Ayrıldığım adama mesaj yazmak isterim, kısa özetledim, atmak istediğim mesaj uzun ama biri okuyup yorum yazarsa sevinirm. ?

Uzun zaman önce netsizlikten dolayı gittim ondan. Hep bana karşı boş olmadığını inandım, güzel tatlı davranırdı hep, hep üzülmeni istemiyorum derdi, ve tek bir gün kavga patlamadı aramızda. Aylar sonra görüştuk ve bana uzun uzun baktıktan sonra anıden oadam geri çekildi ve beni soğutmak için saçma şeyler söylemeye başladı. Herşeyden sonra bir daha aramayacağımı söyledim, böyle konuşma dedi, buna da kendinden soğutmayı başarıyorsun dedim, buna da beni sevmemenden daha iyi dedi. bir şey demeden uzaklaştım ordan.

Bir aydan fazla geçti onu sosyal medyadan sildim ama yapamıyorum hiçbir şey hakketmedim anlaymadım.

‼️Şimdi tam bunu yazmak istyorum ona:

Bir daha aramayacağımı söyleyerek bunu saymadım, yazmazsam bu öfke benden gitmez. Seninle uzun uzun konuşmak isterdim, daha derin tanımak isterdim ama buna hiç izin vermedin. Niyetim aramak değil, senden bir şey istemiyorum ne gelmeni ne beni sevmeni, sadece merak ediyorum beni bu kadar kırmaya değedi mi?

Seni sevdiğim için süçüm mu vardı? Sana ne zaman kötü davrandım ben? Ne zaman düşüncesizlik yaptım? Ne zaman kavga ettim? Ne zaman baskı yapıp beni sev dedim?
O kadar temiz duygular besledim sana karşı, ama aylar boyunca gel diyemedim, uzak durdum. Sonra sen aniden yazınca evet umutlandım, çünkü hala çok seviyordum ve çok denemek istiyordum.

Sen, seni sevdiğimi bildiğin halde oraya gelip, yüzüme bakıp bu ara başka biriyle görüşüyorüm demene mi kırılayım ( ki bunu niyetle söyledi uzaklaşmak için sonra ben baskı yapınca yani kalkalım diyince bam başka şey çıktı) , flortleşmek güzeldir mi, kadınlar yazarsa yazarım mı? Gözüne baka baka sevdiğimi özlediğimi söyleyerek bana bakıp s^x olarak bakıyorum demene mı kırılayım? Arkanda baktın mı hiç, bu kız neyle bunları hakketi sordun mu kendine?
Diyeceksin ki ilişki istemediğimi biliyordun, sen bilmiyor muydun da güzel insana yaklaştın? Ben erkeklerle flörtleşip takılan biri değilim ki. Ben hayatıma çok zor insan alırım, anlamıyorum İlişki istemiyorum dedikten sonra ne olması gerekiyor? Yatıp kalkıp yoluna yoluma mı? Ben ne zaman ilişkimiz olsun dedim? Hiçbir zaman. Baskı olmadan zamanla denemek istedim sadece.
Bana ne yaptın biliyor musun? Hayatıma kimseyi alamazken seni ilk gördüğüm günden kalbime aldım. Çok güzel çok tühaf bir şekilde değer verdim sana, karşılığı görmeden bir bakış bir sarılış yetiyordu 🙂
Hayatıma girdiğin günden beri başka bir adamla bir kahveyi bile çok gördüm kendime, kimseyi tanımak bilmek istemedim, hep sen vardın. O geçe herşeye rağmen ben bir daha seninle olmak istedim bir daha öpüp sarılmak istedim. Şimdi ben burada ne oldum anlayamadım. Çok sevilmiş bir adamdın. Beni sırf s^x olarak gördüğünü hayatım boyunca unutmicam.
Şimdi bitti. Sana diyecek birşeyim yok artık.

her şey yazarken beni öyle gördüğünü inanamıyorum eskiden hep kendisi de söylüyordu, hissetiriyordu. Sonra o gece korktu mu ne oldu, kendi duygulardan mı kaçıyor, senelerce ilşki kurmuyor mu.

Sizce yazsam ne olacak? Yazmak hata mı olur?

Ayrıldığım adama mesaj yazmak isterim, kısa özetledim, atmak istediğim mesaj uzun ama biri okuyup yorum yazarsa sevinirm. ?