Bana aşık olan bir kız vardı ama ben ona aşık değildim, arkadaşım da bana aşık olan kıza aşıktı. Bende arkadaşıma üzüldüğüm için bir plan yapıp kızla sevgili oldum ve onun kalbinde derin yaralar açtım. İçinde öyle derin bir yara açtım ki karşısına ilk çıkan kişiyle o yarayı kapatmak isteyeceği belliydi. Arkadaşım da kızın yaralarını onarmak için ona yanaşıp tavladı onu. Benim sayemde mutlu oldular
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence gelmez
Güzel hikaye. Hangi diziden bu🙄
Valla hikaye mi gerçek mi bilmiyorum. Biraz şizofrenlik var bende. Hayalini kurduğum şeyleri bazen gerçek sanıyorum
Manyak😂
Sen geçen gün neden pes ettin ajkdfljk
Ahaha 7/24 sana yazamam sonuçta sjj
Neyse zaten kazanacağım kesindi asjlkdfjf
Güldürme beni kendine🤣
O zaman ağlatayım seni kendime askdfjlkj
Sorun gibi bu da hayalini kurduğun bi hikaye, gerçek değil ahdss
Olabilir ondan da emin değilim. Ne dersen inanırım asdkjfkljf
İnanasım gelmedi niyeyse sjj
Şizofrenim diyorummm kendi aklıma güvenmiyorum diyorummmm. Daha ne diyeyim 🥲🥲
Sus, bana cevap verme 😅
Cevap istemiyorsan soru vereyim 🤣 hiç komik değilim 🥲
Komiksin gayet 😂
Başka sorun varsa alırım bi dal😅
Bende tüm insanlardan farklı bir şey var, o şey nedir adskjfjkl
Soracağın soruyu seveyim😅
Oysaki dünyanın en basit sorusunu sordum. Cevap parmak izim olacaktı. Seni tembel öğrenciler sınıfına alalım ajklsfdjkl
İlkokulda mı öğrendin bunu sjj
Evedd ilkokul bana çok şey kattı gördüğün gibi 😓
Ee peki sizin arkadaşlığınıza noldu abii
Onun ilişkisine zarar gelmemesi için görüşmüyoruz. Ama çocuğu olursa benim adımı koyacakmış
Yaaa vay bee. Helal olsun valla anlattın mı peki ona yaptığını kral
Zaten haberi vardı. Ona da planımı anlatmıştım
adice
Kızın yaptığı biraz adiceydi evet. Sözde seviyordu beni
Kötü adam
Senin gözünde zaten ne yapsam kötüyüm ben 😓
Benım gözüm yanılmazz
Sen bana küçücük bir delikten bakıyorsun, benim sadece dişlerimi görüyorsun. O yüzden kötü olduğumu sanıyorsun. Bana bir delikten bakmasaydın kanatlarımı görürdün. Melekleri kıskandıracak kadar güzel iyilik dolu kanatlarımı
Şiir dolu sözlerinle beni her seferinde etkiliyosun, bundan nefret ediyorum kötü adam😑
Kalemimin gözleri olsaydı yazdıklarıma ağlardı... 😓
Erkek adamımız baya bi kırılmış bunu ilk defa kabul ediyosunnn
Erkek adam bükülür ama kırılmaz 🥹 erkekliğimi zedeleyecek ithamlarda bulunma lütfen 😅 🥲 🥹
tabi haklısın erkek adam kırılmaz, erkek adam kırar😀
Sjsjss öğrenmişsin aferin😅
artik dilime yapıştı erkek adam yapmaz etmez şu bu agjagahah😂
Benim yüzümden erkeklerden soğudun de mi xjxjdfj
ehhh yani herşeyi de biliyonn hsjshsg
Dünyadaki bütün kızları erkeklerden soğutacağım 😒
senin derdin ne gajahahjagaha
İnsan türünün nüfusunu azaltmak ve sonra tamamen yok etmek 😞
İmmm insanların sana ne zararı var dermişim, beraber yok edelim bende varım ahjagshs
Kötü olan benim. Sen iyi insansın. Rol çalma askldjfldjk
ehh böyle diyip diyip beni kendine benzetin suç sendee ahhahs
O zaman sen de artık grubumuzun bir üyesisin akslfjdkl
çok heycanlııı 😀 kuralara falan dikkat etmem lazimmı bi özel yanım gerekli mi vajashksk
Tabi grubun kuralları var. Şu an grubun 1 üyesi 1 tane de lideri var. Ben liderim sen üyesin. İleride grubu büyütürüz merak etme. Kural 1 ben ne dersem o, kural 2 ben ne dersem o, kural 3 ben ne dersem o. Başka kural yok. 3 kuralımız var bunlara uysan yeterli alksjfdkld
Temam bana uyar ama grubu büyütmeyelim 1 üyesi 1 tane de lideri kalsın biz bize yeteriz tamm mı 😀
Tamam ama dünyayı 2 kişiyle ele geçiremeyiz. Bize daha çok kötü adam lazım. Ayrıca senin ne kadar kötü olduğunu daha sınamadım. Daha sonra ne kadar kötü olduğunu sınayacağım. Şu an aday üyesin unutma adfkjllkjd
Tamam patron sen nasil istersen sendeyimmm 😀
Şimdi senin ne kadar kötü olduğunu sınayacağım. Git bana kurumuş bir çiçek koparıp getir. Eğer çiçeği koparamazsan gruptan atılırsın asjdlfkl
peki hemen yapiyorum ama kurumuş çiçeği ne yapcan ki saten kurumuş bitmiş hayatı sana canlı bir çiçek vereyimm
Ooooo sen kötülükte level atlamışsın. Artık sağ kolumsun alskfklf
yaa bak beni tanımamışsın lider olmak için her şey yaparım😀
Lider benim! Bana darbe yapmayı planlamıyorsundur umarım alkdsjjklfd
agjafsgsshjsh tamam taman vazgeçtim ben bu değilim kötü filan olamam, sen kötü adam kal bende iyi insan 😀
Demek iyiliği seçerek grubumuzdan ayrılıyorsun. Gruptan ayrılarak bize ihanet ettin, bundan büyük kötülük mü olur? ajlfkdjkl
olur olur beni iyi insanlığmdan cıkarıp bi an kötü biri olmaya dönüşüyordum aslinda tam terzi olmalı gerek hsjsgsjs ama ne dediysem inkar edemedim senii kötü adam
Ben bataklıktayım, beni çıkarmaya çalışırsan sen de batarsın demiştim. Ama inanmadın ve bataklığa girdin. Sende benim gibi batıyorsun. Bunun geri dönüşü yok. Sende benimle batacaksın ajldfjkldf
Hayir kabul etmiyorum seni o bataklıktan cikarıp alacağım, ben pes etmem aslaaa sen sadece fasla kaptırdın kendini kötü adam rolüne seni oradanda kurtaracağım 😄
Bataklık benim mezarım olacak, sende mezar taşım olacaksın. Benim ardımdan batarken bataklığa gelenlere benim hikayemi anlatacaksın
iyi ne halin varsa gör ahafgqshjs sen o karanlik hayatına devam et ben seni dişardan anlamya çalışcam
Ne halim varsa görürüm, görecek halim olduğunda. Ayrıca ölüleri anlayamaz yaşayanlar adlsfkkf
ölü görmiyorum ben, sadece hayatan vazgeçmiş gibi birini göriyorumm hshags
Herkes bir gün hayattan vazgeçecek. Ha bir gün erken ha bir gün fazla ne fark eder adsljkfl
bunun da zamanı var istediğin zaman vazgeçemezin hayatan vakit dolduğnda ozaman gidersinnn
Kaybedeceğim şeyler için çaba harcamak istemiyorum asljfdjkl
kaybedeceğni bilemesinnn
Nasıl bilemezsin. Ölünce kaybediyorsun bitti gitti akljsdfljk
senin ağzındanda ölüm kelimesi eksik olmuyor hsgsshsh her cümlende ölüm var ehh işte geç olmadan kaybetme erkenden yaşa
Sahip olmadığın şeyi kaybetmezsin. Kaybetmeyi sevmeyen biri sahip olmayı da sevmez akdfjllk
senden nefret ediyorummm akajahshshjssj
ne dersem terzini söyliyon döndürcem seni amaa gajagagsg
En büyük özelliklerimden biri muhalif olmaktır. Sen ölümü savunursan ben yaşamı savunurum, sen yaşamı savunursan ben ölümü savunurum. Kapiş 😢 adskjlfkld
seni buna kim sürüklediii kötü adam
Ben eskiden kökleri güçlü olan bir ağaçta yapraktım. Sonbahar geldi ağaçtan kopup gittim. Şimdi rüzgarın esiriyim, rüzgar beni nereye sürüklerse ben de oraya uçuyorum 😐😐
kendini sürüklendiriyosun, tutunmaya yer bulman lazım
Ağaçtan koptuğum gün öldüm ben. Artık sadece kuru bir yaprağım😓
himm ağaç mı kopardı seni, ya da sen mi kopmak istedin ağaçtan
Ağaç hayatta kalmak için beni öldürdü 🥺
Bak sen hangi ağaç mış bu senin için intikam alabilirimm
Kabak ağacı 🤣
ahhagahq deliii
😅🤣😇😐
demek ölüsün, ne zamandan beri ölü geziyorsun doğarken canlıydın daha😀
Kim demiş ölü olduğumu. Halen nefens alıyorum. Sende hemen öldürdün beni. Ölmemi mi istiyorsun🥲 ben ölünce eline ne geçecek 🥺
oy kiyamam ben şanaa gahagqg ölü olan sensin yaşayan benim.
Hayat bana kıydı. Hayata o kadar dedim ki kıymam güzel olmaz diye. Bana kıyma dedim. Beni dinlemedi kıydı bana 😐😐😐
yaa şeni kimler kırmış bu kadar kötü adamm vazgeçmişsin herşeyden
Ben çıt kırıldıyım. Biri bana çıt dese bile kırılırım 😐🥺🥲
onları ben kırarım ozaman sana çıt diyene, kimseler kıramaz kötü adamımı hahagqh🙂
Beni kıyıyoyay. Bana acımıyoyay 😓😓 İyice bebekleştirdin beni alskjdkjlf erkek adamım ben heyyyyy erkek adam kırılmaz aklsjdflk
yiaa şeni çok mu yordular şen erkek adam şen üzülebilisin, ağliysbilisin, kırılambilisinn kii
Noooo erkek adam üzülmez, kırılmaz, ağlamaz 😐 askldfjlk
Yessss bunlarin hepsini bal gibi yapar sadece dişariya vurmazz erkek adamımız güclü gözükmeli dişaridan dimiii öyle bi kuraları var onların ahhagahah
Fıstığın da kabuğu sert çünkü içinde fıstık vardır. Fıstığın fıstığını sadece kabuğunu kıranlar yiyebilir. Biz fıstığız aklsdfjlkfd
Bak canım cekti şimdik ahhagags olsada yesek şimdikk
Fıstık pahalı başka bir şeyi canın çeksin adljskfjlk
yiaa ama tamam ozaman toplarız ağactan beraber nolcakk akjahah
Biz ırgat mıyız neden topluoz alksdjflkjf
ehh ozaman nasil yicezz ahajgsh
Ağacın altında fıstıkların kendi eceliyle ağaçtan düşmesini bekleyeceğiz. Akbabalar gibi ağacın altında avın ölmesini bekleyeceğiz aklsdjfjklf
yaa ahahahgshs bak yine konuyu o konuya getirdin ecel ölüm ben bekleyememm ama istediğmi alırım hemen sen bekle ozmann ben bekleyemem gahgsjajs
İyi o zaman sen topla bende senin topladıklarından yerim. Ben fıstık katili değilim. Fıstıkları sen öldür ben yiyeyim alkjdsfkj
Bak sen demek ben topliycam sende yiycen olmaz anca beraber kanca beraber, saten kendinin katili olmuşsun yine katil olursun bişi olmazz gahqgshjs
Ben kendimi öldürmedim, beni öldürdüler, katlettiler. Ölüler ölümün acısını bildiği için canlıları öldürmez 😓 😓 Ayrıca bu hayatta her canlının ve her ölünün ayrı bir görevi vardır. Sen toplayıcısın, ben yiyiciyim. Herkes kendi görevini yapsın lütfen askdjlfjklf
kölen olayim diyosunnn
Ya sen niye kölelik olarak görüyorsun bunu. Toplayıcılık asil bir iştir. Ben de senin topladıklarını yiyorum bak ben şikayet ediyor muyum asdjlfljkfd
Iyi bak keyfine sen orada otur beni izle toplarken, bende sana yedirim. Tamam vazgeçtim yemeyelim aç kalalımm gahagsg
Her şey vaktinde güzeldir. Vakti geldiğinde fıstıklar önüne düşecektir zaten. Vaktinden önce topladığın çiğ fıstığın hem lezzeti hem de besin değeri düşüktür. Ağacın altında yanımda otur ve sabırlı ol. Sabreden dervişin fıstık ayağına gelirmiş 😐😐
vaktinden önce çiçek açmaz gibi. Ağacın altında ama canım sıkılır otura otura gajsjsjs
Boş durmayalım o zaman gel ağacın altında iki tane mezar kazalım. Hem canımız da sıkılmaz asdkjlfjkf
Nasıl da meraklı toprağın altına girmeye, şöyle yapalim ben senin mezarını kazarım seni oraya güzelce bi yerleştirim. Ben toprağın üstünde çiçeklerle beslerim seni. Findiklar olduğnda seni çıkarırım gaksghshw
Vay be vay beeee beni gömmeye dünden razısın. Helal olsun. Göm hadi göm. Ama beni gömüp fıstıkları tek başına yersen beni gömdüğün yer senin mezarın olur ona göre 😐😐😐
hihih tamam tamam sensiz yemem o kadar açımasız olmam beraber yeriz söz, hem senin yaninda daha lezetli olur tadıı tabi yaşarsan eğer toprağın altında hsjshsjs
Benim yaşamadığım bir dünyada yaşayıp ne yapacaksın. Baktın öldüm sende yanıma bir mezar kazıp içine girersin asjlkdfjklf
Senin yaşamadığın bir dünyada seni yaşatmaya çalışırım. Baktım olmuyor yanina yerleşirim. Ama bir sorunumuz var mezar taşımızı kim yapcak hayvanlar yapamaz vajshsh
En kolayı o zaten. Mezarı ağacın dibine kazacaksın. Başımız ağacın ucuna gelecek şekilde mezarı kazacaksın. Mezar taşımız ağaç olacak. Kendini gömmeden önce ağacın üzerine adımızı yaz. Altına da "bu ağaçtan her kim fıstık koparırsa Allah belasını versin" diye yazıp kendini de göm. Bundan iyi mezar şamda kayısı alkdjsflkj
Delisin ha delii hahahahag güzel fikir ama. Beraber yaşasak yer üstünde olmaz mı, bu kadar esiyete ne gerek var
Yaşayanların dünyasında ızdıraptan başka bir şey yok. Gel ölelim boş ver. Hem benimle ölmek yaşamaktan daha güzeldir emin ol aksdfjljkf
Casper olalım ozaman gajsgas istediğmiz gibi yaşariz ben ve sen kimseler ruhumusu duymaz insanları delirtiriz korkuturuz eğleniriz hayalet olarak jsjsjskqhs
Nooooooo hayalet olmak falan yok. O da yaşamak sayılır. Biz sessizce mezarımızda uzanıp bekleyeceğiz. Arada toprağımıza düşen fıstıkların sesini duyup heyecanlanacağız. Bu daha eğlenceli asdfkjlkff
Ölü gibi yaşamak istemiyorum ama bekleyecek bişey yok ki mezarin altinda ghafsgs gel beraber eğlenelim herkesi boşverelim gerekirse dünyadan uzağa gideriz hani öyle bi şarki vardi dünyadan uzak gidelim aya insanlar da olmaz orada kafamız rahat olur en azından tahsfagsg
Dünyadan uzak yer neresi oluyor. Ayın yüzeyinde mi mezar kazalım onu mu demek istiyorsun asldjkfjf
Mezara girmeden rahat edemeyecen demiii gahsjdksfqg
Mezar olması şart değil tabutta olur asdlfjkjflk
Her neyze söz seni bi gün oraya gömecem aghsggsah hayalin gerçekleşir yardimci olurum
Şarki dinlemeyi sever misin, sana şarkı buldum ahhaag ya da yok sen şimdik erkek adam şarki dinlemez dersin hahagah
Erkek adam arabesk dinler aldksfljf at bakim ne şarkısıymış asdklfdf
https://youtu.be/aQjaQsSQG6Q
Al bakim dinle şarkiyi duydumda sen gelmiştin aklıma hahagqh
Daha ergenken bu şarkıyı çok dinlerdim. Demek ki ben o zamanlar ölmüşüm ajsdfljlkf
aa bak sen ozaman sana çekmişim ahajgshsgsg sen ne dinliyosunnn
Bana çekseydin benimle mezara girerdin asdjkfljkf https://www.youtube.com/watch?v=0-GVUuCg2Bw
Hazir değilim şimdik seninle mezara girmeye belki daha sonra hahahgs.
Yaa o şarkiyi da çok severim, bak ortak noktamız oldu şarkılar ahjsfsjs
Benimle mezara girmeyenle hiçbir ortak noktam olamaz. Gel girelim şu mezara inat etme adslfjklkjf https://www.youtube.com/watch?v=q4UcOFp2fo0
Ama yaa bende diyom ki mezarda napalim karanlığın içinde kap karanlik sıkılırızz, merak etme seni mezara ben yerleştircem kendi elerimle skhajshshdj
kesin bu şiiride sen yazdin olur mu olur vallah ahafjagshsgsdjg
Bir insan neden ölmek istemez anlamıyorummmmm 🥲 tek başına yaşa ben mezarıma giriyorum 🥲
Sen niye ölmek istiyosun ki anlamiyorummmm😐 hayir sana bir sözüm var giremesin mezara, ben seni oraya yerleştircem sözümde kalmam lazim beklemen lazim beni
Girdim bile ohhh mis gibi mezar. Çok serin. Keşke ne kaybettiğini bilseydin 🥲 ölü gelin filmini izle https://www.youtube.com/watch?v=7CRl9_Hr4wE
Harbi delisin ay gülesim hiç yoktu yaa sinirlerim bozuldu. Istersen ölü gelinin ben olabilirim beraber gireriz tabuta of ya hajagsh beni konuşturdğun duruma bak ayni sen oldum kötü adam jqhahahs
Ben senin içinde gizlenmiş olan ölüm arzusunu ortaya çıkardım sadece 😐 Tamam gel girelim mezarımıza. Doğru yolu buldun sonunda asdlfjkjf filmi izle mutlaka çok güzel filmdir asdlkfjjkl
Peki izlerim, beni kendine dönüştürdüğün için senden nefret ediyorumm😀 ne yaptiysan beni kendine cekiyosun ölü hayatına, senin kafadan olmak istiyorum gakhakafsj harbi çok mu meraklısın ölmeye
Tövbeee benim bir suçum yok. Ölüm bana aşık oldu ve bana sahip olmak istedi. Sonunda da sahip oldu asdkjflkjl
Kimbilir ölüm nelerden geçti seni bulmak için sende ölüme aşık olmuşsun😀yaşamaya hevesini almış ama aslinda haklısın yani bu dünya boş yalan sahte asas ölüm gerçek bizim için
Evet ona şiir bile yazmıştım.
Ne ona kavuşmamı istiyorsun
Ne sana rağmen gülebilmemi
Bil ki beni kandıramıyorsun artık
Bağlayamıyorsun gözlerimi
Görebiliyorum bütün oyunlarını
Tüm sahteliklerini
Biliyorum gideceksin bir gün
Hiç ardına bakmayacaksın bile
Umulmaz pişmanlıklar
Ve bir yığın dolusu
Günah bırakacaksın geriye sadece
Neden seveyim seni
Beni terk edip gidesin diye mi
Söylesene
Ben ona aşığım
Beni
Hasretle
Sabırla
Bekleyen sevgilime
Ölüme aşığım
Çek ellerini yakamdan hayat
Bırakta
Huzurla sevdiğime koşayım
Bak biliyodum gizli bir şairsin hajaha şiire gelsek bu çok süper bişey olmuş çok anlamlı eline sağlik gerçekten mutlaka devam yaz bak yine hayran kaldım sana aferin sana jsjajshsj
Şaka şaka ben yazmadım aksldjfjkl
yiaa neyze yinede güzel bir şiir bunu bilmiyodum yazarı kim peki ve şey senden nefret ediyorummm😑
ahahahaha internette bulamazsın bu şiiri. Yazarı eski bir arkadaşım. 14 yıl önce yazılmış bir şiir. Ayrıca daha uzun bu şiir ben sana sadece sonunu attım. Ama tam beni anlatıo asjdkfklf
himm inanayim mi şimdik sana bilemedim. Sana aferin yok arkadaşına aferin ozamannnnnn😑
Hakkım olan aferini isterim. Hakkımı yedirmem asjdklfjklf
Banada kargo geldi şimdik iki şiir kitabı ismarlamıştım lafin üstune geldi ahajahs sana gelirsek sana yok aferin hepsini geri aldımmm beni kandırdın kötü adam😑
Şiir kitabına para mı verilir. Ben sana şiir yazarım bol bol. Şimdi yazayım bir tane
Gel ölelim dedim
Ölmedin benimle
Neden ölmedin
Ölüm ölüm
Gel olalım dürüm
Ben veririm. Arkadaşının şiiri çok çok çok çok çok daha hoş😑
Al bendende Sana bir şiir
Dünyaya geldi bir kötü adam
Kötü adam yaşamayı sevmedi
Diledi ölümü herkesten
Kimseler anlamadı onu
Girdi tabutun içine
Bekliyor Gömülmeye
Benim tarafımdan 🙂🙂🙂
Kimseler anlamadı diye gömmen mi gerekiyordu. Sen anlasaydın bari kötü kadın 😓😓
anlasaydım ne fark ederdi ki saten yaralısın dünden razisin mezara girmeye bekliyosun çaresiz gömülmeye bende yardımcı olacağım en asından yanliz olmasın belki tam gömerken seni tekrar nefes alırsın hayatan 😀
Bir kız çıktı karşıma
Beni gömmek istedi toprağa
Dur lan napıon dedim
Dedi bunu kendin istedin
Fıstık ağacı oldu mezar taşım
Aramızda kalsın bunlar sırdaşım
Çok sevinme öldüğüme
Bir daha gelmem düğününe
Bir iki üç
Beni anlaman güç
Seni anlamam her zaman güc.
Tabutun içinde yapa yanlız
üşürsün korkarsın gel seni cıkarayım oradan diyorum
Ama yok bizim adam ölüme aşık inat edip içinden cıkmiyor yauww burada benim suç nerde şimdik hakajsjsj
Beni tabutumdan çıkaracağına
Sende benimle girseydim mezarıma
Sen hayatı seçtin
Beni ezdin geçtin
Ölüm ile burun buruna geldiğinde
Beni hatırla
Sakın unutma
Beni nasıl gömdüğünü
Benim denizim bir bataklık
Gel denizimde yüz pis balık
https://youtu.be/4cz7LNmfXPo
başindan beri hep sana ayak uydurdum kötü adammm ohh mis yüzerim temizlenirim en asından bana böylece iyilik yapmış olmuş olursun kötü adam akjajazs😑
Sana yüzmeyi ben öğrettim. Sen ise ilk fırsatta bataklığımı terk edip okyanuslara gittin. Gitme dedim sana yerler seni dedim, mis gibi bataklık işte yüz buralarda dedim beni dinlemedin balık. Şimdi ise bir köpek balığına yem oldun. Ben ise bataklığımda yalnız başıma kaldım
Balık neden bataklığa girmek istesin ki o da mi yok olsun istiyosun tıpkı senin gibi bana kim yardim etcek ozaman ordan cıkmaya 🥺
O da benimle yok olup gitsin alsdjfjlljk
nereye gidelim pekii
Sen kuş ol en iyisi istediğin yere git. Ama bir daha bataklığıma gelme tamam mı asdkjfljlkf
aptal baliğin kalbi kırıldııı
Tamam ya bayramdan bayrama gelebilirsin kırılma adsjlfkkjlf
Iyiii gelirken şeker getirmem onun yerine çiçek veririm mezarına dikersin yanlızz
İncir ağacı getir dik mezarıma adsflkjkljf
Incir sevmiyorum ama boşuna büyümesin şimdik yazik olur senin gibi sjskjssj
Ölüm döşeğindeki bir adamı neden incitiyorsun 😓😓😓
şeni incitmek iştemem kötü adamım sadece ayna oluyorum karşına
Yaaa demek ayna oluyorsun. Yani ben kötü biri miyim öyle mi? 😓
Kötü adammm.
yiaaa şen bana biraz kırıldın mı
Erkek adam kırılmaz ama ben kırıldım 😓
Yiaaa ama yaaa bak bir kalbin olduğnu hatirlatım sana büyük bişey başardım bencee erkek adamımızı kırdım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben seni toplarım yine hajahajjs
Tövbe tövbe nereye kırdın. Kırmadın sadece büktün biraz o kadar adkfjkkljf
Tamam tamam inkar et her zamanki gibi haklisin erkek adam kırılmaz doğru agjahahsh
Erkek adam çelik gibidir bükülür ama kırılmaz. Ne o bir erkek adamı kolayca kırabileceğini mi sandınnnnnnn 🙄 😯 😦 😧 😮
işte bu özledim bunu jahakahdv hayir hiç de bile çok kolayca erkek adamın kalbi kirilabilir hemde çok basit bi şekilde senin kalbin gibi
Erkek adamın kalbi kırılırsa ölür, o yüzden kalbi darbelere karşı dayanıklı yaratılmıştır akdlfjdjkl
Yani yine haklıyım, sen saten ölmüşsün kalbin bin parçaya dağılmış
Evet öldüm 😥 😓
Insanlar mı öldürdü seni yoksa hayat mı öldürdü adamımı😐
Hayat mutlu olmamı kıskandı. Beni ölüler bataklığına bıraktı. Bataklık güzel ve serin sende gel
Yapma beni de ölüme sürükliyosun yüreğim kararır. Çok mu sıkıldın orada gelmemi istiyosun
Evet sıkıldım. Kurbağa sesleri beni ürkütüyor. Sürekli vırak vırak diyorlar
Himm anliyorum. Kurbalar seni nasil buldu karanlığı sevmezler hauajsh
Kurbağalar asıl karanlığı sever. Geceleri ortaya çıkıp vıraklarlar. Ayrıca bataklığı da severler. Etrafım kurbağa dolu. Gel beraber yiyelim şunları
Sana afiyet olsun, bende kurba olup vırak vırak sesleri çikarmak istemiyom. Sanırım bi tek ben sevemedim bataklığı herkese sevdirmişsin karanlığnı
Sürekli aydınlık bir dünyada yaşamak mı isterdin. Karanlık ile alıp veremediğin ne 😐 ismin neydi senin