Sevgiliye para vermek

sevgilim daha önce benden aldigi parayi daha tam ödemedi, yeniden borc istiyor. Borclari varmis onlari kapatmak icin. Ona hayir demek istemiyorum, ama para vermekte icimden gelmiyor. Bana banka kartini verdi ve borcum bitene kadar banka kartim sende kalsin, param gelir gelmez ilk senin taksidini ödeyecem diyor. Taksit taksit bana geri ödeyecekmis. Söyledigi gibi yaparsa iyide ya yapmazsa cok korkuyorum. Ona eger borcunu geri ödemezse beni kaybedecegini söyledim. Siz erkek olsaniz sevgilinizi kaybetme riskine girermiydiniz. Ya ödeyemezse para vermekten vaz mi gecmeliyim. Vazgecsem bu iliskime nasil yansir bilmiyorum. Moralim cok bozuk
Güncellemeler
+1 yıl
insanlarin icindeki iyiye inanmak istiyorum. beni ikna etti verecem parayi, gercekten ihtiyaci olduguna inandim. umarim yanilmiyorumdur.
Güncellemeler
+1 yıl
hepiniz hakliymissiniz, cok büyük bir tecrübe kazandim. bugün yarin diye beni oyaladi ve bir kurus geri vermedigi gibi sürekli para istemeye devam etti. velhasil terkettim onu. Ama sevmistim, gülüsünü cok özlüyorum. Herneyse onu gecmisimde birakmaya kararliyim. Bu hikayeninde sonu böyleymis, hakkaten enayi ve saf diye alnima yazildi. :-(
Sevgiliye para vermek