Kızlar, O kadar çok sapik erkek varki dünyada aklı fikri bel altı iğrenç kadınlara yavşiyorlar igrendim ya iftiracilar haklimiyim?

Yemin ediyorum sokaklar iş yerleri yollar başka yerler hep sapik erkek dolu genci yaşlısı aynı bin degismedi Türkiye'nin götü boklu erkekleri ulan biz kadiniz biz erkeği napcaz başımıza dertmi alalım psikopati var sapığı var tacizcisi var her türlü sapığı var bu isin kadini erkeği var erkekler inanılmaz terbiyesiz kendi bacilarina analarina biri yavşasa hoşuna gitmez elin kızlarına yavsayip rahatsız Edip durur belki yavsadigin kız belli edemiyor ama inanılmaz rahatsız oluyor cıvık tavırlarindan iğrenç erkekler hiç sevmem erkek cinsiyetini yemin ederim kadın kadının dostudur sevgilisidir erkek kafalı kadınlar ve erkek duskunu kadınlar kadınlar bizi kıskanıyor desede bunlar hep yalan kadın kadınin sevgilisidir

Güncellemeler
+1 yıl
Birde kadın erkek ilişkisi serbest ben neden yasak olan aşk dururken lgbt dururken hetero ilişkilere gidiyim Allah hetero iliskiye izin vermiş lgbtye vermemiş ben lgbtyi seviyorum iyi ki varlar bence bütün kadınlar lgbtyi hepimiz
Kızlar, O kadar çok sapik erkek varki dünyada aklı fikri bel altı iğrenç kadınlara yavşiyorlar igrendim ya iftiracilar haklimiyim?