Güncellemeler
+1 yıl
Birde kadın erkek ilişkisi serbest ben neden yasak olan aşk dururken lgbt dururken hetero ilişkilere gidiyim Allah hetero iliskiye izin vermiş lgbtye vermemiş ben lgbtyi seviyorum iyi ki varlar bence bütün kadınlar lgbtyi hepimiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sana aşırıı katılıyorum erkeklere çok mesafeli ve soğuk davranmak gerekiyor ancak temiz kalpli bir erkekle arkadaş veya sevgili olunmalı diğerlerine çok temkinli davranmak gerekir ❤️
Ne temiz kalplisi o da sana yavsamak için numara yapiyor tatlim kanma en güzeli kadın kadına ilişki
Dünyada temiz kalpli iyi bir erkek yoktur hepsi sapik veya tacizci ya da cıvık kardeşim o yüzden kanma bu pisliklere hepsi aynı bok hepsinin amacı yatağa atmak öldürmek dövmek küfür bel altı hepsi aynı bok ben farkliyim diyen erkek kesinlikle yalan söyler kibar erkek rolü yapar kızlar saf değil anlar o yüzden kadın kadına ilişki huzur verici
Ama yönelimim hetero maalesef
Sapik erkekler yani devam et sen ama çoğunluk lgbt bireyi kızların çoğu lgbt hastası çok aşık senin gibiler çok azaldı iğrenç geliyorsunuz bana
Bak erkekleri en çok eleştiren bir insan olarak konuşuyorum evet en çok kötülük onlardan çıkıyor ve bende soğudum erkeklerden ama Aseksüel erkeklerde var gerçekten iyi erkeklerde var sadece sayıları lezbiyensin çok saygı duyuyorum ama ben heteroyum
Aseksuel erkek iyi erkektir diye bir şey yok ayrıca tekrar ediyorum dünyada iyi erkek yoktur heterosun eyvallah ama ben lezbiyenim ve çok mutluyum kadın kadına ilişki aşırı zevkli yataktada çok zevkli o yüzden seni uyarıyorum harbiden çok bedenleri falan inanılmaz itici erkek bedeni aşırı cirkin organlari çirkin midem kalktı iyi ki kadın kadına ilişki çoğaldı çok huzur verici kadın kadina me. me sürtmek kadın kadına * . cik sürtmek bir kadının beni tak. ma penis takip zevkten uçurtması peki aşırı seviyorum kız kıza ilişki
Burcun ne bu arada?
Noktalama işareti kullanmayı düşünüyor musun?
Hayır lgbtyi çok seviyorum
Lgbt ilişki o kadar heyecan vericiki zaten hetero ilişki kalmadı dünyada herkes evlenmiyor kadın kadınla ev tutup seviş. iyor aynı evde yaşıyor bir kere kadın kadınla yatmayı sevişmeyi hayal etseydi erkekler kadar çirkin varlıklara dönüp bakmazlsrdi bile zaten kızların hepsi gizli lgbt
LGBT sevmekle Türkçeyi katletmenin alakasını bir kur bakim
Sen önce gizli üye olmadan gel abla
Sen heteroseksüel olarak çok kötüsün böhh kusuyorum yerlere iğrenç ilişki erkekler sapik iğrenç ve inanılmaz itici hiç sevmediğim bir cinsiyet ve çok az hetero var kizlarda sen fake bir erkeksin kadın kadına ilişkiyi çekemeyen fesat
Yorum yazdığıma pişman ettin ya , 2 tane beyin hücren var ne muhattab oluyorsam senle
Haklısın
Sağol
🙂
Kız kıza aşk ❤️
Saygı duyuyorum