- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa güzellik Allah aşkına senin evli adamla ne işin olur nasıl bir beklentiye girersin dışarda bir sürü bekar erkek var başkasının yuvasının üstüne yuvamı kurucaksin karısına Hayri olmayanın sana hayrı dokunur mu sanıyorsun büyük bir yanlışın içindesin zarararin neresinden dönersen kardır sal gitsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam flörtleşmeyi seviyor sadece. evli olmasa senle de yatarmış söylediğinin alt metninde bu var. değer yargıları çok kuvvetli olduğu için de karısını aldatmayı kendisine yediremiyor. aslında flörtde masum değil ama kendisini böyle tatmin ediyor o da
00 Yorumla
Adam baya baya aldatıyor işte sadece yatmayınca aldatmamış mı oluyor ya da ben eşime bunu yapamam deyince seninle bu şekilde konuşması bile ihanet değil mi adam şüphesiz bence kişilksiz
055 Yorumla
Soran+1 yılDemi aldatmak sadece yatmak sanki. Samimi ol, sevgili gibi sabah akşam mesajlaş, foto beğen, flörtleş. İş aşk itirafına gelince hemen yan çiz
Soran+1 yılAynen öyle beni suçlu hissettirmeye çalışıyor bir de itttt
Soran+1 yılBence de , sizce bana boşanırsam senle olacam demek istememiş bu ittttt? Umut vermek değil mi?
Soran+1 yılDedim zaten benden samimiyet bekleme merhabana merhaba bundan sonra çünkü samimi olunca ben evrildik sanıyorum kafam karışıyor dedim.
Soran+1 yılBiri ile makara yapmak emojiler atmak saatlerce mesajlaşmak flört değilse flört ne
Soran+1 yılAcaba hala dışardakiler tarafından istendiğini mi ispat etmek istedi kendine , karısı biraz eziyor bunu diye duydum ben
Soran+1 yılİlk gördüğümde evli olduğunu bilmiyordum ki, yüzük yoktu , metal alerjisi varmış. Maçta yanımdaki koltuk boştu geldi oturdu. Normalde beni gören evli bekar herkes şöyle bir alıcı gözle bakar , bu umursamadı bile. Benim diğer tarafta arkadaşı varmış o seslendi , ona da görmemişim filan dedi havalı geldi bir aurası vardı öyle gördükçe sohbet ettikçe kapıldım gitti. Gözleri çok güzel bakışları filan
Soran+1 yılHuyu bir de zengin ama zenginliği konusunda hava atmıyor, saklıyor hatta ben başkasından duydum , öksüz yetimlere yardım ediyor , hayvanları seviyor merhametli biri ama dik duruşlu aynı zamanda
Soran+1 yılBana güvenmedi o zaman
Soran+1 yılAklıma şeyde geliyor , gerçekten belki aldatmaya meyilli biri değil belki ben çok ilgi gösterince kayıtsız kalamadı belki hoşlandı ama kendine yakıştıramadı belki bu durumu
Soran+1 yılÇünkü ben dedim daha önce evli biri işe yaptım çok zevkli diye o asla olmaz dedi yapmam ben yapmadım da filan dedi
Soran+1 yılYok ya o çekinmesin diye dedim aslında
Soran+1 yılAslında devam etse böyle ilişkilerde kadınlr her zaman duygusu kapışınca daha çok üzülüyor biliyorum da işte umut dünyasu
Soran+1 yılYatma matma farketmez ben bir daha evlenmem zaten saçma evlilik
Soran+1 yılEmin değilim işte bir kişiden şüphelendim , onda da alakası yokmuş, bildiğin kardeş gibiler , eşi ile filan görüşüyor o kadın, eşi ile takipleşiyorlar , hep beraber görüşüyorlar. Başka da benim gördüğüm duyduğum şüphelendiğim kimse yok
Soran+1 yılHerkes böyle yapmıyor mu zaten
Soran+1 yılO da kocasına iyi davransın, koskoca elinde işi gücü olan , peşinde kadınlar olan adama biraz insan gibi davransın. Kendine baksın, üstü başı yıkılıyor, ter kokusunu konuşuyor herkes
Soran+1 yılBak Garip bir durum daha var. Geçen bir tane tüm ailesinin olduğu bir foto paylaştı. Kardeşleri onların eşleri ana baba yeğenler torunlar herkes var bir bunun şişko karısı yok fotoda. Belki de araları zaten iyi değil bilmiyorum. Kadın sorunlu ya zaten aksi ama hasta
Soran+1 yılDoğru diyorsun evli olan ve sadık olması gereken kişi o
Soran+1 yılNeyse boşanırsa o beni bulsun bu saatten sonra, daha ezdiremem kendimi ama canım gibi durumlarına bakıyorum anında
Soran+1 yılHahahahahshs bunlara sabredip yoldan çıkmayan çıkmaz mı bu saatten sonra diyorsun
Soran+1 yılVücuduna kendine her yerine iltifat ettim , sürekli duştan çıktım, yeni giyindim soyundum filan dedim yok çok iradeli
Soran+1 yılGelmez o zaman bu kesin, hikayelerine bakmam onu bekliyorum hissi verir mi dersin , yoksa burada durduğumu bilsin ilk fırsatta koşsun mu bana
Soran+1 yılGörüştüğüm kişiler oluyor , dikkat çeken bir tipim, adım attıklarımdan geri adım aldığım da oluyor , ondan daha iyi fizikli daha yakışıklı. Ama bunun bir ileri bir geri olması beni bağımlı yaptı , o kadının yerinde olmak isterdim
Soran+1 yılBir de ne bileyim çok sempatik, eğlenceli , tatlı, esprili, iyi kalpli.
Soran+1 yılDedim de eşin çok şanslı, Allah seni ona bağışlasın diye amin demesi içime bir oturdu, yutkunamadım ya. Bildiğin kör kütüğüm
Soran+1 yılBiliyorum , ona da diyecektim dedirtmedi. Sus anladım ben seni duygusal boşluktasın boşandığın için dedi.
Soran+1 yılAşık olduğum için mi korktu yani
Soran+1 yılNasıl farklı anlatıyorum
+1 yılSevişmek için devamını senden bekliyor. Yani topu sana atmış, verirsen devam edersiniz. İlerisi olmaz
023 Yorumla
Soran+1 yılHayır diyor ki, kesinlikle böyle arkadaşlık olmaz böyle olacaksa devam etmesin arkadaşlığımız normal arkadaş kalalım diyor
- +1 yıl
Neye hayır? Ne hayırı? her şey seks bunu unutma.
Soran+1 yılBunu ben istediğimi belli ettim zaten, evli olman sorun değil dedim diyorum , rahat biriyim dedim adam kabul etmedi
- +1 yıl
Peki senin için hangisi daha makul, arada bir seninle sevişmesi mi yoksa sadece seni sevip hatta karısını boşayıp seninle devam etmesi mi? Sen hangisini isterdin?
Soran+1 yılArada , boşansın isteyen kim. Çoraplarını mı yıkıcam onun. Çekecek olsam kendi kocamı çekerdim
- +1 yıl
Hm, daha net oldu bu. Sana döneceğim.
Soran+1 yılİstemez kalsın sizi bekleyen yok burada
- +1 yıl
Bana niye trip atıyorsun anlamadım
Soran+1 yılKime atayım
- +1 yıl
Hoşlandığın ve güven duyduğun adamın, bomboş sadakat duygusu kafanı allak bullak etti, kime saracağını şaşırdın
Soran+1 yılEvet aynen bu. O dangalak şişko yaşlı hasta karısında ne var bu kadar aldatılmayacak
- +1 yıl
Adam kendince vicdan masturbasyonu yapıyor olabilir, kendisine yatakta güvenemiyor olabilir, ortaya çıkmasından korkuyor olabilir..
Soran+1 yılTüm mesajları sildirdi bana
Soran+1 yılElimde kanıtta yok
- +1 yıl
Kanıt olsa ne olacaktı, şantaj mı yapacaktın? Yani ortaya çıkmaz mı diyorsun.
Soran+1 yılYapardım belki ama masum olsa bu kadar aklı çalışır mıydı mesaj sildirmeye
- +1 yıl
Senin manit masum değil, tüm sorumluluğu ve sebebi senin üstüne yıkmak istiyor gibi
Soran+1 yılYıktı ama sonra özür de diledi benden. Böyle bir şey olacağını düşündürecek kadar samimi davrandıysam özür dilerim dedi
- +1 yıl
En ufak şüphe uyandırmadan, usul usul 'sen istedin, evli olduğumu da biliyordun ben de dayanamadım bana suç atma' mantığını oturtuyor. Olası bir yakalanma ihtimaline karşın tedbir.
Ya da
Adam cidden masumiyet ile arzu arasında sıkışıp kaldı. Seni istiyor fakat maçası yemiyor. İkinci olasılık daha kuvvetli.
Soran+1 yılŞu an iki olduğuna çok eminim ama bu adam çok zekiyse 1. de olabilir
- +1 yıl
Bir erkek çok zeki olsa da ilişki ve ya seks söz konusu ise doğaçlama davranır. Şahsen kafam böyle karışık olsaydı çoktan seni yeniltşm. Sonrasını düşünürüz
Soran+1 yılHahaha o zaman beğenilmedim usta açıklaması yok başka
- +1 yıl
Elemanı sen tanıyorsun, kendini de en iyi sen tanırsın. Beğenilmeyecek hatun musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik evli erkek. Her kızla takılır ama işi ciddiye asla almaz.
Eşiyle arasındakileri problemler bile klasiktir
Görücü usulü evlendik boşanamam
Çocuk var boşanamam
Bensiz yapamaz boşanamam
Sks hayatımız yok ama boşanamam.
Hala bu devirde bunları yiyip kullanılan kadının bir beklentisi varsa afiyet olsun. Aldatılan eşi kadar sizsiniz de. Tabi erkeğin şrefsiz olduğu gerçeğini söylemeye bile gerek yok.23 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediklerinizin hepsi erkeğin evli olduğu durum tabi haklısınız. Kadın evli desem bu sefer ona da or@spu dersiniz. Haksız mısınız desem haklısınız. Konuya dönecek olursak arada herhangi bir cinsel paylaşım olmadı onun altını da çizeyim. Yine de şerefsiz mi yani adam
Cevap sahibi+1 yılYok aşırı şerefli derim
Yeterki içiniz rahatlasın sjsj
Soran+1 yılBana bir de tüm mesajları sildirdi biliyor musun, karısına diyecek olsam elimde delil bile yok
+1 yılYawww sen benden beklentiye girme.. keyfiye eğlenelim. gezelim seks yapalım
.. ama sen kurulu düzenime karışma heyecan isteyince , bitene kadar canım senden sıkılana kadar diyor.. evlillerden bir şey ummayin..08 Yorumla
Soran+1 yılAksine ben baştan çıkarmaya çalıştım, bornozlu foto attım. Adam ondan sonra çıldırdı. Hakaret etti. Bana saydırdı. Senin hakkında böyle olduğunu söylemişlerdi ben inanmamıştım. Söylenenleri haklı çıkardın, böyle arkadaşlık olmaz, böyle yaklaşacaksan benden uzak dur , ben eşime kalleşlik yapıyor gibi hissettim diye çok saydırdı. Kaç kere özür diledim dinlemedi bile
- +1 yıl
İyi yapmış öyle yaptıysa birde adamda suç aradım bilmeden.. Uzak durun evlilerden bekarlar öldü mü yaa.. eden bulur
Soran+1 yılAma işte bir kaç gün önce de bana mesaj attı kendisi. O gün sana çok ağır konuştum biliyorum üslup sert oldu ama özünde aynı şeyi düşünüyorum. Ben bunu eşime yapamam. Seni kendimi yok sayarım ama onu yok sayamam. Sende çok mutlu ol. Evli olduğum sürece benim senle böyle bir iletişimim olamaz. Ama sana bırakıyorum normal arkadaşlık ya da hiç diye. Ama sizce burada ben boşanırsam senle olurum gibi bir alt metin yok mu? ya da kendimi kötü hissetmeyim diye mi dedi bunu
Soran+1 yılBir de kendini onaylanmamış gibi hissetme kleopatra gibisin bulursun filan demiş
- +1 yıl
Öyle dese dahi her anlamda yine benim en başta yazdığım noktaya geldi bakk.. sen ikna edersen seninle sadece yatar.. anlayabildimmi? Sonunda boşanayim vs yalan olur yani
Soran+1 yılZaten bende bundan sonra merhabana merhaba benden samimiyet bekleme çünkü ben samimi davranınca başka bir şeye evrildij sanıyorum kafam karışıyor dedim tamam dedi
- +1 yıl
Başka yöne evrilmiyor merak etme o evre hiç olmaz seni. İstediğin. Bir evrilme zor yani... Boşa kürek çekersin sadece
Soran+1 yılBen yazmam zaten artık ama bana aramız iyiyken tüm mesajları sildirdi , çok masum biri olsa bunu yapar mıydı
+1 yılEşinin sizin samimiyetinden haberi yoksa sadakatsiz biridir.
Yani seninle ciddi bir ilişkimiz olmaz metres olmak ister misin? Ben boşanmak istemem. Beni böyle kabul edeceksen et demek istemiş şair
Metres olmaya merakliysan devam et 🤭043 Yorumla
Soran+1 yılEvli olan adam olduğunda bu senaryo yani. Hiç bir şekilde böyle iletişim olmaz bu arkadaşlık değil diyor ama.
- +1 yıl
Ee diyor ama neden hala iletisimde o zaman. Lafa değil icraate bakacaksınız.
- +1 yıl
Hadi diyelim sizin için boşandı. Eşini sizinle aldatan birine mi güvenip seviyorsunuz🤔🤔 buna mi güvenip boşanıp evlenmesini bekliyor olacaksınız 🤔🤔
Soran+1 yılKonuşmalar bu olaydan sonra minimuma indi. Açıklama yapmak için yazmış sadece. Sen değer verdiğim sevdiğim birisin mutlu ol, ama ben bunu eşime yapamam. Seni kendimi yok sayarım ama onu yok sayamam. Ben böyle biriyim. Umarım sende mutlu olursun. İstersen komple sil beni istersen normal seviyeli arkadaşlık kalsın ama benden daha fazlasını hiç bir anlamda bekleme filan
- +1 yıl
Masallar masallar. 🤣 Çünkü hala gitmiyor. Eşine şu an yaptığı doğru mu? Aramızda bişey yok diye düşünme ve savunma. Empati yap sen evlisin ve eşin böyle bir şey yapıyor. Senin ona duygun olduğuna emin ve iletişimde kaldiginiz sürece yakinlasma yaşanması için zemin hazırlayacak. Sadece ben evliliği yikmam beni böyle kabul edersen et demek istiyor
- +1 yıl
Yakınlaşma derken ne yaşadınız
Soran+1 yılBende benle samimi aynı arkadaşlığı bekleme o zaman, benim kafam karışıyor , sınırımı bilemiyorum resmî olalım bundan sonra dedim. Tamam haklısın en doğrusu bu olur demiş.
Soran+1 yılBir de istersen bu kadar bile arkadaş kalmayalım, ama benden eşime herhangi bir yanlış yapmamış bekleme demiş. Bana bırakmış arkadaş kalıp kalmama fikrini
- +1 yıl
İşte senin duyguna emin. Ve sen iletişim devam ettiği sürece bir süre sonra metres olmayı da kabul edeceksin. Gururunu hiçe sayacaksin seviyorum vs diyecekson
Soran+1 yılBen dedim zaten, aşkımı itiraf edecektim , susturdu, ettirmedi. Sus olumlu cevap alamazsın benden , duygusal boşluktasın sen kafan karışmış dedi
- +1 yıl
Yakında metres olursun
Soran+1 yılİstemiyor ki adam. Olmaz dedi kestirip attı. Benlik sorun yok
- +1 yıl
Cidden neden kendinize bunu yapıyorsunuz. Neden kendinizi değersizlestirecek şeyler yapıyorsunuz. Gönül bu falan demeyin🤣 cidden siz kadınlara mutluluk yakışmıyor illa kendinizi üzecek bir şey buluyorsunuz
Soran+1 yılBir sürü kişi ile yattım bir de onunla yatsam bir şey olmaz bence. Kendime yaptığım bir şey yok sanki evlenelim dedik
- +1 yıl
Ee yakinlastik demişsin bu yakınlaşma ne
Soran+1 yılYani her gün mesajlaşma konuşma filan işte o anlamda cinsel tensel bir şey olmadı
- +1 yıl
Bence red edilmeyi hırs yapıyorsun. Evli bir erkek eşinden daha iyi olabilirim beni istemedi diye düşünüyorsun
Soran+1 yılSizce hırs yaptığım konu eşi ile kendimi yarıştırmam mı? Aslına bakarsanız şişko yaşlı hasta. Ben baya seksi bir kadınım onun yanında fizik yüz her şey mevcut bende. Ondan zaten mesajlarıma kayıtsız kalamadı
- +1 yıl
Sadece eşi ile yarışmak değildir tabiki. Ve sonuçta kendinize güveniyorsunuz. Bu yüzden benim gibi kadını neden red ediyor sadece seks odaklı bile olsa kabul etmeli düşüncesi de hırs yapmaniza sebep oluyor
Soran+1 yılAynen öyle evlenelim diyen mi var hatta o istese ben istemem zaten, sorumluluk istemediğimi de söyledim
Soran+1 yılÇok mu üstüne düştüm aslında tip olarak benim çok altımda biri
- +1 yıl
Ego tavan yapmış 🤣 ya da şaşırmış olabilir acaba eşim beni birine denetiyor mu gibi bir düşünce de olabilir. Eğer kendine özgüveni olmayan biriyse
Soran+1 yılAma eşi ile tanışmıyorum ki adamla aynı iş yerinde çalıştık 2 sene
Soran+1 yılBir ara kahveye çağırıyordum olur eşimle geliriz diyordu ama hiç gelmedi
- +1 yıl
🤣🤣 o zaman adam aldatmak istemiyor
Soran+1 yılAma bana bakarken defalarca yakaladım ben bunu, bana ilk mesajı o atmıştı bir şeyi bahane edip işle ilgili
- +1 yıl
O zaman cesareti yok ya da kendine güveni yok. Seni tatmin edemeyeceğinden korkuyordur
Soran+1 yılDindar olmasının etkisi olmaz mı. Baya cumalar oruçlar kurbanlar. Ben ateistim
- +1 yıl
Tabiki de etkisi vardır. Zinaya düşmek istemiyordur. Sonuçta ben varsayımlar üzerine yorum yapıyorum. İkinizi de tanımıyorum. Ama anladığım sizin hırs yapmanız
Soran+1 yılOlabilir belki kabul etse ben istemicem,
- +1 yıl
Aynen. Senin libido da tavan olabilir uzun zamandır birisi yoksa hayatinda
Soran+1 yılYok ayda 3-4 kişi rahat oluyor
- +1 yıl
Himm nasıl tanışıyorsun bu kişilerle
Soran+1 yılİnstagram reelde kafeler
- +1 yıl
Himm 🙂 güzelmiş.
- +1 yıl
Karisini nasil biliyosun
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii instagram fotolarından
- +1 yıl
Guzel mi kadin
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii şişko çirkin yaşlı pok gibi
- +1 yıl
Kıskançlık var yapma guzel bence sevmese bunca yil birakirdi baka beni bosadi
- +1 yıl
Geçmiş olsun @gamsızmaviii
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii öyle mi diyorsun, sevmese kafasına silah mı dayadı kadın diyor
Soran+1 yılDedim zaten Allah eşine bağışlasın o zaman seni dedim amin sen de çok mutlu ol eminim kıymetini bilecek birilerini bulacaksın filan demiş
+1 yılEvli olduğunu bile bile bir erkekle ilişkiye mesajlaşma boyutunda bile yapmış olması o kızın ne kadar basit kolay elde edilebilir olduğunu gösterir
08 Yorumla
Soran+1 yılKolay olduğum için istemedi beni demi. Adam bana dedi ki etrafımdaki herkes senin hafif biri olduğunu söyledi. Ben sana inanmayı seçmiştim ama şu an onların söylediği şekilde yaklaşıyorsun bana. Eşime karşı kalleşlik yapmış gibi hissettirdin. Normal arkadaş olarak konuşacaksan konuş yoksa konuşma benle dedi
- +1 yıl
Tamamen iletişimi kes ve bence bir daha hiç bir evli erkekle arkadaşca bile olsa samimi mesajlaşma durumunda olma. Çünkü bu seni basit bir kız konumuna düşürür
Soran+1 yılAma benim için basit gözükmek sorun değil ben hedonist biriyim
- +1 yıl
Kendini bu duruma düşürme. Kendine biraz özsaygın olsun. Bekar erkeklerle takıl ne gerek var böyle şeylere
Soran+1 yılBenim için bu sorun değil, kendi hayatım dilediğim gibi yaşarım, gayet özsaygım da var , tecavüz etmiyoruz sonuçta kimseye
- +1 yıl
Hayat her zaman insana haz getirmez mutluluk getirmez. İnsanın başına bin türlü felaket gelir. Yinede sen bilirsin ama olan yine sana olur
Soran+1 yılUnutmayın ki bana hiçbir şey olmaz
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı neyse o olsun ama yinede ayağını sağlam zemine bas. Mantıklı kararlar almaya çalış
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evli adamdan beklentiye girmen cok acizce bir durum. Adam karisini seviyor ve ona sadik seninle sadece vakit gecirmis
018 Yorumla
Soran+1 yılYakınlaşmaktan kasıt seks değil. Ben adama daha önce evli biri ile olduğumu bana sorun olmayacağını söyledim. Oda ben böyle bir şey yapmadım yapmam dedi. Baştan çıkarmak için bornozlu foto attım o da üstüne bana bir sürü saydırdı
Soran+1 yılDeğecek biri olduğunu düşünse yapacak yani
Soran+1 yılHer evli insan eşini aldatır yani
Soran+1 yılÖyle dedini
Soran+1 yılHer erkeği her kadının içi alır mı peki
Soran+1 yılDengem bozuldu benim, bana ne önerirsiniz. Sizce eşine diyim mi benle konuştu bu diye
Soran+1 yılYoooo çok ama onun gibi yok
Soran+1 yılHuyu çok güzel huyu. Yardımsever, kimsesiz çocuklara yardım ediyor , çok güzel yemek yapıyor , hayvanları seviyor besliyor , evinde de var. Çok güzel arabası var ama paylaşmıyor instagramda , para var ama baksan instagrama anlamazsın, gösteriş budalası değil, böyle kendini ezdirmeyen aram bozulursa bozulsun diyen dik biri, lafını esirgemez bir
Soran+1 yılBütün mesajları sildirdi bana elimde delil de yok
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılbenzer durum benim basimda nedenini soyleyim seninle olmak istiyo ama aldatma ihanet olur diye reele dokemiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bunu söyleyen kişi aslında sana aşık oldum bende ama ben sadık biriyim bunu yapmam diyor değil mi? Siz olayım hangi tarafındasınız?
- +1 yıl
aldatamayan tarafiyim iste kadin ilgi gösteriyo
Soran+1 yılBelki başkalarına da gösteriyordur o ilgiyi
- +1 yıl
bilmiyorum artik o kadarini
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatım kim ne derse desin umursama önemli olan senin ne hissettiğin
Bende senin yaşadığın durumu yaşadım ve devam ediyorum
Sen niye kararsız kaldın?
17 Yorumla
Soran+1 yılAdam istemiyor ki
Soran+1 yılBekar olsaydım olurdu alt metni var mı sizce burada
Cevap sahibi+1 yılAdam aslında istiyor, sadece bazı şeylerden emin değil
Malum ikiniz de evlisiniz
Yaşlarıniz kaç
Soran+1 yılBen evli değilim ki boşandım
Cevap sahibi+1 yılAA tamam şimdi oldu, sebebi açık
Aslında sorunu begensem nasıl olur?
Soran+1 yılBana ne beğenirsen beğen kimin umrunda. Bir de mavi renkli profil açsan daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizlik yapma, ses kaydı atarım ama değmezsin
Ben kadınları anlamıyorum. Beklentiniz ne karısını bırakıp sana mı dönecek
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik bekledim, boşanmasını filan istemiyorum , sorumluluk istemediğimi söyledim, evlilik istesem kocamı çekerdim.
Soran+1 yılBu bilgileri size ne sebeple vereyim. Dindar adam ama günah zina haram kafasında ondan olabilir mi ki?
Soran+1 yılKarısı zaten ezip duruyor bunu yakalasa ağzına tükürür şişko karı
Soran+1 yılEee zaten öyle
+1 yılEşinden ayrılmayacak
Evliliği devam ettirecek
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten diyor ki bu kişi, benimle normal arkadaş gibi konuşacaksan konuş, diğer türlüsüne ben hiç bir türlü yokum.
- +1 yıl
Önemli olan senin tavrın.
Aslında evli biri ile cinsel kaçamak gayet güzel. Ama o cinsel kaçamağa da kapalı
Soran+1 yılBence o aşk adamı. Karısını aldatmak istemiyor severek sevişenlerden. Masum bana göre
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşluğa gelmistir esine kusmustur sinirlenmistir falan filan
028 Yorumla
Soran+1 yılAma sadık biri, eşini aldatmaz , seviyor değil mi
- +1 yıl
evet diyom bi kızmıştır sinirlenmistir ya da seni gorunce bi konusacasi gelmistir sonra ben neyapiyom lan diyip u donusu yapmistir zaten esinden bosanip gelmezki canim sana
Soran+1 yılKendi ilişkisindeki bir boşluk yüzünden hata yapmış masum biri o zaman
- +1 yıl
masum degil konusmamasi lazim
Soran+1 yılAğlamış baya öyle dedi
- +1 yıl
yok be evliyse niye konusuyor ya da niyetini acik acik belli etsin ben mesela fb iliskisi takiliyorum benimle olacaklar bu şekil olun gerisini beklemeyin diyorum oyle geliyorlar
Soran+1 yılBende bunu dedim işte , baştan çıkarmak için bornozlu foto attım ağzıma etti
- +1 yıl
o zaman sen haksizsin o sadece normal konusmus seninle sen bastan cikarmaya calismissin
Soran+1 yılEvet bende onu diyorum ya zaten. Ama niye o kadar samimi konuştu o zaman. Sadık dindar olduğu için yapmıyor bence bekar olsa kesin olurdu bu benle
- +1 yıl
ben olsam olurum ama o sadikmis birak yakasini
Soran+1 yılEşine mi desem benle konuştu diye. Tüm mesajları da sildirtti bana
- +1 yıl
bırak yakasini manyakmisin nesin ya
Soran+1 yılBir ara kahveye çağırdım eşimle gelirim dedi ama hiç gelmediler
Soran+1 yılSizce takıntı mı yapmışım , kızdırmak için listesinden bir adamı ekledim tavlayıp geri sildim
- +1 yıl
kafan bozulmus doktora gorun ha çok ateşin varsa gel sondurelim
Soran+1 yılSöndürecek çok. Ortama girdim mi ger yerden 3-5 düşüyor zaten peşime istemesem bile. Konu bu değil. Mesela bu kişi zengin ama instagramına gir hayatta anlamazsın. Fıstık gibi arabası var, arabası ile doğru düzgün fotosu bile yok. Hayvanları çok seviyor , besliyor , kimsesiz çocuklara filan yardım ediyor. Biraz da dik biri. Birlerine kendini sevdirmeye yaranmaya çalışmıyor. Karakteri çok güçlü
- +1 yıl
ee sanane evli barklı bırak yakasını
Soran+1 yılAma hayranım huyuna suyuna, ilk gördüğüm gün evli olduğunu bilmiyordum. Yanım boştu maçta geldi yanıma oturdu. Ama nasıl havalı. Yanımdaki arkadaşlarına selam verdi. Beni görünce normalde dibimde oturan adamlar bile dibi düşmüş gibi bakar ama bu bakmadı bile yüzüme. Sonra uzaktan baktığını gördüm baya kesiyordu beni
- +1 yıl
ee hepsi boşa gitmiş bir boka yaramamış işte bırak
Soran+1 yılBırakamam aşık oldum bir kere olacak bu iş bugün olmasa yarın
- +1 yıl
ruyanda gor 😆😆
Soran+1 yılGelmez mi bana, niye ağladı o zaman
- +1 yıl
cani sikilmis aglamis ama diyom ya ruyanda gor
Soran+1 yılSordum neden ağladın diye cevap vermemiş
Soran+1 yılDaha doğrusu yazmış , tirip atam az dedim, sonra geri silmiş
- +1 yıl
😃😃
Soran+1 yılNoldu ne güldün
- +1 yıl
daha birsey demirem
bence sen sammiyetini yanlış anlamışsın, eşine aşık da sadık da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşanacak olsa seni beklemez, adam eşine saygisindan onu rezil etmemek için demek istemiş işte
00 Yorumla
+1 yılAyak yapıyor, bir müddet sonra da sana dayanamıyorum deyip cinsellik ister.
03 Yorumla
Soran+1 yılVallaha mı, gideyim mi üstüne
- +1 yıl
Sürtün biraz yalnız kalabilirsen
Soran+1 yılYok artık adam buluşmuyor ki benle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana yardımcı olacam kanka instaami versem yazarmsn
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılbence sizinle aşk yaşamak isyemıyor
09 Yorumla- +1 yıl
sen adamı tekdıt etmeye kanıt arıyorsun eşine soylemeye adam uyanmış senle bırlıkte olsa daha sonra tehdıt edeceksın bunu anlamış uzak duruyor
Soran+1 yılYok be o daha yeni geldi sinirden aklıma. Ama adam zeki bu ihtimali önceden görüp benle arası iyiyken mi yaptırdı bunu
Soran+1 yılO kadar zeki olabilir mi
- +1 yıl
Tabıkı sezmış o senın gıbı kaç tane tılkı vardır adam temkınlı davranmış ıyıkıde davranmış adama zarar verecekmıssın baksana
Soran+1 yılEee şimdi gidip desem eşi inanmaz mı bana? Demem zaten ya karısı hasta ölür kalır bana kalır sonra
- +1 yıl
sen iyi nıyetlı değilsin
Soran+1 yılİnsanın sevdiğini istemesi kötü niyet mi
- +1 yıl
ama eşine soylemekle. fılan bahsedıyorsun
Soran+1 yılSinirden diyorum ya kendimi de rezil edemem ortak çalışma arkadaşlarımız var
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldu olmayada devam ediyo bu beni rahatsız etsede duramıyorum oluyo bi şekilde
010 Yorumla
Soran+1 yılSiz evli olan taraf mısınız
Cevap sahibi+1 yılher iki tarafta evli
Soran+1 yılBen boşandım
Soran+1 yılAşk mı şehbet mi
Cevap sahibi+1 yılben bilmiyorum abi bi tutuluyorum istemi aşkmı anlamıyorum bataklık gibi kurtulmaya çalıştıkca çekiyo içine
Soran+1 yılSen yatıp kalkıyorsun demi
Cevap sahibi+1 yıldüzgün konuş.
Soran+1 yılOldu sen beraber oluyorsun değil ö
Cevap sahibi+1 yılevet. neyse senin niyetini anlayamadım ben iyi günler kardeş
Soran+1 yılİyi günler bol pompalı
+1 yılÇok mu ilgisiz eşin
01 Yorumla
Soran+1 yılDostum ben boşandım evli olan o
. çok normal olan şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılarzuluyorum de bakalım ne dicek
019 Yorumla
Soran+1 yılDedim işe yaramadı ondan sonra koptu zaten bağ. Adam nerdeyse hakaret etti çok saydırdı bana. 15 gün hiç konuşmadık , bir kaç gün önce gönül alma tarzında bunları söyledi
- +1 yıl
salla gitsin ozaman ne kafana takıyosun
Soran+1 yılSadık biri değil mi
- +1 yıl
ya senden etkilenmemiş etkilense sevişirdi
Soran+1 yılDindar biri ama günah gözüyle bakıyor bu zina filan diyor
- +1 yıl
ozaman sadık
Soran+1 yılOlabilir belki de
Soran+1 yılBenden eski arkadaşlık samimişiği bekleme merhabana merhaba o zaman bundan sonra dedim tamam demiş
- +1 yıl
iyi demişsin mantıklısı o
Soran+1 yılSizce bu kadar sadık biri neden benle o kadar konuştu. Eşi şişko benden yaşlı hasta. Kendisi de tip olarak benim altımda biri. Çok mu üstüne düştüm
- +1 yıl
olabilir ilgi gösterince olmuştur
Soran+1 yılOndan çok daha yakışıklı adamlarla konuşuyorum görüşüyorum sıkıntı yok, bu ucube beni kaçtır reddediyor
Soran+1 yılSamimi konuşunca her seferinde bynswger olacak diye hevesleniyorum son anda hevesimi kırıyor
- +1 yıl
:))) he sen çok mu güzelsin
Soran+1 yılYani Kleopatra gibisin seni reddettim diye üzülme, onaylanmamış gibi hissetme ben bunu eşime yapmam dedi bana
- +1 yıl
:))) abla sen çk takılma bu olaya salla gitsin madem güzelsin seksisin:)
Soran+1 yılO kadar güzel olsam reddedemezdi beni
- +1 yıl
göreceli bakmak lazım:)
Soran+1 yılOldu başka
Evet evli olmasa olurmuş
09 Yorumla
Soran+1 yılBurada bir itiraf var değil mi
Soran+1 yılDeğerli olduğumu nereden çıkardın
Soran+1 yılAy dötüm ezberlenmiş laflarla karı düşürecek
Soran+1 yılUğraşma o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sadece arkadaş olarak görüyor seni :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAlt metinde boşanırsam bir gün belki oluruz yol mu
Tek anladığım senin ucuz olduğun
10 Yorumla
+1 yılBundan sana yar olmaz zaten... yaş kaç senin
03 Yorumla
Soran+1 yılNapcan sen benim yaşı? Sadık biri demi bh
- +1 yıl
Çok basit ve ucuzssun demis
Soran+1 yılYooo kleopatra gibisin , kendini onaylanmamış gibi hissetme, mutlu ol sende, ama ben senin beklediğin tarzda konuşamam senle. Seni kendimi yok sayarım ama eşimi yok sayamam dedi
yakınlaşma dediğin ne seks mi
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır işte mesajda fazla samimi olma, iltifat , şakalaşma sürekli konuşma gibi ama cinsel paylaşım yok arada
Soran+1 yılYani ben iltifat ettim, biraz tavladım, bir de evlli bir ile daha önce olduğumu benim için sorun olmayacağını söyledim. O da ben böyle bir şey yapmadım asla da yapmam dedi.
Soran+1 yılYes
Soran+1 yılYok bana mı yazılacan istemez
Soran+1 yılSenden bana gelir sanki @ms@l@ğın@ bak
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKınamaya geldim
03 Yorumla
Soran+1 yılKimi evli olanı mı bekar olanı mı
- +1 yıl
Seni
Soran+1 yılYa beni ne kınıyorsun? Olaydaki kınadığın tarafı söyle sen
+1 yılHeyecan ariyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana değer wermeli..
02 Yorumla
Soran+1 yılKim
Cevap sahibi+1 yıldeğer werdiğin adam.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler