Sevgilimle 6 aydır beraberiz. Evlenmek için yüksek lisans yapıp onun yanına gitmemi istiyor ama ailem istemiyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilimle 6 aydır beraberiz. Evlenmek için yüksek lisans yapıp onun yanına gitmemi istiyor ama ailem yüksek lisans yapmamı İstemiyor ve sevgilim başka şehirde olduğu için onu kabul edip etmiyceklerini bilmiyorum yani yüksek lisans yapsam da boşuna yapmış olabilirim sizce 2 yılımı verip denemeliyim yoksa karasız kalmaktansa ayrılmalımıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle 6 aydır beraberiz. Evlenmek için yüksek lisans yapıp onun yanına gitmemi istiyor ama ailem yüksek lisans yapmamı İstemiyor ve sevgilim başka şehirde olduğu için onu kabul edip etmiyceklerini bilmiyorum yani yüksek lisans yapsam da boşuna yapmış olabilirim sizce 2 yılımı verip denemeliyim yoksa karasız kalmaktansa ayrılmalı mıyım? Ve biz bir ara ayrılmıştık bende aşk acısı çekerken beni bekle yanına gelecem demiştim onadan sonra geri döndü ama ailemle konuştuktan sonra ailem istemeyinc
Sevgilimle 6 aydır beraberiz. Evlenmek için yüksek lisans yapıp onun yanına gitmemi istiyor ama ailem istemiyor. Ne yapmalıyım?