Benim için ciddi sorun
ya bir arkadşıma onu özlediğim için uzun bi mesaj yazmak istiyorum sizce ne yazmalıyım?
ya bir arkadşıma onu özlediğim için uzun bi mesaj yazmak istiyorum sizce ne yazmalıyım?
Konu aşk. Muhtemelen erkektir. Sevgilin mi ? Sevgilin değilse onu özledim derken onu sevdiğini anlatan bir mesaj mı atıcaksın ? Biraz daha açabilirsen yardımcı olurum.
bu gecelik idare et. uzun bir şiir bul onu yaz. altında iyi geceler diyerek ikinoktaüstüste ve yanına yıldızı koy
Seni özlüyorum. Kelime ve karakter olarak kısa, anlam olarak çok uzun .
Ne gerek var kafiyeli cümleler kurmaya . Özledim ! işte o kadar. de.
Cevap
8Cevap
sevgiyi,özlemi,nefreti...bunun gibi bir çok hissi anlatmak için uzun cümlelere ihtiyacın yok.gereğinden fazla edilmiş her bir kelime insanın aklına "çok laf yalansız olmaz"deyimini getirir.
ya uzunca bir mesaj yazdım sana arkadaş veya benim +3 seviyeside olmam lazımmış. Saçmalık resmen boşa gitti o kadar yazı :D Neyse arkadaş ekledim yarın bir daha yazarım geç oldu.
Geceleyin 8-9 gibi seni özledim yaz ayrıntıya girme sadece yaz İnan 1-2 ay sadece o mesajla yaşayabilir
çok özlediğini dile getirmen için illede uzun bir mesaj yazman gerekmez..Önemli olan kelimelerin ona uzanabilecek kadar yakın olmasıdır
sen sevdiğinle değil seni sevenle ol can dostum :)))
özledim , kelime olarak çok kısa olabilir ama derin anlamlara sahiptir
onu da mı bız yazacagız?
sen ıcınden gelenı yazmalısın burdakı cumlelerı degıl dogal olanı yaz bence
ben senın yerınde olsam burdakı cumleler yerıne bı sıır secerdım hem bu onu bıras dusundurur hoş olabılır
kısa yaz. Daha etkili olur. Mesela " SENİ Özledim"
sensiz yaşayamıyorum hayatımın anlamısın.yaz.
Erkek arkadaşın mı?
Aşkım seni özledim bozar mı?
Net ol diyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar