Güncellemeler
+1 yıl
Sadece bu kızla alakası yok. Birkaç kişiyle konuştum öyle unuturum belki hem belki iyi anlaşırız da olur belki diye ama daha da tiksindim
İlişkiler hayat her şey çok ucuzladi
Ben çok severdim oysa ki.. mesela 6 senemi pesinde geçirdiğim kız... 2 senesi aynı losedeydik. Sonra gitti. 4. sene yakaladım Bi yerde o yer de bana 80km uzak yakalamak için 5 6 kez hit gel yaptım o yolu hurda Bi motosikletim vardi lisedeyken onla. Hala durur o motor
son yakaladığımda muhabbet şu
D.. merhabaa
Merhaba kimsiniz
Tanımadın mı
Yok
(Korona vardi Maskeyi cikardim)
Berat sen misin?
Tabi ne sandın
Alaycı bir gülüş ve şaşırma
Ben ee naliyorsun bakalim burada mı okuyosun
Başka napacam aq dedi bana.
Sonra iyii bende geçiyordum yemek yiyecek yer ararken gördüm dedim
İyi ben seni tutmayayım berat görüşürüz
Bana elinin tersiyle itekler gibi hadi hadi diyip gönderdi o 80km normalde 1.5-2 saat kadar süren bozuk bir yol. 40 dk da falan gelmiştim..
Aslında 2. Sene bana yanaşır gibi oldu da benim canım Bi de boğuştuğum sorunlar yuzunden olmadı. 3. Sene yazsaydım mutlaka olurdu biliyorum yanımda olan herks aynısını diyor çok pişmanım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanların bir çoğunda göreceğimiz ve gördüğümüz bir durum vardır. Bizler değersiz şeyleri, değerli görürüz ve bu bizim için farklılık olarak algılanır, "ben farklıyım", değerli olanları ise değersizleştiririz, basitleştiririz, çünkü buna da farklılaşma ve benzersiz olduğumuzu söylemek için bir kanıt gösteririz. İnsanlarımızın, yani bizlerin bir zaman sonra değiştireceği ya da değersizleştireceği şeyler olacak mı? Kalacak mı? Bilmiyorum, ama bunun devamlı olması bizleri farklı bireyler yapmıyor, aksine özümüze hayvanlara benziyoruz. Üzgünüm iç açıcı bir konuşma olmadı...
Doğru ama... seviyom işte usta gözüm görmüyor hiçbir şeyi bu anlattığım saha ne ki aw
Yanlışlıkla kitabını okul geri donusumune attı araniyor diye ben çöplerin içine daldım derse girmedik de o kitabı aradim buldum ona gerçi o da girmedi derse ama
Beraber bi resmimiz vardi silindi canım hı telefoncu yüzünden o günkü ceket hala dururdu evde geçen ay falan yaktım onu ritt mm morgen dinlerken
Anlıyorum seni :)
Ben anlaması zor biriyim. Mesela cengiz kurtohlu liselim dinlemek varken niye freikorps marşı dinliyorum aq falan..
Bu çok daha kolay olur benim için, insan kendi gibi olanları daha iyi anlıyor. Empati yapması daima daha kolaydır.
:)
Olacak olan olur berat. Kendini de ümitlendirme bos yere. Arkadaslarin seni kandiriyor. Sevseydi zaten olurdu sen nasil pesinden 80 km gittin o da bir yolunu bulurdu. Takma. Sal.
Arkadaş ne alaka bu 1 zaten 3 kişi var arkadaşım benim lanet hayatımda başka hiç kimse uok onlarla da nadir gorusuyoruz
Salmak degil de pes ettim diyelim. Zaten ettim 6 sene olacak nerdeyse
İlk başta nana yaklaştı 2. Sene sonra gitti okuldan ben hicbisi demedim hiç arayıp sormadım imursamadim yani 4. sene gittim bu yolu zaten 80 değil toplam 500 600 civarı git gel sjfjd
Sence de hak etmeyen birine gereksiz enerji ve para dökmemiş misin bence öyle olmuş çünkü.
Hayır bence gayet hakediyordu çünkü karakter olarak çok sağlamdı ve psikopatin tekiydi ki en sevdiğim yönü birbirimizi dövmüşlügümuz var sjdjdj
Anlıyorum umarım tekrar biri ile dövüşür de sonra evlenirsin iyi geceleeeer 😊😊😊
Başkasını istemiyorum ama teşekkürler gene de.. Ben yanliz doğdum yanliz büyüdüm yanliz yaşarım gerek yok kimseyi istemiyorum sadece dert yakindim
Anladım her şey gönlünce olsun o zaman 🌼
Sizin de efenim iyi geceler