S kecem mk ya. Kesin eski kız arkadaşım kendine takip atan abazaları ben yapıyorum zannediyordur. Kızın hesabına bile bakmıyom mk. Yapmayın şunu internet bir sürü abaza kaynıyor herhangi biridir işte
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abazalarin kendi hesabı yok mu ya niye oradan istek atmak yerine yeni hesap açsınlar ve bunu yapan kişi kasıtlı olarak başka birini instadan takip etmiyor ilgi çekmek için
Bak yorumlarda birisi güzel tavsiye vermiş. Oluşturabileceği bütün hesapları engelleye basarsan orjinal hesabıda engellenir. Engellenmemişse boşuna günahını alma
Bütün şüphelendiklerimi engelledim ama gitmedi isteklerden o hesap. Bence bunu gönderen kişi gözü açık biri. Yabancı birinin olabileceğini de düşünmüyorum çok aktif olarak kullanmıyorum hesabı bulabilmeleri zor
Sen saçmalıyorsun kızım boş hesapları ciddiye alıyorsunuz karşı tarafın bir taraflarını kaldırıyorsunuz ne önemi var kimse kim korkağın teki yüzüne söyleyemiyor kafa buluyor seninle
Aşkın hoşlantın çok karşılıksız değilse ve tanıyorlar ise ederler böyle hiç etmezler ama geçmişten bir sürü insan geliyor insanın aklına çünkü kadınlar güçlü girişimci cesur erkek sever
Onlar nasıl nerenin kızları ya bu yüksek egoluları nereden buluyorsunuz ya da sen duyguları var sandın veya en son ihtimalle sevgilileri vardı zaten o yüzden kabul etmemiş olabilirler