Uzun zaman önce netsizlikten dolayı gittim ondan. Hep bana karşı boş olmadığını inandım, güzel tatlı davranırdı hep, hep üzülmeni istemiyorum derdi, ve tek bir gün kavga patlamadı aramızda. Aylar sonra görüştuk ve bana uzun uzun baktıktan sonra anıden oadam geri çekildi ve beni soğutmak için saçma şeyler söylemeye başladı. Herşeyden sonra bir daha aramayacağımı söyledim, böyle konuşma dedi, buna da kendinden soğutmayı başarıyorsun dedim, buna da beni sevmemenden daha iyi dedi. bir şey demeden uzaklaştım ordan.
Bir aydan fazla geçti onu sosyal medyadan sildim ama yapamıyorum hiçbir şey hakketmedim anlaymadım.
‼️Şimdi tam bunu yazmak istyorum ona:
Bir daha aramayacağımı söyleyerek bunu saymadım, yazmazsam bu öfke benden gitmez. Seninle uzun uzun konuşmak isterdim, daha derin tanımak isterdim ama buna hiç izin vermedin. Niyetim aramak değil, senden bir şey istemiyorum ne gelmeni ne beni sevmeni, sadece merak ediyorum beni bu kadar kırmaya değedi mi?
Seni sevdiğim için süçüm mu vardı? Sana ne zaman kötü davrandım ben? Ne zaman düşüncesizlik yaptım? Ne zaman kavga ettim? Ne zaman baskı yapıp beni sev dedim?
O kadar temiz duygular besledim sana karşı, ama aylar boyunca gel diyemedim, uzak durdum. Sonra sen aniden yazınca evet umutlandım, çünkü hala çok seviyordum ve çok denemek istiyordum.
Sen, seni sevdiğimi bildiğin halde oraya gelip, yüzüme bakıp bu ara başka biriyle görüşüyorüm demene mi kırılayım ( ki bunu niyetle söyledi uzaklaşmak için sonra ben baskı yapınca yani kalkalım diyince bam başka şey çıktı) , flortleşmek güzeldir mi, kadınlar yazarsa yazarım mı? Gözüne baka baka sevdiğimi özlediğimi söyleyerek bana bakıp s^x olarak bakıyorum demene mı kırılayım? Arkanda baktın mı hiç, bu kız neyle bunları hakketi sordun mu kendine?
Diyeceksin ki ilişki istemediğimi biliyordun, sen bilmiyor muydun da güzel insana yaklaştın? Ben erkeklerle flörtleşip takılan biri değilim ki. Ben hayatıma çok zor insan alırım, anlamıyorum İlişki istemiyorum dedikten sonra ne olması gerekiyor? Yatıp kalkıp yoluna yoluma mı? Ben ne zaman ilişkimiz olsun dedim? Hiçbir zaman. Baskı olmadan zamanla denemek istedim sadece.
Bana ne yaptın biliyor musun? Hayatıma kimseyi alamazken seni ilk gördüğüm günden kalbime aldım. Çok güzel çok tühaf bir şekilde değer verdim sana, karşılığı görmeden bir bakış bir sarılış yetiyordu 🙂
Hayatıma girdiğin günden beri başka bir adamla bir kahveyi bile çok gördüm kendime, kimseyi tanımak bilmek istemedim, hep sen vardın. O geçe herşeye rağmen ben bir daha seninle olmak istedim bir daha öpüp sarılmak istedim. Şimdi ben burada ne oldum anlayamadım. Çok sevilmiş bir adamdın. Beni sırf s^x olarak gördüğünü hayatım boyunca unutmicam.
Şimdi bitti. Sana diyecek birşeyim yok artık.
her şey yazarken beni öyle gördüğünü inanamıyorum eskiden hep kendisi de söylüyordu, hissetiriyordu. Sonra o gece korktu mu ne oldu, kendi duygulardan mı kaçıyor, senelerce ilşki kurmuyor mu.
Sizce yazsam ne olacak? Yazmak hata mı olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaz bacimda adam bunu okumaz ki çoğu insan bu kadar uzun bir şey okumaz atlayarak okudum okuyan kişide sana çok aşıksa bi ihtimal okur daha kisaltabilirsin
içimden kopsun diye yazmak istedim fakat ne bilim kararsız kaldım, değemediğini bildiğim için
gerksiz itibar düşürücü hareketler bir kız bana böyle bir mesaj atsa ayrıldığım okumadan beni rahatsız etme konuşmak istemiyorum derim engellerim
Peki neden itibar düşürücü? Mesajda kötü olan ne
Mesajın iyiliği kötülüğü değil mesele. Mesele günümüzde birini bu kadar önemsemek artık muhtaçlık olarak algılanıyor ve karşıdakinin bir yerleri kalkıyor. Ki öyle de zaten. Devir değişti eski dönemde yaşamıyoruz. Ayrılan iki güne koluna yenisini takıyor. Seni bırakan birine bu kadar uzun mesaj atarsan da onu umursadığın manasına gelir ki öyle de. Bu da ters teper. Bir şey yapmalıyım yanılgısı her zaman kötüdür. Hiçbir şey yapmamak bir şeyleri kurcalamaktan her zaman daha iyidir.
İşte ben bu yeni döneme alışamadım :) Güzel bir insan olduğunu inandım.. Yazsam da anlamaz büyük ihtimalle. Eskiden de bir şey yapmadım yazmadım ona aramadım aylar boyunca.. kendisi yaklaşmaya başladı.. ki çok zaman aldı bana yeniden yazana kadar kalpler atıyordu karşı bir şey atıyordu.. hiç anlayamadım.. hiç öyle napıyorsun gel görüşelim bir şey olmadı aramızda, hep anlamlıydı sanki. Şimdi ilk defa onu ordan sildiğim için artık bakmıyor mesela hıkayelerime falan, ö yüzden daha boşlukta bulundum artık bitti dedim bir daha gelmez, ilişki istemez.. böyle düşünerek de yazmak aklıma geldi
6 yıllık ilişkisi bitmiş adamım ben melek sanardım karşıdakini nelerini öğrendim nelerini. İnsan oğlu çiğ süt emmiş kimseye güvenmeyeceksin yoluna bak boş ver gitsin ya zaten iyi bir ilişki olsa bitmezdi bitiyorsa iyi değildir 10 kat iyilerini de buluyorsun merak etme onlar da bitiyor gerçi😂 İlişkilere çok anlam yüklememek lazım
Orası öyle evet.. yine de hep kendime hep diyorum, gerçekten aramızdaki olan basit değilse kendisi gelir kendisi arar kendisi düzeltmeye çalışır, neler yaptığını biliyor çünkü.. ne kadar yazsam da değiştirmem..
Okumadım ama uzun mesaj iyi değil hatta yazmak bile gereksiz
Yazmak gereksiz olduğunu biliyorum o yüzden de sildim, üzüldüğüm için ilk defa her şey net olarak söylemek istedim. Değemezmiş. Kendisi isterse herşeyden sonra kendisi arar galiba
Yanlış yapıyorsunuz yanlış
Ne yapmam gerekiyor?
Belli ki ilişki sürecinde baya yıpranmış değer görmemiş peşinden koşmuş gururunu hiç etmişsin bari ayrılırken sessiz kal asil dur
İlişki sürecinde hiç sensiz yapmam demedim ona, sevdim fakat netsizlik gördüğüm an ben uzaklaştım ondan, aylar sonra kendisi geldi. Bu yüzden sırf sevdiğim için gururumu kaybetiğini düşünmüyorum. Ayrılırken sessiz kalan bendim. Yıprandım evet çünkü netsizlik gördüm ve kendi isteğiyle yine geldi. İsrar etmedim hiç
Kendin diyorsun işte netsizlik var şu yazdığın destanla bir şeyleri düzeltemezsin.
Geçmişi silip önüne bakacan bu kadar basit
Evet yazdığım şeylerle bir şey değişmez biliyorum. Çok kırldım ve içimi dökmek istedim. Sadece merak ediyorum, gerçekten aramızdaki olan basit değilse kendisi yine arar mı açıklama yapıp gelir mi, söylediği şeyleri düzeltmeye çalışır mı.. 32 yaşımda bir adamdan bahsediyoruz..
Sorun ben değildim eminim en sakin bana davranıyordu
Ne kadar süredir birliktesiniz
8 ay gibi görüşüyorduk, sonra aylar uzak kaldık kendisi yaklaşmaya çalıştı kendisi de yzdı, hiç öyle birşeyden faydalanmak için yazmadı, ö yüzden şaşırıyorum, hani erkekler yine arar görüşür birşeyler yaşamak ister, hele ki daha önce yaşamışsanız daha kolay aramak. Ama o konuda saygısızlık hiç yapmadı, kendisi yaklaştı ama hep nazık, tam yakınlık hissettiği anda beni uzaklaştırmaya çalıştı anlyamadım aylar sonra yine kendisi geldi, ben hep olgun bir seviyedeydım, hisslerimi saklamadım fakat uzak durdum, baskı yapmadım aramadım.. son olaydan sonra da çıkarttım onu sosyal medyadan, artık yeter demek için :) Çünkü eğer yine adam gibi net duramıyorsan gelme yaklaşma bana, kendisi diyor ki beni sevdiğini biliyordum, madem biliyordun ve beni uzaklaştırmaya çalışıyorsun niye geliyorsun
Söylemesi kolay uygulaması zor klasik bir söz olacak ama doğrusu da bu yani yeterince deneyip görmüşsün olmuyor. Bu saatten sonra da olmaz o yüzden kendine bir iyilik yap ve hayatta ki en değerli şeyine sahip çık. "Zaman" Çok değerlidir uğraştığın insana değer mi önce bunu düşün kararını ver
Keşke kendisi adam gibi net gelseydi de öyle deneyip olmadı diyebilsem daha kolay olurdu.. Çok değerliydi ama artık yoruldum, ve değemez
Bencede bu tür insanlar güven vermiyor her an yok olacak korkusuyla yaşıyacağına adam gibi adam bak derim