Güncellemeler
+1 yıl
Dün tartıştık ters yaptı bana, konuştum neden yaptın diye, Suçluluk psikolojisi gösterdi. Aşırı tepki verdi oysa ben sakince imasız sormuştum. Konuyu uzatmadim anladım zaten, benim görmeyeceğimi düşündü sanırım bı haltlar karıştırmış anlaşılan, ben dün sabah soruyu yazdığımda akşam onu uzmeden durumu açığa kavuşturacak bir sonuç alırım diye umuyordum ama. Pek katılımcı olmamış. Ciddi bir şey yaptiğını dusunmuyorum aslında , yakalamış olmam onurunu zedeledi bana karsi sanırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşıma sürekli bu durumu yaşayan kadınlar çıktığı için soramıyordum, size sormak mecburiyetinde kaldım. Kendinizden 23 yaş küçük bir kadınla ilişki yaşamayı, kendinize yakıştırıyor musunuz? Herhangi bir ortama girdiğinizde, insanların size olan bakışının farkında mısınız? Sırf cinsellik için, genç bir kadının, ailesiyle büyük problemler yaşaması, sizin umrunda değil mi?
Biz ilişkiye sadece cinsel paylaşım odakli yaklasmadik, söylediğiniz ve daha fazla problemin hesabını da yaptık. Burada amaç kadınları cinsel obje olarak görmemek lazım. Aşk bu, bu konuda gönlünüze hukmedemiyorsunuz. Ayrıca işlerin ciddi noktaya varması durumunda da hedef o yönde zaten, ailesi bu konuda emin ol ikna olacaktır. Ayrıca bir ortama girdiğimizde insanların bakış açıları, evet önemli bir konu, öncelikle o insanların eğitim seviyelerine bakmak lazım. Günde kaç saat okuyorlar. İnsanlık adına neler yaptılar hayatlari boyunca., Hiç çalmadan, hak hukuk çiğnemeden kaç gün yaşadılar. Kendi cikarlarini göz ardı edip bir baskasina çözüm oldular mi mesela. Bir hayvana bir bardak su vermişlerdir mesela. Kaç tane intihar etmek isteyen insanı hayata kavusturdular acaba, yoksa görmezden mi geldiler. Mesela düzenli olarak yardıma muhtaç insanlara karınca kararınca birşeyler yapiyorlarmi. Neyse uzatmayayım sabaha kadar siralaya bilirim. Bunları yapıyorlarsa bakislarini ciddiye alabilirim değilse çok umursamaya degecegini düşün muyorum @Dispatcher25
Bahsettiğiniz kişi siz olabilirsiniz, saygı da duyarım. Fakat bu, kendinizden 23 yaş küçük genç bir kadınla cinsellik yaşayabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hayatınızda olan kadın, yarın kendi yaşıtlarına bakıp iç çektiğinde, ne demek istedimi anlayacaksınız. Şunu da belirtmeliyim ki, benim karşıma çıktığınız takdirde, size amca diye hitap edebilirim çünkü. Ayrıca sizi ağır şekilde eleştirmeme rağmen, saygınızı bozmadığınız için teşekkür ederim.
Sevgili dostum biz insanız ve konuşarak ve saygı duyarak ve empati yaparak asamayacagimiz hiç bir sorun olamaz. Sana biraz pek toplumda bilinmeyen çiftlerden birinin olgun olma halini kısaca anlatayım. Olgun olmak oldukça fazla deneyim ve tecrübe yasanmisligini da kapsar. Bir konu hakkında çiftler bir tartışmaya girdiğinde birbirlerini kırıp geçiriyorlar, ama olgun taraf bu tartışmayı iki kişinin de mutlu olacağı bir şekle evirme becerisine sahiptir. Normal çiftlerde cinsel hayat oldukça başarısız ilerler; kadınların tatminsizliği ve birleşmenin özellikle erkeklerin istedikleri şekilde olmaması sebebiyle aldatma ve boşanma süreçleri ve arkasindan yıkılmış yuvalar, hayatı kararan kadınlar, erkekler ve cocuklar, eğer süreçte bir olgun varsa kesinlikle o ilişki dört dörtlük yaşandığı gibi, her seferinde de aradaki sevgi bağı güçlenerek artıyor. Ayrıca istatistiksel olarak ta tespit edilmiş bu durumlar çiftlerden birinin olgun olduğu ilişkiler digerlerine göre daha fazla mutluluk ve süreklilik oluşturmuş. Bu bağlamda iç çeken muhtemelen bizim kıza bakan yaşıtları olacaktır diye düşünüyorum. Sende beni görürsen amca demeyebilirsin belki çok yasimi göstermem. Ama dersende takilmam 😊
Reis meraktan soruyorum şimdi bu kızla iş ciddiye binse evlenecek olsanız, babasıyla yaşıt oldugun ortaya çıkarsa çok tuhaf olmuyor mu bu iş :D
İş o noktaya gelirse kayın pederi ikna ederim o konuda endişem yok. Ama toplumda ünlü ya da çok zenginsen ancak doğal karsiliyorlar bu tür tercihleri. Arada bir yerdeysen biraz sıkıntı yaratıyorlar.
Ünlü ve çok zengin bölümünde aşırı haklısın. onlar yapınca bişey olmuyor ama ünsüz biri bu işe kalkışınca utanmaz ırz düşmanı sübyancı vs oluyor :D Aslında 2 yetişkin bireyin rızaları varsa sorun bitmiştir fakat toplumda bu yaş farkı mevzusu maalesef tabu olarak kalmaya devam ediyor.
@Dispatcher25 in sorusu da oldukça iyiydi bu konuya benzer kendisine de teşekkür ederim, oraya baya uzun birşeyler yazdım istersen bir göz at sevgili dostum.
Evet az evvel okudum gayet iyi yazmışsın. Haklısın da dediklerinde. Ben başta dediğim gibi 2 yetişkin birey razıysa başkasına laf düşmez. Benim merak ettiğim sadece babasıyla yaşıt olman halinde tuhaf olmaz mıydı sorusuydu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!