Çok sevip kafada bitirememek?

Geçen yıl erasmustan tanıştığım bi çocuk vardı cv olarak geçekten çok iyi bir çocuk olarak gözüküyordu eski sevgililerime göre çok daha anlayışlı vs ilk aslında yakın arkadaş olmak istemiştim ama kalp işte bi anda hoşlanmaya başladım onun da bana duygularını öğrenince sevgili olduk her neyse ama bu 10 ay boyunca gerçekten beni psikolojik anlamda yerle bir etti çünkü gerçekten aşık oldum diyebilirim davranışlarımdan da anlaşılıyordu bence ama bu onu ya kullandı ya da hiçbir zaman beni anlamadı hep dümdüz baktı bana onun için çok ağladım hep onu düzeltmeye çalışayım derken ders notlarım düştü, insanlardan uzaklaştım vs vs çok acı çektim kısacası çok kavga da ettim o hiç değişmedi ama ne zaman dönse hep affettim ayrı kalamadı en sonunda 1.5 ay önce ondan kalıcı olarak ayrıldım bana ulaşabileceği bir yer de bırakmadım ama hala aklıma geliyor hala çok üzülüyorum özellikle tamamen bitirdiğim aklıma her geldiğin de bu duygu tam olarak ne anlamıyorum hala zaman zaman ağlıyorum keşkeler için de ne yapacağım ben

Çok sevip kafada bitirememek?