ALDATILDIM BE YAPMALIYIM?

Eşim amcasının karısının dul yani yengesinin kardeşi ile aldatı izne geldinde bir gilaş buldum ilk şerefsiz kadının çıplak resimleri falan vardı görünce kaynar sular indi sonra karşıma alıp gösterdim konuşalım dedi hayır diyip ailemi aradım beni alırmısınız diye ilkten durumu anlatmadım aileme sonraa adinin telefo çaldı cıktı dışarı ve bende odamı kitledim çantası yerdeydi bürden ses geldi çantasından çantayı açtımda bir telefon buldum şifre yoktu ve uygulamalara baktım instagrama girdim üç hesabı oldunu gördüm şerefsiz pislik bir hesaptan sadece o kadınla konuşurken diyer iki hesaptan bir sürü kadın ile konuşuyodu iğrenç şeyler vardı o şerefsiz kadınla birbirlerine uygun olmayan şeyler yazmışlar benden boşanıp onunla evleniceğini çocumuzun büyümesini bekliyomuş diyer kadınlarlada aynı tarz muhabet cinsel içerikli hatta bir kadına ben gece yanında yatarken yarın bilmem şurdayım gel görüşelim yazmış ailemi aradım gine anlatım herşeyi ben bitiriyorum beni alırmısınız dedim hayır alamayız kocandır yapar diyip yüzüme telefonu kapatı şu an o şerefsiz geri yerine döndü asker oldundan asla arayıp sormuyorum konuşmuyoruz oda beni aramıyo kaynanama soruyo beni sadece ben kaynanamlarda kalıyorum ailem kabul etmedi 1 yaşında oğlum var ben anlamadım ben hayatım boyunca asla yanlış yapan biri değilim her istediğini yaptım her lafını dinledim yemin ederim yan gözle bile bir adama bakmadım o kadar sadıktım diğer erkekler benim için ölüden ibaretdi ama o şerefsiz beni defalarca aldatı gidemiyorumda gitsem oğlum var az oarayla düzen kurulmaz ailem sırtını döndü napıcam inanın bilmiyorum napmalıyım sizce?
ALDATILDIM BE YAPMALIYIM?