Bu devirde doğru adamı bulmakta neden bu kadar zorlanıyorum. Tek istediğim sürekli beraber gezebilecegim, eğlenebilecegim her türlü çılgınlığı yapabileceğim, dert ortağı bı eşimin olması sohbetinden keyif almak falan. Etrafıma bakıyorum acaba ben mi çirkinim vs diye ama benden güzel olmayıp çok güzel sevilen insanlar var lütfen yanlış anlamayın bu demek istediğimi. Sadece acaba eksiklik bende mi diye hissettiriyor. Konuşmama giyimime de özen gosteririm. Seversem o adama değer de veririm. Herkes herkesle konusuyo kimseye de çok inancım da kalmadı artık tanımaya çalışmaya bile mecalim kalmadı. Niye olmuyor ya cidden beklemediğimiz bı anda mi oluyo ne diyorsunuz 🥺🥺
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Böyle adam olunca da değerin ve kıymetin bilinmiyor o yüzden bu yüzümü kimseye göstermeneyi tercih ederim
Al işte böyle çok insan var mıdır 😂
Çünkü öyle bir şey yok, insanların doğru insan algısı bir yanlıştan ibaret.
Nasıl yok insanlar nasıl öyle güzel seviliyo
Algı yanlış, insanlar sürekli kendilerine benzer kişiler arıyor. Dinç yönden, edebi yönden, mizah yönünden ya da akademik yönden. Oysa bir çiftin birbirini tamamlaması gerekir birbirine benzemesi değil. Bir elmanın 2 yarısıyız sözünde elmanın 2 parçasıda birbirine benzemez sadece birleşince bir bütünü oluşturur. İnsanlar kendilerini iyi ifade edebilmeli ve karşılarındaki kişiyi iyice anlayıp tanıyabilmeli o zaman uyumu fark ederler.
Çünkü aşkı bilen yok maalesef dış güzelliğe bakarlar herkes
Ama dediğim gibi dış güzelliği gerçekten çok iyi olmayan kilolu insanları bile görüyorum çok güzel seviliyorlar bu ne o zaman
valla ben 32 yaşına geldim kimseyi bulamadım
Erkekler daha kolay bulur çünkü ilk adımı atmak daha kolay
hep reddedilince kolay olmuyor maalesef
O işler mesajla falan olmaz gerçekte gördüğün biri olacak ve begeniyosan her şeyini cabalayacaksin
mesajla değil ki şu ana kadar hep reelden tanıştığım insanlara yürüdüm ama hep reddedildim
reddedildikten sonra da çabalamak tacize girer biraz
Ne güzel yazmışsın bende bu soruyu bazen kendime soruyorum
Onlar seçilirken benim ne eksiğim var sorgulaması hem de her gün
Biz kendimize değer verelim de kaderimizde varsa gerisi gelir umarım
İnşallah çok geç kalmadan gelir
İnsallah hersey istediğiniz gibi olur
İnşallah sizin de öyle teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Daha yaşın genç abim. Benim yasima gel yine bulamayacaksın
Sağ ol abim içime su serptin Allah razı olsun 😂😂
Eyw ne demek. Çünkü öyle insan yok. Sevabıyla günahıyla seçeceksin.
Benleyken adam olsun da 😂
Bazen olacak bazen olmayacak sadece seçeneklerden en iyisinini seçeceksin
Seçmeye çalışırım
İnsanlar ciddi ilişki düşünmüyorki. Keşke bunlara bakarak evlilik yapılsa. Millet. Parasal mantık evliliğine yöneldi. ya da şöyle ki önceden erkekler kızlarla takılır sonra yoluna bakardı bunu artık kızlar yapıyor.
Ben yapmıyorum işte ciddi birini arıyorum birlikte eğlenelim kesfedelim gezelim. Ama sosyal medya devri ve sanki herkes herkesle yazzisiyo gibi geliyor
Ben sosyal medyayı kapatmaya hatta şu telefonu kırmaya bile razıyım. Ne yazikki ben istedikçe senin dediğin türden kişiler çıkıyor hep karşıma. Geçmişimi silmeye hazırım geleceğimde ışık görsem
Ben de aynı şekilde ama işte herkes sevilirken biz de izliyoz
Vaktin var mı içimdekileri bir dokeyim size eğer sorun olmazsa
Herkes Bi beklenti içinde 😂😂😂
Erkekler kapatılsın mi 😂
Kızlar kapatılsın 😂😂😂
Sus be 😂😂😂
Sen sus megaloman 😂😂😂
O ne be 😂😂😂😂
Google emmiye sor 😂😂😂
Google amcaya sordum da ben öyle biri ddgilim 😂
Sen öyle birisin 😂😂😂
Degilimmmmm dedimmm 😂 suçlayıcı insan