Merhaba. Akşam kocamla tartıştık. Bana şey dedi : ben anne babamla tartistigimda evden kaçar giderdim geldiğimde onlar uyumuş olurdu kurtulurdum dirdirdan. Ama senden kaçacak biyerimde yok kendi evimden nereye gidecem. Dedi
Ben de erkek dediğin bı sarılır gönül alır ozaman kadın susar sakinleşir dedim. Sarılmam hicbisey olmamış gibi davranamam dedi.
Peki ne yaparsam mutlu olursun ben surat çekmek istemiyorum dedim
Sus sadece sus hiç konuşma dedi.
Akşamdan beri tek kelime etmiyorum zorla öptü zorla biseyler yaptı gülüyor konuşuyor konuşturmaya çalışıyor. Hiç tepkisiz duruyorum.
Konuşmayı sevmiyormus bende artık o hariç herkesle konuşup onun yanında susacagim. Bakalım nereye gidecek
Ben de erkek dediğin bı sarılır gönül alır ozaman kadın susar sakinleşir dedim. Sarılmam hicbisey olmamış gibi davranamam dedi.
Peki ne yaparsam mutlu olursun ben surat çekmek istemiyorum dedim
Sus sadece sus hiç konuşma dedi.
Akşamdan beri tek kelime etmiyorum zorla öptü zorla biseyler yaptı gülüyor konuşuyor konuşturmaya çalışıyor. Hiç tepkisiz duruyorum.
Konuşmayı sevmiyormus bende artık o hariç herkesle konuşup onun yanında susacagim. Bakalım nereye gidecek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yahu o an susmanı istemiş, uzatma demek istemiş... Konuyu alıp Allahuekber dağına çıkartacak kadar uzatıp b. kunu çıkartmayın hemen...
Ah siz kadınlar; ne sizinle ne sizsiz...
Birinin uzatmamasi için diğerinin kısa bı sarılması ya bende fevri davrandım kusura bakma demesi gerekmez mi. Hemen sakinlesemem dedi ben sustuktan iki dk sonra dudağıma yapıştı. Cinselliğe gelince nasıl hemen olaya girebiliyor da gönül almaya gelince yok. Bende kendimi kullanılmış hissediyorum.
Dudağına yapışması neden cinsellik istemesi olsun ki, eşin o senin. Seni isteyecek tabii ki, başkasını isteyecek değil ya...
Trip atmaktansa alıp karşına konuşsan, şu konuyu bi çözelim sonra devam edelim desen. Bir kaç güzel cümle kursani aynı güzel cümleleri ondan beklesen...
O sarılıp öpüşünce konuların kapandığını zannediyor, yaklaşıyorum güzelce elimi gogsune koydum hadi sen de artık bana güzel biseyler soyle uzatmayalım ben küs uyuyamıyorum dedim avrat gibi köşe bucak kaçıyor yanımda oturursa yüzüme bakmıyor başka yöne bakıyor. Hiçbir adım atmıyor. Ben yaklasirsam da öpüyor kokluyor hiçbir cümle kurmuyor. Sevmiyormus konuşmayı hiçbir eşi dostu da yok zaten konuşmayı bilmediği için. Ben de benimle konuşulmadan yapılan cinselliği kullanmak olarak algılıyorum. İneği beslemeden süt almaya çalışmak bu
Ama bak diyorsun ki konuşmayı bilmediği için eşi dostu da yokmuş. Bu yaştan sonra odunu sulasan meyve mi verecek sanıyorsun?
Cinsellik konusunda haklısın eyvallah, ruh okşanmadan vücut okşanmaz...
Hiçkimseyle iletişim kuramıyor. Kısa bir örnek:
X kişisi: hoş geldin hayırlı olsun komşum burayı sen tutmussun. Ama kirası çok pahalıymış ya.
Benim koca: hoşbuldum sağol. Ben burayı bulabildim daha ucuz biyer varsa sen bul oraya geçeyim.
Bu üslupla kim arkadaş olur ki dam dum biri.
Bir arkadaşı arar sohbet etmeye telefonu hoporlere açar koyar kenara bitmesini bekler. O garibim de anlatır da anlatır.
Böyle bir insan.
Ama ben iletişim istiyorum ya.
Okadar sinirlendim ki şey dedim: sana hicbi yanlis yapmam ama eğer birgün aradığım iletişimde birini görürsem senin gözünün yaşına bile bakmam ben aradığımı sende bulamadım dedim.
Deliriyor hemen küfrediyor.
Yahu odun dedim ama basit kalmış, sen bariz bir öküz ile birliktesin... Üzüldüm senin adına, bir de iletişim diyorsun. Bununla bırak iletişimi selam verilmez buna. Sabırlar dilerim sana, başa gelen çekilir...
Herzaman degil. Benim amcamla aram yok ama konusur kaziklarim manyaklasirim falan. Bazende bilerek kufur ederim. O saniyor ozur maniyetinde ama degil. Komusum o havalara
senin sarılmana kıyamayıp konuyu kapatabilirdi ama demekki o an sinirini konuyu uzatarak atmak istemiş içinden gelmemiş bu kadar büyütmeyin evlenmişsiniz artık trip atma bence çok uzunca yeterince pişman olmuş öpüp sevdiğine göre seni
Öpüp sevmeyi cinsel ihtiyacını karşılamak için yaptığını düşünüyorum. Aramız düzelsin diye sev. isilmez. aramizin düzelmesini isteyen konusur
o zaman konuyu sen açıp konuş istersen bu konuyu konuşalım sonra kapatalım bir daha bu tarz bir şey yaşamayalım diye uyar trip atarak nereye kadar gitcek ki konuşun
cıks üstelemicen bırakıcan zamanla olması lazım üsteledikçe bo.. k u çıakar
Bazı insanların sakinleşmesi için zaman gerekir
Ben sustuktan iki dk sonra adam dudağıma yapıştı. Cinsellik için zamana ihtiyacı yokmuş da sakinlesmeye mi ihtiyacı varmış kendimi kullanılmış hissediyorum
Zamana bırakın 1 2 güne konuşursunuz insalah.
evlenmek bu devirde uzun vadeli mutluluk getirmez
az sahiplensene..