Yüzümde hiç bir çekicilik yok kimse yüzüme bakmıyor teklif etmiyor hiç sevgilim olmadı yaş 23 ne yapacagim? Esetige param yok iç güzelliğe önem veren erkek nereden bulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEstetik yaptırmana gerek yok. YouTube da makyaj videoları izle. Beni lise arkadaşlarım tanıyamıyor şu anda. Çok ağır makyaj da yapmıyorum aslında. Göz makyajı bile çok değiştiriyor insanı. Kendini geliştirmeye hobi edinmeye bak. Üstüne başına çeki düzen ver. Meslek edinmeye çalış.
09 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama yakışmıyor YouTube videolarinida izledim
Cevap sahibi+1 yılYakışır olumlu düşün
Soran+1 yıl80 kere her yöntemi denedim dahada çirkin oluyorum
Cevap sahibi+1 yıl@ZankK dedi kendi yaprağa benzeyen arkadaş.
Cevap sahibi+1 yıl@ZankK sende iki yaprak var, birini profile koymuşsun zuhahahahahahshshshsh
- +1 yıl
yazdığın cümle ilk yazdığımı kanıtlamış oldu işime geldi aslında yapraklara ilgin oldukça fazla olduğundan ilgini çekiyor haliyle doğal olarak. ne güzel işte 2 yaprak sahibiyim hem arkadan giriyorum sana hem önden giriyorum . fenamı 2 tarafla mutlu oluyor işte ihityacımızı karşılıyoruz. öyle değilmi.
he ayrıca şunuda eklemek istiyorum sitenin arkasına sığınma istersen gizliden bir çıkta seni siklemem için bir sebep oluşsun demi ama.
hafif zeka seni.
Cevap sahibi+1 yıl@ZankK oldu teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılBence önce kendini sevip değer vermelisin sen kendini sev ki başkası da seni sevsin erkek böyle şeylerden hoşlanmaz eminim ki çok güzel bir kızsındır kendine haksızlık etme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence İç güzellik için değer verdiğiniz özellikleri ve değerleri belirleyin. Kendi içsel güzelliğinizi geliştirmek için neler yapabileceğinizi düşünün. İnsanları sadece dış görünüşlerine değil, davranışlarına, empati yeteneklerine ve değerlerine odaklanarak değerlendirin. İç güzelliği olan insanlar genellikle başkalarına yardım etme, anlayışlı ve pozitif olma eğilimindedirler. İç güzellik değerlerinize uygun insanlarla bağlantı kurmaya çalışın. Paylaşılan ilgi alanlarına sahip olan topluluklara veya etkinliklere katılabilir, gönüllü çalışmalara dahil olabilir veya benzer düşünen insanlarla tanışabileceğiniz platformları kullanabilirsiniz. İlişkilerde iç güzelliğe önem veren birini bulmak için açık iletişim kurmanız önemlidir. Değerlerinizi, beklentilerinizi ve niyetlerinizi net bir şekilde ifade edin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 23 yaşında birisi bunu umarım şaka olsun diye sormuştur. Dünyada güzel kadın çirkin kadın kavramı kalmadı artık. Tamam bir grup insan sadece görsel hayat yaşıyor olabilir de hayat öyle değil. İnsan sağlıklı akıllı dürüst ve çalışkan olacak gerisi hikaye
12 Yorumla- +1 yıl
Eig 👌
+1 yılSen önce düşünce yapını değiştirmelisin, cirkin olduğunu düşünürsen herkes senş çirkin görür, güzel olduğunu düşünürsende iltifatlar almaya başlarsın, çünkü beyin hayal ve gerçeği ayırt edemiyor düşündüğün şeyi doğruymuş gibi görüyor, özgüvenli olmalısın, bir insan tipsizse bile ozguven öyle bişeyki karşı tarafa çok çekicş görünüyorsun, yalnız bunu egoyla karıştırma 😄 ne yapsam işe yaramıyor diye düşünürsen yaramaz tabi her şey beyinde bitiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgan mafyası olabilir:D kaliteliyse iş görür.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana nasip her şey. Değiştirebileceğin şeylere odaklanmak, değiştirmeyecegin şeylere üzülmekten daha iyidir.
Soran+1 yılDeğiştirmeye çabalıyorum ama yüzüm değişmiyor yüzü cirkinede kimse bakmiyor
Cevap sahibi+1 yılUnut o lafı bir kere çirkinmiş. Deme şunu, bir yerden eksikse bir yerden de fazlasındir. İçime bakan diyorsun, kalbin temiz güzel o zaman.
+1 yılBence çirkin değil bakımsız kadın vardır. Sizin için demiyorum genel düşüncem. Ayrıca soyle belirteyim dış görünüşe bakanlar 30 yasina dogru mutsuzlasırlar. Soyle düşünün. Sapasağlam bir tofas motoru olmayan bir mercedes ten daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılBu işin estetikle tiple miple alakası yok. Nasip kısmet bu evlilik işleri. Eğer tipsiz insanlar evlenemeseydi bu kadar tipsiz insan şu an yaşanmazdı. Yani tiple ilgili bir sıkıntın olmasın. Evlenememen tamamen kısmetinle alakalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Hala çirkin olduğunu düşünüyorsan bana fotonu at seni öyle bir övücem ki fikrin değişcek
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Çirkin kız bacımdır :) bir şey yapmıyacaksın güzelim hayatı akışına bırakacasın. yüzün güzel olmayabilir ama fiziğini spor yaparak düzeltebilirsin.
113 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyorum ama olmuyor
Soran+1 yılBoyumda kisa
Soran+1 yıl150 boyundayım..
Soran+1 yılYapıyorum fiziğim güzel ama yuzum çirkin ise yaramıyor
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
B n seni baştan uyardım Eleştiriye kapalı bir insansan niye beni uğraştırıyorsun ben ne görürsem onu söylerim 10 üzerinden alcağın puan 5 . Kırmızı ruj sürmüşsün birde: D Hiçmi bir kız arkadaşın sana demedi yahu kırmızı ruj çok ağırdır herkes taşıyamaz. hiçmi diyen olmadı :D Güzelliğin yok eyvallah ama ruj tercihin bile yanlış. rju hatalı olanın makyajıda doğru olmaz zaten :D
- +1 yıl
hadi ordan kardeşim kafa benim götüm bile senin yüzünden güzeldir kızın yüzüne gözüne laf atmak sana mı kaldı canım sen önce profilini değiştir profili hatalı olanın hayatı da doğru olmaz zaten hayatsız
- +1 yıl
@elif_yilmazzz8 benim profil fotomu değiştirmem seni güzel yapacaksa değiştireyim sıkıntı yok. D hoş profil foton bile yok daha :D :) Al fotomu değiştirdim
Bu kız eleştiriye kapalı bir kız yüzünü merakettim yazdım özelden foto attı baştanda uyarmıştım halbuki eleştiircem sıkıntı olmasın diye tamam dedi şimdi kötü olduk. Ağır bişreyde söylemedim.
Profil fotosunu değiştircekmişim D bana onu diyene bak kendi profil fotoğrafın dahi yok :D bu ne yaman çelişki yahu.
evet popon beniim yüzümden güzel madem öyle profil fotosu yap. popon ne olduğun bile belli değil Anonimsin :D
profili kötü olanınmış leblebi kadar beyninle böyle söylemen normal tabi senin gibi. beyinsiz olmaktansa hayatsız olmayı tercih ederim. sıkıntı yok.
götü için bile tercih edilmeyen kızsın sen :D
m.:D
+1 yılDaha çok gençsin. Evet hepimiz yakışıklı ya da güzel değiliz. Ama hayat tecrübesi olan birisi olarak söylüyorum dış güzelliğin hiç bir onemi yok insanin kalbi guzel değilse. Ben de çok yakışıklı sayilmam deger verdiğim biri vardi ve gitti. Sifirdan baslamaya çalışıyorum. Konusacak arkadaşım bile yok. Hepimizin dertleri ayri ayri. Hepimizin derdi kendine göre en büyük. Allah Hepimizin yardimcisi olsun
00 Yorumla
+1 yılGörünüş çok önemli. Herkes bunun farkında şöylesi herkes aynı dudaklar, aynı çeneler botoksuydu detoksuydu ağır makyajıyla birbirinin aynı. Ben şahsım adına konuşacak olursam soft makyajlı oynanmamış orjinal bayanı seçerim. İç güzellik 2. Aşama ona sıra geldiğinde evlenme planları içersinde olursunuz.
00 YorumlaCevremde var öyle arkadaşlarım. Aynı senin gibi düşünüyorlar ama aslında dedikleri gibi değiller, bence gayet de güzeller. Sen onu kafanda oyle kuruyorsun. Bu işlet nasip işi 🙏
00 YorumlaHerkes de Brad Pit, Angelina filan değil bu memlekette.
Keyfine bak, kendinle barış ve tadini cikar.00 Yorumla
+1 yılNeden kendini sevmeye çalışmak yerine dış görünümünü dert etmeyecek birini arıyorsun? Sana o değil, sen iyi gelebilirsin sadece..
00 Yorumla
+1 yılHamal paczarina git
Biz buradan yazıpb teklif edin ve hcavaya. Girip konuşmayı kesiyorsunuz. Şimdi sana yazsam teklif etsem cevap bile yok00 Yorumla
+1 yılErkeklerin ic guzellikten anladigi bile ic camasiri guzelligi. Yani ic giyim. Oda icinde iç ve iç guzelligi oldugu icin. Trajikomik ama gercek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz kuruntu yapıyorsun. Kimse dört dörtlük değil ayrıca sana güzel gelmeyen başkasında güzel gözükebilir. Sonuçta göreceli konu..
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu dış görünüşe daha çok önem verir bence 😃
10 YorumlaBurada bulursun, hangi organını beğenmiyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılValla o islerbiraz şans işi güzellikle alakali degil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Allah nasip ederse bulursun. Şahsen ben karaktereok önem veririm. Böyle biri mutlaka karşına çıkar.
00 YorumlaForumda bayanda iç güzellik arayan erkekler var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba. Bir tanıdığım var evlenmek istiyor. 30 yaşında üniversite mezunu , meslek sahibi yakışıklı düzgün biri. Sizi tanıştırayım önce konuşursunuz kafanız uyuşursa ilerletirsiniz.
015 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu okudum da bende buna benzer bir konu açtım. Bakar mısınız rica etsem?
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla göremiyorum sorunuzuda ne ilgisi var
- +1 yıl
Bende 30 yaşındayım işim gücüm var ama evlenecek kız bulamıyorum diye konu açmıştım. Kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. Yaşıtlarım evlensi çoluk çocuk sahibi oldu
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla istek attım
- +1 yıl
Bu kullanıcı aktif değil diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla tekrar gönderdim.
- +1 yıl
Kabul ettim
- +1 yıl
Xper seviyem yetmiyor maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla bu üyeye mesaj gönderemezsin yazıyor bende de :) o sebeble söyledim.
- +1 yıl
Ayarlardan bakayım
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla mesaj gönderdim.
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum daha xper+3 lazım diyor. Neden böyle oldu?
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla bende konuşmayı kestiniz sandım. xper olmadan fazla mesaj atilamiyor sanırım.
- +1 yıl
Hadi ya çok saçma neyse nasıl yazısacagız benim instagram yok maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Nickolatesla yazdım.
Senin sorunun cirkinlik degil senin sorunun kendine güvenmiyorsun okadar basit
00 Yorumla
+1 yılİç güzelliğe önem verenler pazarı var kapalıçarşıda ordan seç istediğini al
00 Yorumla
+1 yılİllaki bulursun. Daha gençsin, dert etme. Karşına iyi birisi çıkacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi görsekte ona göre yorum yapsak bazilari yalan konusabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBenimde hiç olması bu yaşa kadar, yani bende tipsizim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalbini temiz tut yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olalım, ben estetik için gerekli parayı vereyim 😊
00 Yorumla
+1 yılEminim sen abartiyosundur bende kendimi beğenmiyorum ama bu şekilde hayatı zehir etmenin anlamı yok konuşmak istersen yazabilirsin
00 Yorumlaİllaki çıkar biri acele etme spor yaparak fiziği düzeltirsin düşmeyen erkek kalmaz biraz da enerjiksen tamam
01 Yorumla
+1 yılBoy kilo fizik nasıl güzellik sadece yüzde olmaz ki ama
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim güzel yüzüm çok çirkin
- +1 yıl
Cirkin kız yoktur bence ben öyle düşünüyorum yaş kac
Bu zamanda evlenmek için birini bulmak gerçekten zor
01 Yorumla
+1 yılbiraz bakım ve giyim ilşe her sey olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBakimliyim giyiniyorum kusaniyorum ama olmuyor yarinciplak geziyorum sokakta
- +1 yıl
etkileleşimde sorun olabilir ilgi çekmelisin
Soran+1 yılİlgi çekmiyorum hiç bir şekilde..
Yzuum çirkin- +1 yıl
resim atarmısın
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Para kazanmaya odaklansan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulamazsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tamam..
+1 yılEvlenecek eş arıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Estetik ne alaka 23 yaşında
01 Yorumla
+1 yılİşe gir para biriktir estetik ol
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp para biriktir daha mantıklı bir şey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulamazsın para biriktir..
00 Yorumla
+1 yılToz pembe hayallerinden
00 Yorumla
+1 yılNiye öyle düşünüyorsun ki güzelsindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılburada kesin bulursun mesajlara bak sadece 😆
00 Yorumla Aslı bozuk olanın sureti nur olsada yaramaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın genç zamanla karşına çıkar
00 Yorumla
+1 yılburada bulursun merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha genç yaşın acele etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilktir et gel birlikte takılalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTalip olur
10 Yorumla Estetik ve parasını aklından çıkartarak.
00 Yorumla
+1 yılBulamazsın
00 YorumlaKonuşmak istersen
00 YorumlaNasip her şey bea
00 YorumlaEğer ciddiysen konusalim
00 YorumlaAllah'ım sen akıl fikir ver
00 Yorumla
+1 yılBulamazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Zor o is
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma soru
00 Yorumla
+1 yılBen işte
00 Yorumlaşans ya bu işler
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım, estetiğe param yok. İç güzelliğe önem veren birini nasıl bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım