Kızlar şu duruma bı el atın, Sevgilim instaya karşı cins eklemiş ayrılma sebebi mi?

Sevgilim 25, ben 48, 3 yıllık ilişkimiz var her şey yolunda çok mutluyuz. Haftada 5 kez dolu dolu cinsel hayatımız var. Ben bunu yazılım kursuna gönderdim mesleki olarak ta kendini geliştirmesi için, kurstaki iki tane erkek arkadaşını instaya eklemiş. Şimdi bu ne anlama geliyor. Sabahta sormuştum biraz sert yazmışım soru kaldırıldı. Konu tam sonuca ulaşması.

Güncellemeler
+1 yıl
Dün tartıştık ters yaptı bana, konuştum neden yaptın diye, Suçluluk psikolojisi gösterdi. Aşırı tepki verdi oysa ben sakince imasız sormuştum. Konuyu uzatmadim anladım zaten, benim görmeyeceğimi düşündü sanırım bı haltlar karıştırmış anlaşılan, ben dün sabah soruyu yazdığımda akşam onu uzmeden durumu açığa kavuşturacak bir sonuç alırım diye umuyordum ama. Pek katılımcı olmamış. Ciddi bir şey yaptiğını dusunmuyorum aslında , yakalamış olmam onurunu zedeledi bana karsi sanırım.
Kızlar şu duruma bı el atın, Sevgilim instaya karşı cins eklemiş ayrılma sebebi mi?