Sevgiliye para göndermek?

Elin kızları şapır şupur sevgili parası yerken, pahalı hediyeler alırken ben sevgilimin bir kuruşunu bile yiyemeyen s@l@klardanım, evet, o benim. Aman durumu iyi değil , aman durumu zaten sıkışık, aman parasına ihtiyacı var diye diye 4 yıllık sevgililiğimiz çok kuru geçti. Mesela bana bir masraf yapıyor , hadi diyelim taksi parası ödüyor bir dahaki buluşmamızda o parayı ona kesin veriyorum bir şekilde. O da arada sırada dandik küçük hediyeler alıyor, tamam mutlu olmuyor değilim ama insan çiçek görmek istiyor biraz kaliteli markalı hediyeler görmek istiyor. Durumu bu aralar çok kötüye gittiğini gördüm normalde gurur yapar hiç belli etmez ama kalkıp hesabına para attım, tüm gün iş yerinde yemek sipariş vermemiş, akşam açlıktan işi erken bırakmış , ordan anladım. Benim de durumum iyi değil, öğrenciyim bende kalktım ordan burdan borçlandım da verdim napayım yüreğim dayanmıyor. Ama bana çok pasif geliyor işte erkek adam yolunu bulacak parayı kazanacak arkadaş , işi kötüyse başka il bulacak, haksız mıyım? Kendisini düzeltmesini bekliyorum, hani düzelmese de sıkıntı yok bırakacak değilim bu yola baş koymuşuz. Ama anlamıyorum işte , kafam basmıyor..
Sevgiliye para göndermek?