+1 yılBunları zaten ilişkiye adım atmadan önce konuşursun o yüzden flört dönemi var değil mi ben karşımdaki kişinin ilişkiden beklentisini sorarım tanıma aşamasında zaten kafama uyuyorsa bir yola girerim yoksa sevgili bile olmam kafa dengi olmak bu yüzden önemli ama kararı sonradan değişirse o zaman da ona göre bir yol izlerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayir devam etmez öncelikle birini seve bilirsiniz bazen aynı düşünmeyede bilirsiniz çünki herkesin kendi düşünce tarzi ve kişisel bir alani olmali amma gelecek ile ilgili ikiniz dahil konularda anlaşa bilmek ayni bir konuya varmak önemlidir. O evlilik düşünmüyor ola bilir amma sen düşünüyorsan bence bu ilişki doğru yöne gitmez zamaninda bir mudahile edilmeli
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceksek neden ilişki kuruyoruz ki? Her ilişkide evliliğe gidecek değil tabi. Veya ben eğlence ilişkisi insanı değilim bilmiyorum. Sevdiğimi alırım, benim olur, bende onun o kadar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir mantıklı sebepleri var ise sıcak bakmazdım eskiden ama gayet mantıklı bir karar
07 Yorumla- +1 yıl
işte insan o romantızm olayının ıllah bu bır sonuclanmalı hedefı olmalı prangasından cıkınca daha rahatlıyor
- +1 yıl
Sonuçsuz olunca yaşaması daha güzel ve huzuru
- +1 yıl
şartlar konulmayınca daha az yorucu
- +1 yıl
Aynen öyle anın tadı sadece
- +1 yıl
eyvallah supersın :D
- +1 yıl
Biz her zaman süperiz 😂😂😂🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılTüm ilişkiler evliliğe dönüşmediğini düşünürsek, gayet de edilir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEtmez bence ama edebilirdi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEder bence. Evlilik gibi düşünceler ilişkiyi bir kalıba sokuyor. İmza beni kanunen güvence altına alır ama karşı tarafın sadık olacağının garantisi yok. Evlenip aldatılacağıma ya da saygısız ve mutsuz bir evliliğim olacağına evlenmeden mutlu bir şekilde devam etmeyi tercih ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
bak işte yaşını almış ılışkılerın ne oldugunu kavramıs kadın
+1 yılEğer senin gelecekte böyle bi planın yoksan devam eder.. eğer varsa zor şimdiden ilişkiyi bitir zaman kaybına gerek yok
04 Yorumla- +1 yıl
Bu zamana kadar kac gelecek planını tutturdun kacı olmadı?
- +1 yıl
Sayı tutmadım tabii çok da plan yapmıyorum aslında olanı istiyorum hâla. ikisi olmadı 😃
- +1 yıl
Hayatta bazı seyleri önceden söylemek aslında kendini ya da karşındakını kandırmaktır daha başbaşa bir gün gecirmediğin insana bir ömür sözü vermek cok büyük sacmalık ciddi ilişki denilen sacma bir söz olması boyutu yaşanılan bir günde ciddiye biner bir dakika nikah masasından kalkar insan
- +1 yıl
Bak bu ayrı bir şey tanımadan bunu yapamazsın ki.. benim dediğim sevgilisindir iyidir falan ama gelecek düşünmez o zaman bırakırım.. iyi iken bunu düşünmesmi benim için Zaman kaybı derim
+1 yılEvlenmek istememek iki kişinin ortak kararıydı devam eder ama bir taraf evlenmek isteyip bir taraf evlenmek istemezse O zaman sıkıntı çıkar
01 Yorumla- +1 yıl
Yani bu tamamen ortak anlasma bir tandıgım aılesı ayrı oldugu ıcın evlilige cok soguktu kız 10 yıl bırakmadı sonunda evlendiler yani illa resmiyet garantısı gerekmiyor sevmek ıcın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEder. Her şey evlenmek değil. Evlenmeden evlenmiş kadar yakın da olunur.
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman da zaten fıkırler degısır evlilik kararı alınır asıl olan budur
- +1 yıl
Çoğunluğun yaptığı herkese göre doğru olmak zorunda değildir.
+1 yılSonunda evlilik olmayan bir ilişkiye devam etmezdim
17 Yorumla- +1 yıl
garantısı var mı
- +1 yıl
Hayır elbette. Başta güzel giden bir ilişki sonra bazı sebeplerden dolayı sonlanmış olabilir buna lafım yok ama ben bir ilişkiye başlicaksam iki gün takılırım kafasında değil ciddi düşünerek başlarım. Kısaca ciddi düşünmeyen biri ile bir ilişkiyi zaten başlatmam
- +1 yıl
Karşınıza çıkan her erkeğe evlilik gözüyle bakmayın
- +1 yıl
@konservatifbirkişi karşıma çıkan her erkeğe aa hadi gel evlilik yolunda ilişkiye başlayalım demiyorum. Ya da tanımadan etmeden bir ilişkiye de başlamıyorum. Demek istediğim asıl şey farklı aslında ama anlatamıyorum sanırım...
- +1 yıl
Sevgili olduğunuz erkeklere işte baştan diyin o zaman ben evlilik istiyorum diye
- +1 yıl
@konservatifbirkişi prensip olarak şu an kimse ile sevgili olmuyorum zaten. Ayrıca bazı şeyleri sözlü olarak dile getirmeden karakterinizle kişiliğinizle bile belli edebiliyorsunuz söze gerek kalmadan
- +1 yıl
O da doğru tabi karşı taraf da zaten kendini belli eder ama sormak en iyisi. Evlilik isteyen biri istemem demez veya istemeyen biri isterim demez çünkü
+1 yılBen devam etmem. Takılıp gidecek birini istemiyorum. Biriyle ilişkim olacaksa ciddi olmalı.
13 Yorumla- +1 yıl
çok safsın frodo :) kontrat mı ımzalıyorsun :) sözleşme mi hazırlıyorsunuz neyin ciddiyeti? bir anda gider insan ne zaman gıttı anlayamazsınız bıraz özgüveniniz olsun neyse bunlar tavsiye gene de sen bılırsın :D
- +1 yıl
Gidebilir tabiki ama başta takılmalık ilişki istiyorum derse kabul etmem.
- +1 yıl
insan boyle dıyen ınsan daha durusttur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen ciddi ilişki insanıyım ama şu yaşta da evlilik düşünecek değilim.
13 Yorumla- +1 yıl
ne kadar sürücek bu cıddı ılıskı 3 4 sene? bu safada ne garantı
- +1 yıl
Evliliğe kadar ne kadar sürerse işte. Garanti olan bir şey yok hayatta.
- +1 yıl
işte ılıskının basında bunu ıstersen bıraz durum degısıyor acıklaması guc ama tatsız
+1 yılDevam etmez çünkü karsidaki sana kibarca seninle eğleniyorum ciddi düşünmüyorum diyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddi düşünüyorum demesi bir garanti mi? ya da her ilişki muhakkak evlilikle mi bitmeli
- +1 yıl
Ciddi düşünüyorum demesi Garanti olmayabilir ama biriyle sonun olmayacağını bile bile bağlanmak onunla herşeyi yaşamak saçmalık
- +1 yıl
İlla kandırsın diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. İleride kandırırım düşüncesiyle devam eder genelde. Ayrılmak işlerine gelmez
02 Yorumla- +1 yıl
9 sene sonunda emeline ulaşan kadın gördüm 😂
Zaman içinde fikri değişebilir belki. Fakat kesin şekilde konuşuyorsa ilişki artık olduğu yere kadar devam eder ama sonunda ayrılırsınız gibi.
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir, kağıt parçası mı bağlayacak birbirine neyin garantisi bu zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani mutluysan illa resmiyete baglanmak gerekmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes evlenmek istiyor diye bir kanun olduğunu sanmıyorum. Fikirler uyuşmuyorsa yollar ayrılır, olur biter
00 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissetmiyor olabilir herkes zorunda değil evlenmeye
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
Zengindir mal paylaşımıyla uğraşmak istemiyordur fnnfjf
01 Yorumla- +1 yıl
Sende hemen para 😂
+1 yılUzun bir süre ben de istemiyorum o yüzden devam eder etmeli)
018 Yorumla- +1 yıl
işte bu :) dırekt evlılık anlasması ıle ılıskı mı olur :) bak ıste bundan bahseıyorum :D
- +1 yıl
Öyle birinden kaç)
- +1 yıl
en capkın erkeklerın yataga atma taktıgındır o
- +1 yıl
Hangisi kafam karıştı
- +1 yıl
ben ciddi ilişjki adamıyım senınle evlenmek istiyorum al buda yuzuk hadı bıze gıdelım bu cogu zaman tutar genel gıdısat boyledır
- +1 yıl
Anladım simdi) daha çirkin bir şey görmüştüm hala devam ediyor bu yaklaşık tarzi gerçi bunları konuşmuyorum artık o yuzden
- +1 yıl
aynen o yuzden :) bu kızlar akıllanmaz
- +1 yıl
😅😅erkeklerinden de bir hayır gorsek keske
- +1 yıl
hahaha :D o da senın sansızlıgın
- +1 yıl
Kim daha sanssiz acaba😂
- +1 yıl
valla benım keyfım ıyı sen daha yolun basındasın :D
- +1 yıl
Baya hemde 😀
Iliskilerim devam etmiyor benim de flortu gecemiyorum - +1 yıl
sımdı kı sıkıntı o zaten flort olayını cok abartmanız
- +1 yıl
Abartmadan kasit ne
- +1 yıl
yanı uzatılıyor hep bır testler denemeler olacak mı olmıcak mı secenekler teoriler şüpheler icinde geceıyor ezılıyor bıtıyor
- +1 yıl
Evet bende bu var daha doğrusu yeni oldu hmm o zaman sürekli şans verip denemek gerekiyor
- +1 yıl
en azından step step ılerlemek gerek wp de gecıyor bır omur ılıskısı
- +1 yıl
Öyle oldu en son olan 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünen kişi direkt siler öyle birini. Aynı kafada olunması lazım
10 Yorumla
+1 yılsen ciddi isen etmez ama eğer sende istemiosan eder
10 Yorumla
+1 yılaçık sözlü olması güzel eyer sen evlilik düşünüyorsan sana göre birisi değil uğraşılmaz
10 Yorumla
+1 yılCiddiyet her ortamda olmaz, ama ilişki ciddi bir müessesedir kural ihlali yapmayalim.
10 YorumlaHayatını yasamak istiyorsan ve ne istiyorsanız yapıyorsanız devam edin..
00 Yorumla
+1 yıluzun bir ilişki sonrasıysa 5-7 yıl olmuş teklif gelmiş e yaş da müsait bence saçma olur daha ne kadar tanıuabilirsiniz birbirinizi ama 1-2 yıllık ilişkilerde devam edebilir bence karşınızdaki kişi kendini hazır hissetmiyor olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendinle çeliştin 😂
+1 yılBen sadece yüzük sevmiyorum 🙃 parmak ta kangren olma korkum var 😧
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bilmem ama ben takılmalık ilişkilerle uğraşmam. Ciddi ilişkim olsun isterim.
00 YorumlaDevam ederim ama bu biraz da yaşıma bağlı 30 lu yaşlarımda evlenmeyi dusunuyorm direkt 30 31 de hatta 29 yaşımda tanıştığım biri evlenmek istemiyorum derse ayrilabiliridm
01 Yorumla- +1 yıl
Dazai bungo stray dogstan mı
+1 yılEvlenmek istemiyorum diyen kişi ile ilişki başlamadan biter. Flört dönemi diye bir şey var hani tanışma evresi.
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi bee.. ben cok gordum flört dönemi gelinlik begendirip is bitince telefonlarını açmayan adamları 😂
Niyetin evlenmek ise devam etme zaman kaybı olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
neden zaman kaybı olsun
+1 yılCebime koysunlar parayı, yapsınlar düğünümü evleneyim aşk sevgi bir yere kadar Elin kızı üç gün zorluk görse gider baba evine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDost hayatı mı yaşayalım ya da fb mi olalım diyor evlenme o zaman yanında dursun daha ne
00 Yorumla
+1 yılSana uyuyorsa sorun yok devam et
21 Yorumla- +1 yıl
devam eden bır sey yok sıze soruyorum ben
aksine ikna edebilirsin yeteri kadar sevgi oluşursa
00 Yorumla
+1 yılEderim hatta evlilik düşünmeyen birisi lazım ama
00 YorumlaAslında seninle evlenmek istemiyorum demek istiyor. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılGecici bir iliski dusunuyosan idare edersin
14 Yorumla- +1 yıl
evlılık dusunmemek dırekt gecıcı olması mı
- +1 yıl
Aynen ne vaad ediyosun ki ayni evde yasasan ha evlisin ha degilsin
- +1 yıl
vaadler yerıne gelıyor zaten cok safsınız sız ya valla bak :D en capkın ınsanlar hep bu yollara basvurdular gozlerımın onunde yuzuk koleksıyonu olan adam vardı takıyordu yuzugu devam
- +1 yıl
Eee nolmus yani nerden biliyosun kadınlarında ayni olmadığını siz erkekler heo gördüğünüz gibi saniyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana uymuyor o yüzden devam etmem
05 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin
- +1 yıl
Başka kim bilecek sjdkd
- +1 yıl
Hahah yanı bu islerin garantisi yok o an hazır olmaya bilir ya da yarın istemeye gelicez diyen erkek aksamı bir mesajla bitirebilir dürüst insanları peşin peşin harcamayın
- +1 yıl
Ben zaten ertesi akşam gelip beni istesin demiyorum ki. Hayatı boyunca hiç evlilik düşünmeyecek insan benim için yanlış insandır. Bu yğzden olmas
- +1 yıl
Yani hayatı boyunca evlilik istemeyeceği konusundaki ön yargını nikah arıfesi seni bırakabileceginde de koru
+1 yılUyuyorsa devam edilir tabiki
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı olan odur zaten garanti istenmez
+1 yılBen ve kocalarım evliliği gereksiz buluyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaman ne gam boş ver gitsin bak eğlencene
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Sana uyuyorsa niye sıkıntı oluyor?
00 Yorumla
+1 yılKişinin tercihine bağlı
00 Yorumla
+1 yılModa olsun pliss😂
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe sende istemiyorsun sorun yok
00 Yorumla
+1 yılEvlenip de ne yapacağız. Devam ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Özgür kız 😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu canım başka
07 Yorumla- +1 yıl
başka işte sureklı eglenceler falan arada bende kalsın hmmmm buluruz bır seyler
Cevap sahibi+1 yılHepiniz aynısınız duygusuz erkekler
- +1 yıl
canım duygunun evlılıkle ılgısı yok sızın hayatınızdakı tepe basarınız evlılık oldugu ıcın bunu duygu ıle kamufule etmeye calısıyorsunuz ama aslında bır bencıllık ınsan evlılık garantısı ıle beraber olmaz beraber mutlu oldugu ıcın beraber olsun sonrası evlılıge donusebılır ama ılıskı basında bunu garantı ıstemek hem canım ben salagım benı bu sekılde kandırabılırsın demek hemde bencıllık
Cevap sahibi+1 yılMutlu olduğum kişiyle evlenmek istiyorum zaten sonsuza dek birlikte olmak
- +1 yıl
ama o senle mutlu olmayabılır sonsuza dek
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın
- +1 yıl
olmayabılır ıste mutlu olcagını vaad edıp aslında amacı sadece guvenlı bır lıman olabılır cınsellıgınız kotu olur ten uyumu olmaz anlasamazsınız aynı takımı tutmasınız kaynı ıle kavga edersınız annen begenmez gecelerı osurmaya başlar tuvaletı temızlemıyordur vs bır sekılde uzaklasırsın olur yanı
+1 yılDevam etmez
20 Yorumla
+1 yılEtmez etmemeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Alla alla neden etmemeli sözleşme şartlarına mı uyulmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet eder
01 Yorumla- +1 yıl
işte yaşını almıs ınsan :D
+1 yılevet
01 Yorumla- +1 yıl
guzel :D
+1 yılİstemem
03 Yorumla- +1 yıl
tamam gidebilirsin - +1 yıl
🤣deli aw
- +1 yıl
hee
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Edilmez
00 YorumlaEtmez seçenekleri çohtur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde gerek yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. No! Bana uymuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez bir süre sonra
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. etmez
00 Yorumla
+1 yılEder
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası