasina ait olup dursun ve bunu bayıla bayıla yapsın ben karalar bağlayım oldu başka?🤔
Özel değilse Söylesene en uzun ilişkin ne kadar sürdü acaba? Veya kaç ilişkin oldu
2 yıl. Başka birini sevdiğini söylediği an bıraktım sonrasinda deli gibi yalvardi kafami 45 derece bile cevirip bakmadim. Gururlu biriyim çünkü
1 tane mi oldu yani sonu iyi bitmese bile... Gurur iyidir aynı hatayı yaptırmaz insana... Sanırım benim de artık gurura abanmam lazım biraz
Bi tane evet skor derdinde falan mi olmam gerekiyordu 🤔 kac tane olursa kârdır falan. Millet gibi ordu kurup 50 tane insanla sevgili olamiyorum ben zor seviyorum birini. Millete tavsiye verebilmek icin futbol takımı gibi dizmem mi gerekiyordu. Mantigim tek başına yetiyor biliyor musun🤔
Owowow sakin tamam sadece şaşırdım yani kızların kapısında hazır bekler çoğu ondan şaşırdım 😂özellikle etrafımda tanıdığım tüm Kızlar gömlek değiştirmekten daha hızlı sevgili değiştiriyorlar... Senin bu şekilde olmaz cidden şu dünyada en nadir elmastan bile daha kıymetli hele şu zamanda
Flort ettigim birkac kisi oldu ama biriyle ciddiydim. Birini sevdim biri tarafindan aldatildim
Ben iliski falan istemiyorum ki ilgi ceken biriyim genelde ama yalnizlik en guzeli. Kafam rahat
Tek deneme tek hata diyorsun saygı duyarım ne diyim en azından 10 yılını vermemissin benim gibi 😂
Benim de merak ettiğim o zaten belli bir süre yalnız kaldıktan sonra artık kimseyi istemiyor mu insan sence?
İstiyor ama herhangi birine güvenmek cok mantıksız geliyor. Herkesin bi dalgası bi unutamadığı var. Herkes birileriyle her haltı yaşıyor ve unutamıyor. Mecbur degilim ki kafasında milyon tane kadinin hayali olan adamla birlikte olmaya ilişki kurmaya. Öyleyse adam degildir zaten bla blaa diyeceksin simdi. Yok oyle dunya , hepsinin aklinda yok ilk aşık oldugu kadin yok tavlayamadigi ust komsusu yok yolda yanından geçen düştüğü baska bir hatun yokk bitiremediği son iliskisi falan tüm bunlar eşittir erkek denen varlik. Diger kadinlar aptal olabilir ben degilim ve ölene kadar yalniz kalabilirim no prablım 🤔
İlk aşk tamamda üst komşu ve yoldan geçeni unutamamak biraz abartı sanki 😂
Erkek olan sensin daha iyi bilirsin😂😂
Herhalde onlar gibi olsam 10 yıl 1 kişiye sadık kalmazdim değil mi
Fikrimi değiştiren biriyle karsilasmadim sanirim seçimlerimde sorun vardı
Çevreni ve hoşlandığın modeli bilemem elbette ama aynı şekilde benim için de karşıma ağzı sıkı her şeyi her yerde anlatmayan halden anlayan aklı başında ve gerekirse birlikte adam ö**ldürüp gomsek bile ağzını kapalı tutacak biri çıkmadı... Sonuncu örnek fazla oldu ama anladın sen 😂😂
O kişinin bundan haberi var mıydı eğer varsa bu süre içerisinde bir adım atmadıysa demek ki ilgisini çekmemişsin. Arkadaşlığını çoktan kesmen gerekiyordu çünkü sonu çok acı oluyor göründüğü üzere
Sence 10 yıl içinde onu sevdiğimi söylememiş olmam mümkün mü Allah aşkına o da bana defalarca söyledi sevdiğini hatta sevgisini defalarca gösterdi bile
Defalarca sevdiğini söyleyip niye seninle beraber olmadı ki o zaman
İşte buna ne o neden başkası cevap veremedi... En son neden diye sorduğumda sadece özür dilerim dedi ve ağlayarak gitti bir daha da konuşma fırsatım olmadı ne kadar ulaşmaya çalışsam da sonuçsuz kaldı
Abi bir günah mı işledin acaba hiç normal değil valla sevipte kabul etmemek madem etmeyeceksin niye oyalıyorsun karşındaki insanı, insanlar gerçekten çok vicdansız
Yapma Allah aşkına bak ben 10 yıl boyunca evlenmeden olmaz diye cinsel bir yaklaşımda bile bulunmadim üstelik düşün yani... Ki şu zamanda bilirsin millet tuttuğunu şey etme peşinde anladın sen... Aşk konusunda şansım yok diğer her konuda muazzam bir şansım var... Para desen istemedigin kadar iş desen yerli yerinde ama olmuyor işte
Seninle oynamış kız o zaman başka açıklama gözükmüyor ki
10 yıl kimse uğraşmaz o kadar elinde gitmek için çok fırsat vardı ayrıca hakkını yemiyeyim bir çok kez zor zamanımda kendisinden fedakarlık da yaptı yeri geldiğinde benim için bir sürü zor iş bile halletti amacı sadece kullanmak olan o denli uğraşmaz
Hangi kız sevdiği erkekle beraber olmaz ki bir sorun da yoksa, beni sevdiğini söyledi diyorsun ama seven kabul ederdi ki bunu boşuna seni üzmüş onca zaman