Erkekleri her ne kadar iliski duskunu olarak bilsek ve görsekte bazıları tahmin ettigimizden daha tutarlı ve secici olabiliyor.
Biriyle görüşüyorum. Bugune kadar 3 sevgilisi olmus en kısası 1 yıllik. Uzun iliski erkegi gibi geldi gozume. Ama en son ki sevgilisinin ustunden 3-3.5 yıl geçmiş. Niye bu kadar uzattin arayi dedim. Kafama, kriterlerime gore biri denk gelmedi, biraz daha meslegime önem verdim, y. lisans falan yaptım o ara dedi. Biriyle evlenmek istemis o istememis galiba.
Sevgilileriyle illaki bir seyler yasamistir diye dusunuyorum. Ozellikle bu kadar uzun iliskilerde ama yine de belli olmuyor tabi. 3.5 yillik bir sürede erkekler tek basina idare edebilir mi bu durumu? Yoksa sevgilisi olmasa da arada bu iş icin beraber oldugu kisiler olmus mudur?
Bunar benim icin önemli. Hatta bir sey yaşamamış erkek istiyorum ama bana denk gelmiyor. Ya da artik yasamayan erkek kalmadigi icin bunu bulmak zaten zor galiba.
Gecmisi kabarik erkeklerden tiksiniyorum. Benim icin 3 sevgili bile fazla ama idare eder diyelim simdilik. Bu sevgililigi cifter cifter yapanlar sayilari daha da yukarida olanlar var sonucta buna da şükür.
Hadi sevgilileri bir sekilde sineye cektim diyelim. Sadece beraberlik icin biriyle olmus erkekte rahatsiz eder beni. Eger boyle bir sey varsa devam etmem zaten, görüşmem.
Bu 3.5 senelik sürede yapti mi bilmiyorum. Belki acikca sorarim sonra. Bunu nasil ogrenebilirim? Ve sizce yapmis mıdır? Yoksa bekleyebilir mi istese?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer