Aşk , nefret , hırs , öfke tüm bu yoğun duygularla mücadeleniz içiniz soğuduğunda mı biter🎈

begenen yorum atan herkese teşekkurler ✨
Aşk , nefret , hırs , öfke tüm bu yoğun duygularla mücadeleniz içiniz soğuduğunda mı biter🎈

begenen yorum atan herkese teşekkurler ✨
Hıhım, yorulmuşsan gitmelisin, ne fazlalık olmalı ruhun bir yere, ne de bir yer ruhuna bu saygısızlığı yaşatmamalı. Zira mücadele eden yorulmaz, yüreği soğumaz, sıcaklığını korur. Yorulmuşsan; mücadele edecek bir tarafı kalmamıştır o şeyin ve tutacak bir yer kalmayınca ancak bakar kendine, anlar üşüdüğünü.
Tam olarak mücadele zamanı ne zaman biter biliyor musun?
Net olarak savaşmana değecek hiçbir şey kalmadığında, yani karşındaki insan
'İstemiyorum seni git!'
Bu sözden sonra uğruna savaşacak hiçbir şey kalmamıştır...
Belki ruhen sıkkınlık yaşar ve aklen düşünmeye devam edersin bir süre ama aklının ucundan asla savaşmak geçmez, kırılma noktamdır benim bu cümleler, bütün vazgeçişlerim bu cümleyi duyduğumda başlar...
Artık sana kazandıracak hiçbir şey kalmadıysa geriye, kaybettiriyorsa,, zararın sadece kendine olduğunu farketmeye başladıysan.. işte o an bitirirsin
dogru
Cevap
7Cevap
Evet biter hatta öfke dindimi her şey güzel hatırlanır..
Evet yüreği soğuyanın savaşı biter, belki de yeni başlangıçlar yapmanın vaktidir...
Evet yüreğin soğuduğunda sakinleşiyorsun.. Acını çekmiş ve dersini almış bir şekilde yeni yolculuklara adım atıyorsun...
Evet soğudumu duygusuz hissis oluruz kendimizle onunla olan savaşımız biter artık mücadele edecek birsey kalmamıştır
Negatif duygular barındırmayan bir yapım var unutarak soğuyor bende
Kesinlikle biter ve unutma da orada baslar.
unutulmaz ama duygu da kalmaz artık
Alışıyor insan haklısın unutmuyor hiçbir zaman
aslında unutmak sorun degil takıntı yapıp unutmamak gecmiste yaşamak sorun akışta rahat yasarsa insan herseyi unutur
Haklısın çok güzel ifade ettin, ifade edemediğimi🙏
ben tesekkur ederim yorum icin🌸🌺
Rica ederim
Evet bitiyor.. İşte o zaman umurunda bile olmaz.. Hayatından böyle bir zaman dilimi geldi ve geçti diyorsun..
Soğuma olduğunda savaş bitiyor ama sonlanıyor diyemiyorum.:S
bu duygular asla körelmez. insanı insan yapan bu duygulardır zaten
Evet benim çoktan bitti
Bitiyor evet ismi bile geçmiyor artık hayatın da
Biter umursamıyor insan
Biter
biter
Öyle oluyor
Evet bitiyor bir zaman sonra
Savaş bitti.
Ah uzatma dünya sürgünümü benim.
Sen geldin benim deli köşemde durdun,