İnternet & Teknoloji Birisi fake hesaptan ekliyor kim olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler böyle şeylere kafa yorar miEski manita yapar mi böyle şeyler Aynı hesap 2 keredir ekliyor Birisi fake hesaptan ekliyor kim olabilir? Cevapla Erkek Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler böyle şeylere kafa yorar, saplantılıdır belki eski manitanız. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski manitalar bunları yapacak kadar ucuz insan değiller Lakin eski manitanın kiz arkadaşları olabilir bence Merak etti zaar Yorumla AgentKid +1 yıl Olabilir, kız arkadaşları veya erkek arkadaşları olabilir.Arkadaş ortamında bahsettiyse sizden erkek arkadaşları merak etmişlerdir profilinizi. Yorumla
ali_akb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl yapar yapar neden olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne ya korkak gibi Gerçekten eklesin baksın o zaman Yorumla ali_akb +1 yıl bunu ona söylemelisin... Yorumla
sempatikadms Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kabul et önce sonra tam sevinirken engelle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Korkarım öyle şeylerden Engelledim pisliği Yorumla sempatikadms +1 yıl İyi yapmışsın Yorumla Soran +1 yıl Kim die merak ettim Bulmanın yolu yok mu Yorumla sempatikadms +1 yıl Bulunmaz seni tanıyan biri yüksek ihtimal acı cekiyor mu diye bakmak istemis Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Küflü-Kek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Engelleyin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekler böyle şeylere kafa yorar, saplantılıdır belki eski manitanız.
Eski manitalar bunları yapacak kadar ucuz insan değiller
Lakin eski manitanın kiz arkadaşları olabilir bence
Merak etti zaar
Olabilir, kız arkadaşları veya erkek arkadaşları olabilir.
Arkadaş ortamında bahsettiyse sizden erkek arkadaşları merak etmişlerdir profilinizi.
yapar yapar neden olmasın
O ne ya korkak gibi
Gerçekten eklesin baksın o zaman
bunu ona söylemelisin...
Kabul et önce sonra tam sevinirken engelle
Korkarım öyle şeylerden
Engelledim pisliği
İyi yapmışsın
Kim die merak ettim
Bulmanın yolu yok mu
Bulunmaz seni tanıyan biri yüksek ihtimal acı cekiyor mu diye bakmak istemis
Olabilir