Ben eski eşimle aldatildiktan sonra tekrar bir ara geldik. Ozamanki travmayi yeni yeni atlatmaya başlamışken bugün 4 aydir beni kullandığını öğrendim. Sen çağırdın geldim, çocuk için geldim senin icin sandin, ne yasattim ki sana kendi kendine yasadin dedi. Eski sorunlari tekrar yasariz yasatirsin diye korkuyorum diyede ekledi
Söyleyin napim ben delirmek istemiyorum yardim edin. Birinin güvenini yikmak bukadar kolaymi
Söyleyin napim ben delirmek istemiyorum yardim edin. Birinin güvenini yikmak bukadar kolaymi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu adam ne anlatıyor be
1 haftadir soguktu bu nasil insan
Adam şizofreni başlangıcı var. Terk et diyemem ama bir destek alması şart belkide beraber gidebilirsiniz aile terapisime
Yok bitti bitirdim heryerden engelledim. Birde 4 aydir isleri icin kosturdu. Istedikleri olunca uzaklasti
Bu adam bencil mi normal hayatta
Hemde cok ve kaba kuvvet kullanir, daraltie emreder
İyi kurtulumussun. Böyle adamla neden evlendin ki naisl kandırdı seni evlenirken
Cok iyidi sahiplenirdi severdi.. bildigin narsist. Ozamanlar nerden bilebilirsin narsist ne
Alla alla belli etmedi mi hiç bir kadın anlar çünkü
Hayir evlenene kadar mükemmeldi. Evlendik tuaf hareketlere basladi ben algilayamiyordum canım. Ani sinirlenmeler emirli konuşmalar. Gittikçe nesem kayboldu eve kendime hevesim gitti
Evlendikten sonra bir taramva geçirmedi dimi. Anlamaya çalışıyorum bir insan nasıl değişir bu kadar diye ya da nasıl saklar bu huylarıni
Zor evlilik gecirdik ama bunlari yasatmasi icin bir sebep yoktu asla. Aldatti arkadaşımla evlencek kadar oldular bu or... ayrildi siddet yedigi icin
Oha dizi gibi olmuş. Neyse iyi yönden bak kurtulmuşsun. Yeni hayatın şimdi başlıyor. Bırak gitsin nereye isterse. Sende az dinlendir ruhunu, gönlünüde gezdirme.
Gezdirecek gönlüm yik keske olsaymis
Saten o yüzden canın cok yanıyor
Bende gamsız insanlara çok özenirim. Ama olmazsa olmuyor
Halimi biliyor daha ne aradi nede geldi. Lanet pislik bir insanmış
Bırak gelmesin ya sen kendini önüne bak. Yani anlattıkların yenilir yutulur değil. Bırak nerde Mutlu ise orada kalsın. Bundan sonrasina bak sen
Allah belasini versib
At içindeki öfkeni kus gitsin. Zamanla geçecek her şey gibi
Ben ona dedimki basta bak duygularim köreldi derinden cikartma bana. Isin düstüyse söyle yardimci olayım sorun yok gecmis gecmiste kalsin dedim. Ama yok yok yok
Bu olaylar yeni mi oldu. Öfken hâlen Taze
1 saat önce
Himm senin bu sinirin geçmez ki haklsin da. Yapacağın tek şey bir daha kapına gelirse alma. Bırak kendi kapısını çalmak zorunda kalsin
Engellemis heryerden
Bir daha asla gelemez
Gelmez derken bile sanki gelmesi için bir beklentin var gibi
Gelemez dedim gelmez degil
Haa anladım bana neden kızıyorsun haha. Artık bir daha seni uzemeyecek birde burdan bak
Dogru. Aslinda bakarsan aptalın teki. Benden kısa hem kompleksli
Nereye gitsem rahat olamıyordum kasilmasindan. Otursam dirdir kalksam eleştiri
Hıh şöyle işte. Artık bı tek sen varsın kendini eleştiren de sevendr sen olacaksın. Özgürlük güzeldir hayatın tadını yaşa ya
Eleştirir iyidir ama sürekli eleştiren insanları hiç sevmem. Önce kendilerine baksınlar
Yok öyle degil gecen hafta vapurdayik. Neymis herkes inecekmis sonra beyfendi 1.65 boyuyla hava atarak inecekmis. Ben kalktim gel dedim bana bir kizdi delirdi
Sonra sürekli aldattigi sevgilisiyle karşılaştırması
Neresinden tutarsan tut lanetli birisiymis
Yani asıl suç sende. Nasıl dayadın bu adama bunca zaman. Yani Sanki dizi karakteri anlatıyor gibisin. Şaşkınlıkla okuyorum
Ne bilim ya ne bilim
Kurtulduğuna dua et geç gitsin. Ben yatıyorum yarın iş var uykum geldi. Sende böyle insanlari düşünüp kendini heder etme
Sagol yazdigin icin bir nebzede olsa kendime gelebildim
Dertler paylaşa paylaşa azalır Allah'a emanet ol. İstediğinde yaz müsait olursam cevap atarım
Sen durusutmusun anlattıklarında
Evet asla yalan söylemem
Seninle birlikte oldumu
Evt evlencez vadiyle. Bildiğin aileydik
Ben evlendim bosandim ve kolay degil. Bizde denedik ustelik o surede baska adamla da konusmus. Kimse durust olmuyor maalesef
Ben bekledim cok asiktim eşime birde travmayla kimseyi isteyemedim. Icin disin benim biliyorim dedi asagilik ses tonuyla
Sen seviyosun herhlde hala daha
O andan itibaren hersey sonuna kadar bitti. Kafam karisik deseydi başka ama yasadiklarimizi yalanladi
Onun için işleri icin cok çabaladım ama arayip istedigim oldu tsk bile demedi
Seninle dertlesmeyi cok isterdim
Inan dertleşe dertlese kendini kaptiran kadin degilim boş ver
Bu eski eşin mi
Evt
Bence sizi seviyor ama kafası karışık
Oldu tabi o yüzdenmi ne yasadikki uyduruyorsun diyor