Ezik gibi ısrarla ilgi istemeyin. Genel olarak ilgisiz biriyse çıkarırsın hayatından olur biter. İlgi ilgi ilgi diye adamın yakasına yapışırsan kendinden uzaklaştırırsın ve de kendini küçük düşürürsün. Hem içten gelmeyen zoraki gösterilen ilgi sevgi seni ne kadar tatmin edecek?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
defalarca çıkardım hayatımdan ama istemiyor. "senden hiçbir şey istemiyorum, seninle yapamam" dedim. ama "bitmeyecek, her seferinde konuyu ayrılığa getirme" diyor.
Saçma kompleksşer. Aramasın nolacak? Biliyorsun sonuçta kuzenleriyle olduğunu. Çocuk keyifli bir gün geçirmiş niye kursağında bırakıyorsun. Yapma. Bırak o düşsün senin peşine. Sen niye üstüne bu kadar düşüyorsun ki?
Ben beş dakika değil her an sesini duymak isterken onun öyle yapması tabi düşündürmüyo değil seven insan ilgilenir merak eder Ben eli kanasa merak ediyom garip sevgisini sorgulamaktan haklısın bunu onunla konuşmalisin eğer ki tavırları değişiyorsa sinir cizmelisin
Bu ne şimdi 4 yaşında cocuk gibi tavırların, kuzenleriyle gezmeye gitmiş ne darliyorsun ki, arayasi varsa da aramaz.. Biraz nefes aldırın insanlara ya dünya sizin etrafınızda dönsün istiyorsunuz, yok öyle bir dünya.. Hastasın madem düş yat...
İnternetj kapatmak nedir ya Ama sen de darliyorsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bütün gün o yazmadığı sürece tek bir mesaj bile atmadım, gecenin sonunda bekledim sadece. bir insan ne kadar gezerse gezsin 24 saat içerisinde 5 dakika vakti bile olamaz mı sevdiği insanı aramak için?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım bütün gün kuzenleriyle gezdi, beni hiç aramadı. Seven insan beş dakika bile olsa arayıp sesini duymaz mı?