Kime göre efendi temiz dostum. Lütfen yanlış anlama kendi tanımlamamızı yapmamız burada sana çözüm üretmez. Önemli olan istediğin kişi bu tanımlamanı kabul ediyor mu? Efendi temiz sana göre farklıdır. Birçok şeyi yaşamız insanlarda efendi temiz olabilir. Hayat bazılarını efendi temiz eder ve emin ol hayattan ders alan insan bazen hiç bilmeyenden daha iyidir. Yani burada sorman gereken ilişki bilgisi ve yol izleme sanatı olmalıdır. Ha bunu verecek olan ben değilim. Ama birçok konu var inceleyebilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ama kaderime yazılı insan bir gün gelip beni bulacaktır bundan eminim
İlla ki bulursun ama artık durum zorlaştı gibi kimseye güven olmuyor bir türlü ben sabırlı bir şekilde beklemeye devam ediyorum10 Yorumla
+1 yılHerkese kendi gibisi denk düşer. Dert etmeyin. Kuran'da ne diyor? "Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar."
12 Yorumla
Soran+1 yılne zaman 50 yaşında mı
- +1 yıl
"Yoksa insan, her temenni ettiği şeyin gerçekten olacağını mı zannediyor?" Necm suresinden bir hatırlatma!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bi kız arkadaşım 29 yaşında. Hiç sevgilisi olmadı. Çok güzel bi kız. Ufacık boylu minyon. Sengibi önüne gelenleri eledi hep. Demek ki olabiliyor.
0151 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz evet eminim.
Cevap sahibi+1 yılCevaplara yorumlarını okudum da şöyle yazmışsın:
"Kardeş o kadar zaman bekledim elin öpüşmüş sevişmiş kızını ne yapayım"
Soran kişi ben 29 yaşındayım. Öpüşmüş sevişmiş biriyim. Bekarım. Bu zamana kadar da çok sevgilim, konuştuğum kişi oldu. Bu yaşıma kadar yalnız yaşadığım seneler de oldu. İnan yalnız yaşadığım zamanlarda hiç bir erkeği evime davet etmedim. Çünkü tövbe ettim.
Sana naçizane tavsiyem kimseyi öpüşmüş sevişmiş diye öteleme , tanimamazlik yapma. Önemli olan kişinin geçmişi değildir. Evlendiginizde aynı evin içinde anlaşabilmenizdir. Bakir ve bakire insanlar evlendiğinde çok güzel anlasacaklar diye bir kaide yok. Bakir bakire evlenip de 6 ay sonra ayrılan da var. İnsanları otekilestiren , dışlayan bir dil kullanırsan etrafında kimse kalmaz. Kendini beğenmişlikten kimseye fayda gelmez.
Benim durumuma gelirsek açıklamak istemiyorum nazar değiyor MaşaAllah bize. Allah daim etsin bizi. Hep mutlu olalım. MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllah.
Soran+1 yılBana göre geçmiş önemli yapıp yapıp tövbe ettiniz diye temiz sayılmıyorsunuz herkes dengine ben eşşek gibi beklediysem karşımda öyle birini beklerim
Cevap sahibi+1 yılBekle bakalım. Eşşek gibi tabiri vs kullanman hoşuma gitmedi. Belki de yalnızlığın senin tercihin değildir. Tercih edilmiyor olabilirsin. Sen yine de temizini bekle. Fakat "Dürüst"ünü bul.
Çok şey bekliyor da olabilirsin. Temiz, eli kimseye değmemiş, güzel, iyi, anlayışlı, boyu boyuna , huyu huyuna..
Bunların hepsi birarada olmaz. Öyle bi dünyada yaşamıyoruz.
Soran+1 yılsenin hoşuna gitmeyebilir ben 28 yaşına kadar sabredip bir kız eli dahi tutmadıysam ki çok teklif almamam rağmen
gidip birisinin dudaklarını öpmüş başkasının şeyini eline ağzınıa almış kadını istemem kimse kusura bakmasın
Soran+1 yılben neysem onu isterim
Cevap sahibi+1 yılBen seks yaptım demedim. Senin zihniyetin kötü bir kere. Kendini hiç bakir diye tanıtma.
Başkasının şeyini eline ağzına almış ne ya?
Ne edepsiz cümleler!
Sevismekle seksin farkını bilmiyorsun daha.
Dengin birini burada bulamazsın. Bu sitede yok öyle biri. 10 senedir bu sitede soru soruyorum cevap yazıyorum. Burada kendini bakir olarak tanıtan ama aslında evli ve çocuklu olanlar var. Sen daha burada ben bakirim bakire kız istiyorum edepli kız istiyorum diye ağla emzik mi verirler artık kazık mı sen düşün!
Şunu da söyleyeyim bu sitede tanışıp da sevgili olduğum ailemle tanistirdigim biri bile oldu. Sonra ayrildik. Bu sitedekilerden bı şey
umma. Gelip burada cart curt zırvalaman komik.
Soran+1 yılkardeşim olan şeyleri söylemek ne zamandan beri zihniyeti kötü yapıyor
Soran+1 yılbu sitede aradıgımı nerden çıkardın sadece soru sordum rahatsızssın senin gibileriyle neden olunmaz bir kez daha gördüm
Soran+1 yılsen her şeyi yap ama sırf penis vajinaya gimedi diye bakire veya edepli sayılmıyorsun kardeş bunu unurma
Cevap sahibi+1 yılEdepliyim ben. Sen gibi saygısız, egoist kendini dev aynasında gören biri değilim. İnsanlar sana hasta zannetme. Bakire kız sana niye baksın. Şu zamanda öyle kızlar zengin koca peşinde.
Soran+1 yılben kendimi dev aynasında görmüyorum herkes kendi dengine diyorum öyle ahım şahım zengin yakışıklı biri değilim ben temiz kaldıysam karşımdakindede onu beklerim
Soran+1 yılbakar merak etme bakmazsada evlenmem olur biter kardeş sırf evlincem diye milletin penisini ağzına almış dokunulmadık yer kalmamış kadını eş diye almam
evet çok edeplisin :D maşallah adfsg
Cevap sahibi+1 yılHerkes ben gibi dürüst olmaz. Seni kandirirlarsa ne bileceksin. Mesela liseyi üniversiteyi dışarıda okumuş bi eşin olacak. Örtülü, giyimi kapalı bir kız. Ben kimseyle sevgili olmadım kimseyi öpmedim diyecek. Nasıl inanacaksın söylediklerine?
Belki de okuduğu şehirde sevgilisinin evinde kaldı. Ateşle barut yan yana durmaz. Pen*s v*kına hariç her türlü ten teması kurdu. Sonra tövbe etti. Kapandı. Makyaj yapmıyor. Ailesinin de kızının üniversitede okurken nerede kaldığından haberi yok. Nasıl inanacaksın nasıl güveneceksin?
Yalan söylese mecbur inanacaksın 😂
Sen bence karşı cinste sevgi saygı anlayış ara. Biraz önce saydığım özelliklerde çok kız var. Her şeyi yapıp da kapanan. Yalan söyleyen.
Soran+1 yıloda allaha kalmış kaderimizde varsa yapacak bir şey yok ama bilsem istemem
Soran+1 yılAllah öyle birini yazssıyada kaderime bozsun kaldıramam
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Soran+1 yıladıyaman
Cevap sahibi+1 yılPeki aradığın kişi okumuş okumamış
Çalışıyor çalışmıyor
Maddi durumu önemli mi senin için
Soran+1 yılönemsiz
Cevap sahibi+1 yılBulursun belki ara bakalım.
Bulursan yaz buraya. Heyooo ben edepli temiz biriyle evlendim. diye.
Biz de hayırlı olsun diyelim.
Soran+1 yılbulamam kalmamıştır ama denerim silerim yakında hesabı zaten gerek yok sağol
Cevap sahibi+1 yılYalnız ben hiç 25 yaşına gelmiş ( 27 yi düşünemiyorum.) sevgilisi olmamış, kimseyle konuşup görüşmemiş, por*o izlememiş , opusmemis , sevismemis, evlenmemiş bir kız bilmiyorum. Bunların en az ikisini yaptı benim tanıdığım bütün kızlar.
Çünkü bi insanın sürekli kariyerine odaklanıp aşk hayatını düşünmemesi imkansız. Biz robot değiliz. En basitinden hormonlarımız var. Duygularımız var. Karşı cinsle aramızda bizi çeken bir şeyler var. Bunu 25 yaşına kadar yapmamak , yapmayı erteleyip kariyere odaklanmak , sürekli ders iş para düşünmek imkansız.
Haaa şöyle olabilir kimseyle sevgili olmamıştır enerjisini po*no izleyerek gideriyordur. Elin erkeklerinin p*ne yüzlerce kez bakmıştır.
Onu da kimse bilmediği için kendini zina yapmamış varsayabilir.
Soran+1 yılkardeşim kendi kendine tatmin edebilir benim istegim karşı cinsle teması olmaması gerisinde sıkıntı yok izlerse izlesin p*rno
Soran+1 yılben durduysam karşı cinstete illa duran vardır herneyse umarım karşıma dengim çıkar
diğer türlüsü bana uygun değil kaldıramam silcem hesabı şimdi zaten hadi eyw
Cevap sahibi+1 yılElin erkeklerinin cinsel organlarına bakabilir diyorsun yani. Po*no bakmak da haram. Po*no izlemek de ahlaksızlık edepsizlik. Senin düşüncen helal haram düşüncesi değil ki. İlk defa benimle ten teması kursun diyorsun. İlk defa ben içine gireyim diyorsun. Sanki sıfır araba alıyorsun. Yanlış düşünüyorsun. Evlenirken anlaşmaya bakmalısın. Öncelikle paraya tapan kızlardan uzak durmalısın. İlk başta kıza ben 50 bin kazanıyorum dersen bir sürü yalan yanlış kişilerle yola çıkma riski ortaya çıkarırsın. Yüreğine dokunan kişi gerekiyor. Namusluluk bir ölçüt değildir. Sadık olmak bir ölçüttür. Sadakat sevgi saygı önemlidir. Bunları da anlarsın ancak umarım senin için geç olmaz.
Soran+1 yılKardeşim o derece tertemiz insan yok haram evet ama ben minimumun istiyorum başkasına dokunmuş olmasını istemiyorum başkası dokunmuş olamamalı
Soran+1 yılYemişim yüreğini elin becerdigi kadınları çocuklarımın anasını mı yapcam
Soran+1 yılHe aynen he geçmiş önemli değil seviş onunla bununla yar sonra gel geçmiş önemli değil. Yok yüreğine dokunan yok namusluk ölçüt değil diyorsun neyse kardeşim sen kendin gibi birini ararsın düşünürsün ben kendim gibi birini ararım böyle düşürüm umarım Allah’ta karşıma namuslu el değmemiş birini çıkarır ha çıkarırsada yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılSeni çok kandirirlar. İyi geceler.
Soran+1 yılBb kardeş bb benim bozuk kadınlara ihtiyacım yok önüne gelene veril geçmiş önemli değil diyen tiplerdensin hiçbir bok olmaz senim gibilerden hadi hoşçakal bu zikko siteyi sileyim boş sapkın insanları görmeyeyim bir daha
Cevap sahibi+1 yılŞunu da söylemeden içim rahat etmeyecek. Hadi diyelim öyle birini buldun. Evlendin. Seni sevmedi. Sevmediğini hissediyorsun. Veya senin onu sevdiğinden daha az seviyor seni. Seninle sevisirken se* yaparken seni düşünmüyor bunu da hissediyorsun. Ruhunun başka yerde olduğunu dusunuyorsun.
Veya onu hayal ettiği gibi tatmin edemiyorsun. Zevk almadığını hissediyorsun. Seni sarıp sarmalamiyor. Senden çocuğu oldu onu da sevmediğini hissediyorsun. Ömür boyu bu duygularla yaşamak istediğine emin misin?
Bu yazdıklarım çok ütopik gelebilir. Git bi boşanma avukatlarına sor bakalım ne davalar var.
Bu saatten sonra tek kriterin bakirelik sıfır km lik olursa kızın da bu saatten sonra tek kriteri zenginlik olur. Ruhsuz ruhsuz yaşar gidersiniz. Çocuk da mutsuz olur. Çevremde örnekleri var. Sıfır km kadın zengin aile mutsuz bir hayat.
Soran+1 yılbir şey olmaz ben sıfır km bulayım gerisi sıkıntı değil hallederim ben başkasının hadi ordan kadını istemem
Soran+1 yılBecerdigi kadın gelmesinde bana
Soran+1 yılÇok gereksiz uzadı konu hadi bb sildim ben hesabı al sanada en iyi cevabı vereyim
Cevap sahibi+1 yılBk bulursun.
Soran+1 yılSjdjd ya arkadaş sizde efendi gibi evliliği bekleseydiniz süt dilimi gibi onun bunun altına yatmasaydınız yani istemiyorum kardeşim zorla mı temiz kız olmayacaksada bekarlığa razıyım bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılSen temiz misin bakalım s*kko
Bu yaşına kadar kimseyle sevgili olmamış biri belki de i*ne dir. Nasıl guvenecegiz biz erkeklere?
Nereden bulacağız namuzlu temiz edepli erkek?
Soran+1 yılAhahahs yok ben güzel kardeşim değilim merak etme sadece senin gibi kaşmerlik yapıp onun bunu becermedim sen biraz geniş olduğun için onun bunun altına rahat yatmışsın orası ayrı 😃
Cevap sahibi+1 yılG*tveren bi i*ne olma olasılığın yüksek.
Soran+1 yılYok yok şükür değilim 🤣
Merak etme dkdkfkf
Yazık be ailene ileride evleneceğin erkeğede acıdım falloş olmuşssun
Cevap sahibi+1 yılBu yaşına kadar kimsenin sana bakmaması da yumuşak davranışların kadınsı dokunuşların olabilir. G*tünü kivirtarak yürüyor da olabilirsin. Kızlar senden hoslanmiyordur.
Soran+1 yılYok yok bu siteyi geçtim okulda bile çok teklif aldım 😃
Merak etme sen
Soran+1 yılBen bana yok demedim namuslu kız bulamıyorum dedim 🤣
Soruyu iyi oku
Cevap sahibi+1 yılEminim almissindir 😂
Cevap sahibi+1 yılNe teklifler aldığını tahmin edebiliyorum. 🖕
Soran+1 yılVallahi billahi aldım ndf
Ya takip etsene bi beni özelden konuşalım kdjff
Soran+1 yılSilcem hesabı zaten
Cevap sahibi+1 yılS*tir git s*kko
Soran+1 yılDkdjdk neyse sana bunu inandırmak ile uğraşamam hayırlı geceler herkes dengini istediğini bulur umarım
Cevap sahibi+1 yılBen hayırlısını bulsam yeter.
Soran+1 yılHepimiz için 😂
Cevap sahibi+1 yılKendi duanı kendin et.
Soran+1 yılSjjdjd tamam eyw 👍😀
Cevap sahibi+1 yılBakara Suresi, 216. ayet : “Sizin hayır sandığınız şer, şer sandığınız şeyde hayır vardır. Allah (c. c.) bilir, siz bilmezsiniz.”
Soran+1 yılBiliyorum evet bu ayeti
Milletin yrraaaağını ağzına almış orasına burasına sürttürmüş kadından hayır beklenmez yalnız
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin hayırlısını istemekte fayda vardır. Hayırlı olan birini istersek ne aldatır ne aç açıkta bırakır ne de sevgisiz bırakır.
Para her kapıyı açmaz. Açar zannedersen yanilirsin. Hayırlısını iste.
Soran+1 yılBen para istemiyorum ki namuslu seven birini istiyorum bu kadar basit
Soran+1 yılİşte umarım hayırlısı temiz biri olur
Cevap sahibi+1 yılAyetin altına bile edepsiz şeyler yazmaktan utanıyorsun.
Hayır konuş hayır seni bulsun.
Cevap sahibi+1 yıl*utanmiyorsun
Soran+1 yılHayır konuşuyorum zaten neyse çok uzadı kardeş konu Allah gönlümüze göre versin diyip kapatıyorum konuyu
Cevap sahibi+1 yılSevişmek deyince aklına direkt y* mi geliyor. Ben kimsenin y*ni ağzıma almadım. Donunu indirmedim. Kimse de benim donumu indirmedi. Üzerimi çıkartmadı.
Senin sevişmek kavramını bilmedigine eminim.
Soran+1 yılKardeşim senin bedenine dokundu mu bir erkek dudaklarını öptü mü elini vajinana attı mı kalçalarına attı daha ilerisi yok zaten ha içine sokmuş ha tüm bedenini ellemiş ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılHa por* bakmış ha sanal se* yapmış ne fark eder?
Soran+1 yılKardeşim şimdi zoruna gitmesin olan olmuş yapmışsın kabullen sen söyledin ben cevap verdim
Soran+1 yılBenim kadınımın eline erkek eli değsin istemiyorum bundan daha doğal bir hakkım olamaz diye düşünüyorum ha kendim yapmış olsam öyle istesem tepki verin ama ben kendimi tutup sabrettiyseniz öylesini istemekte hakkım yani
Cevap sahibi+1 yılBk bulursun diyorum ben de. Öyleleri çoktan evlendi. 😂
Soran+1 yılO zaman evde kalırız sıkıntı yok 👍😃 kariyere devam ederim hiç sorun değil
Soran+1 yılÖyle bozuklarla evleneceğime evde elimi zükerim duvarı sever daha iyi 😃
Cevap sahibi+1 yılSen de kinadiklarin gibi bozuk olursun yakında 😅
Sonra bozuk da bulamazsın.
Soran+1 yılYooo
Cevap sahibi+1 yılKimi kınamışsan aynısını yaşa.
Soran+1 yılTamam 😃
Soran+1 yılCanım çekiyor artık bakire kalmadığına göre geleni geçeri düzerim
Cevap sahibi+1 yılDizersin.
Cevap sahibi+1 yılHiç bilgim olmadığından soruyorum. Yorumlara inşaat mühendisiyim 55 bin kazanıyorum yazmışsın. Özel sektörde mi çalışıyorsun yoksa devlette mi o maaş?
Bir de Adıyaman 'da mı çalışıyorsun yoksa başka bi şehirde mi?
Adıyaman'a gitmedim görmedim Adıyamanlı tanıdığım da yok. Şehrim Adıyaman'a uzak. O yüzden dürüstçe cevap verir misin?
Soran+1 yılMesleğin nedir
Cevap sahibi+1 yılHemsireyim.
Soran+1 yılHe özelde çalışıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılTamam MaşaAllah.
Soran+1 yılBırakcam ama tıp için çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılDertsiz başına dert mi alcan
Soran+1 yılDoktorluğu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBütün İnşaat mühendisleri aynı mı kazanıyor?
Yoksa şehirden şehire firmadan firmaya maaşlar değişiyor mu?
Soran+1 yılAsgari ücret alıyor çoğu
Soran+1 yılNiye bu kadar merak ettin fjfk
Cevap sahibi+1 yılBence sağlık sektörü yorucu. Hakettigimiz maaşı kimse almıyor. Maaş tatmin etmiyor anlayacağın. Yoruldugumuzla kalıyoruz.
Soran+1 yılMaaşınız fena değil
Soran+1 yılSiz beğenmiyorsanız asgari ücretliler ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli inşaat mühendisleri kaç kazanıyor?
Tecrubeliye asgari ücret vermezler herhalde
Soran+1 yılTecrübeli çok alır
Cevap sahibi+1 yılMerak 🙄
Soran+1 yılHe 😂 soruyu beğen konuşalım
Cevap sahibi+1 yılMesleğinde 4. senesinde olan birine asgarî ücret vermezler herhalde.
Soran+1 yılVerirler
Soran+1 yılYani kim için soruyorsun bunu hdjdud
Cevap sahibi+1 yılTecrübeliye kaç verirler?
Normal
Yıllara göre sıralar mısın?
Tecrübesi
1 yıl
2 yıl
3 yıl
.
.
.
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSoruyorum biri için ne yapacaksın 😅
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yılSöylemiyim
Soran+1 yılKendisine sor
Cevap sahibi+1 yılSevgilim inşaat mühendisi
Maaşını hiç sormamistim.
4. senesinde
Soran+1 yılOna sor ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılSoramam ki ☺️
Cevap sahibi+1 yılNasıl sorayim
Soran+1 yılO zaman boş ver 😂merak etme
Cevap sahibi+1 yılSöylesene ya 😅
Soran+1 yılVallahi bilmiyorum
Soran+1 yılBelli olmaz en iyi 20 alır 30 alır
Cevap sahibi+1 yılSenin mesleğinde kaçıncı senen?
Soran+1 yıl1 sene olmadı
Cevap sahibi+1 yılİyimiş o zaman 55 bin.
Soran+1 yılDeğişiyor benimki 60 binde oluyor 30 binde oluyor sabit değil
Soran+1 yılEn kötü 25 falan alıyorum
Cevap sahibi+1 yılProje falan mı alıyorsunuz?
Neden o kadar fark var?
Soran+1 yılProje başı alıyorum ben evimde projemi çizerim paramı alırım
Cevap sahibi+1 yılSon bir soru bir proje kaç bin ediyor?
Soran+1 yılboş ver Djdjf
Soran+1 yılHemşire hanım
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım.
Şöyle yazmıştım ya:
"Benim bi kız arkadaşım 29 yaşında. Hiç sevgilisi olmadı. Çok güzel bi kız. Ufacık boylu minyon. Sengibi önüne gelenleri eledi hep. Demek ki olabiliyor."
Bu kız arkadaşım kızlara da ilgi duyuyor. Şakayla karışık bana da teklif etmişti. Ben de kanka ben erkeklerden hoşlanıyorum deyip kabul etmemiştim.
Yani bekleyen de neden bu zamana kadar bekledi neyi bekledi kimi bekledi onu iyice araştırman gerekiyor.
Belki beklediği cinsiyette bile değilsindir.
Güzellik edeplilik teninin kimseye değmemesi temiz olması onun le*yen olduğunu değiştirmiyor. Ya da dur şöyle diyeyim her iki cinsiyetten de hoşlanıyor bu dediğim arkadaş sadece ten teması kurmamış kimse ile. Kızlardan karşılık alsa kesin yapardı.
Soran+1 yılGüzel kardeşim sapına kadar erkeğim sadece istediğim gibi biri çıkmadığı için kabul etmedim kadınlardan soğuttu geçmişleri kötü diye
Soran+1 yılSenin kız arkadaşın sıkıntılı bende eşcinsellik yok sapına kadar erkeğim
Cevap sahibi+1 yılSapına kadar erkeksindir ya ona lafım yok. Demek istediğim senin aradığın kriterlerde kız yok, kalmadı. Kaldıysa da neden kaldı bı araştır ya. Bunu demek istiyorum. Sonra kız yok kız yok deyip geziyorsunuz. Kız var. En basitinden benim üniversitede bı sınıf arkadaşım vardı. Kız güzel mi güzel akilli mi akıllı kapalı biri. Dilinden tesbihat eksik olmazdı. Sınıftan sevgilisi vardı. (Bizim sınıfta pek erkek yoktu 😅)
Bir gün kütüphanede el ele tutusurken gördük.
Sonra sevgilisinden ayrılıp başka biriyle evlendi. Kızın eski sevgilisi de başka biriyle evlendi.
En basitinden eskiden el ele tutuşmuş olur, po*no izlemiş biri olur. Bunları da kabul etmen gerekiyor. Yoksa diğer türlüsü kalmadi. Yok.
Cevap sahibi+1 yılTamam erkeksin anladık.
Cevap sahibi+1 yılSapına kadar erkeksindir ya ona lafım yok. Demek istediğim senin aradığın kriterlerde kız yok, kalmadı. Kaldıysa da neden kaldı bı araştır ya. Bunu demek istiyorum. Sonra kız yok kız yok deyip geziyorsunuz. Kız var. En basitinden benim üniversitede bı sınıf arkadaşım vardı. Kız güzel mi güzel akilli mi akıllı kapalı biri. Dilinden tesbihat eksik olmazdı. Sınıftan sevgilisi vardı. (Bizim sınıfta pek erkek yoktu )
Bir gün kütüphanede el ele tutusurken gördük.
Sonra sevgilisinden ayrılıp başka biriyle evlendi. Kızın eski sevgilisi de başka biriyle evlendi.
En basitinden eskiden el ele tutuşmuş olur, po*no izlemiş biri olur. Bunları da kabul etmen gerekiyor. Yoksa diğer türlüsü kalmadi. Yok.
Soran+1 yılBekar kalırım o zaman yapacak bir şey yok ya
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne?
Soran+1 yılBoğa
Soran+1 yılSenin.
Cevap sahibi+1 yılKoç
Soran+1 yılÖzellikleri neler ki soruyu beğen yazayım sana
Cevap sahibi+1 yılÖzelliklerine internetten bakabilirsin.
Soran+1 yılİyi bakalım
Cevap sahibi+1 yıl@Soran aklıma bir şey geldi.
Cevap sahibi+1 yılİlahiyat fakültelerinden belki aradığın kızı bulabilirsin.
Mezun olmuş bulamazsın da ( bence ilahiyat fakültesi mezunu hemen evleniyor veya evlendiriliyor.)
Üniversite 1 veya 2. sınıf öğrencisi birini bulursan henüz eli kimsenin eline değmemiş birini bulabilirsin.
Yalnız her kapalı ve ilahiyat okuyan kişi edepli olmuyor. Çok eskiden ilahiyat okuyan bir kız vardı komşumuz. O mesela pek edepli değildi. Annesi kıza demiş ki kapan hemen koca bulursun. O da pek kapanmak istememiş annesinin zoruyla kapanmış. Okula giderken kıpkırmızı ruj sürerdi. Tuniginin altına tayt giyerdi. Sevgilisi de vardı. Ancak annesi kızına gurbetçi koca bulmaya çalışıyordu.
Sonra mahalleden taşındılar. Bilmiyorum belki de gurbetçi kocaya varmıştır.
Demem o ki 😃 ilahiyat okuyan birini bulabilirsin. Ancak fazla geç kalma sonra aradaki yaş farkını bahane ederler.
Soran+1 yılKimseyi aramıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yıl🙁
Soran+1 yılöyle herşeyden soğudum ölmeyi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim ben mi soguttum.
Git bak bulursun öyle kız. Aramadan kızlar sana gelmez. Sen ara bul. Çevrene söyle "ben temiz ahlaklı bir kız arıyorum." diye.
Başka şehirde de olsa vardır. Sadece yaşı biraz küçük oluverir onu da sıkıntı yapma artık. Aranızda 7 yaş olur belki. Bence bulursun. Ara.
Soran+1 yılSen soğutmadın ben hayattan soğudum genel olarak kadında istemiyorum başka birşeyde
Cevap sahibi+1 yılİntihar falan etme bakalım.
Cevap sahibi+1 yılBen de bi ara bütün insanlardan sogumustum.
İnsan görmeye tahammül edemiyordum.
Sana tavsiyem bir süre instgrm , twttr, fcebook, kizlrsryor gibi siteler den uzak dur. Dağa gezmeye git. Kafanı toparla gel. Biraz da sal ya. Koyver gitsin. Çok takılma o konulara. Bırak kız yoksa yok. Allah sana mükâfatını verir. Bu dünyada senin de sınavın buymuş demek ki. Belki de Yüce Mevlam seni deniyor. Karşına temiz birini çıkamayarak bakalım kulum zinaya bulaşacak mı diyor. Sen bu sınavdan da galip gelirsin.
Soran+1 yılKarı kız meraklısı değilim çok umursamıyorum ben genel olarak sıkıldım herşeyden
Soran+1 yılOlmasada olmaz çok aramıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamm
Soran+1 yılÖyle iyie
Cevap sahibi+1 yılOk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılneden imkansız olsun Allah herkese çift şekilde yaratmıştır sadece doğru zamanı bekle.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman doğru zaman
Sana şarkı göndereyim
Soran+1 yıl
Çok matah bir şey değil yahu. Sonu hep aynı biriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya canını sıkma illaki nasibin çıkar 30 yaşında bekar dayım var senin yaşın daha iyi birini bulursun da zor bulursun bu devirde bulmayı geçtim temizi edeplisi samanlıkta iğne aramaya benzer
014 Yorumla
Soran+1 yılİş kalmadı gibi
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme ya geç olsun guc olmasın kalbime gore biri çıksın karsina
Soran+1 yılÇıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılÇıkmaz çünkü
Cevap sahibi+1 yılÇıkmasın napcan çoluk çocuk hayatını yaşa
Soran+1 yılHaram zinadan uzak duruyorum hayatımı yaşayamam karşı cins olmadan
Cevap sahibi+1 yılE ben senle evleneyim
Soran+1 yılEvlen😃
Cevap sahibi+1 yılTamam seni kirmicam
Soran+1 yılDkfkf tamam yaz
Cevap sahibi+1 yılGizli üye neyle yazayım
Soran+1 yılKutunu aç
Cevap sahibi+1 yılAçtık bakalim
+1 yıl30 yaşımdayım. Benim de hiç sevgilim olmadı. Üstelik bâkirim. Elime kız eli bile değmedi. Sadece biriyle merhabalaşırken değdi o kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yıl@ÇAMutlu olmuyor mq olmuyor r
- +1 yıl
Soran+1 yıl@ÇAMutlu git şurdan ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimse kendi gibi birini bulamamışki birine aşık olursun ve birlikte orta yolu bulmak için bazı seylerden feragat edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBütün kadınlara cevap vermişsin erkekleri sallamamışsın.
Buradan kaybediyorsun işte 😂03 Yorumla
Soran+1 yılDııdf erkekleri s et abi 🤣
- +1 yıl
Niyetini bariz belli ediyorsun hata bu
Soran+1 yılTakılıyorum ya
+1 yılsorunun kıskançlık, umursamazsan böyle bir soruyuda sormazsın.
yani sevgilide bulsan, onunki daha iyi demeye başlarsın.
00 Yorumla
+1 yılBöyleleri var mı mesela bir kız sana ilgi duysa ne yapacağını bilemez misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilirim kardeş cahil deliğim
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Herhalde kendi elinle kaybetmezsin😅
- +1 yıl
Bu arada soruna cevap vereyim bulursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saatten sonra anca görücü usulü olur sana,
Belli ki flört potansiyeli yok en azından referans ile tanımış görmüş olursun. Beğenirsen devam edersin.
015 Yorumla
Soran+1 yılYok potansiyel var kendi dengimi bulamadığım için her önüme geleni eliyorum
Cevap sahibi+1 yılDengini beklersen mezarda bulursun
Soran+1 yılKardeş o kadar zaman bekledim elin öpüşmüş sevişmiş kızını ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma da , senin yaşında birinin sevgilisinin olmamış olması biraz anormal gelebilir karşı tarafa. Aseksuel olduğunu dusundurtebilir.
Ustelik bu zamana kadar herhangi bir denemen olmadığı için alıngan ya da aşırı bagimli bir profilde olabilirsin.
Çünkü karşına öyle biri çıksa direkt her şeyi vermeye hazırsın, onu beklemişsn
Bu da fazlaca kıskançlıgin habercisi.
Benimde çok fazla sevgilim olmadı ama senin profilde birisi korkuturdu.
Bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılKardeş herkesin hayat şartları farklı okuyup kariyer yapma derdindeydim öyle aile maddi durumum sizin gibi baba parası yemiyordum ben o cafe bu kızlar o kızlarla takılayım
Soran+1 yılAnladın mı olayı hemen yok kıskançlığa bağlama
Soran+1 yılHer şeyi vermeye hazırda değilim doğru kişi ise evlenip güzel bir yuva kurma derdindeyim
Cevap sahibi+1 yılBaba parası yediğimi nereden biliyorsun? Alnımda mi yazıyor hayırdır?
Soran+1 yılSenin gibiler öyle yapar merak etme ciğerinizi bilirim
Cevap sahibi+1 yılKonuşma tarzindan, karsindakine saygin olmadığı ve narsist biri olduğun anlaşılıyor zaten :)
Sevgilinin olmama sebebi de kendini begenmisligin.. tahminin yanlış... senin yaşını 1000 le çarp o kdr insan tanimisimdir, senin analizini de o yüzden baya kolay yaptım..
Allah sabır versin senle evlenecek kıza.
Sana tuketecek nefesim yok, by
Soran+1 yılGereksiz ithamlarda bulunan birinin bunları söylemesi saçma bye
Soran+1 yılAnalizlerin bi boka yaramadı ama merak etme yanlış insan tanışmışsın
- +1 yıl
Önüne geleni ekersen nah bulursun sen kusura bakma da
- +1 yıl
Elersen
- +1 yıl
Sana açılana değer ver kıymet bil
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu yaşta biraz zor, çoğu edepsiz. Kızı erken alacan. Ama Allah'tan ümit kesilmez. Kalbine göre birini bulursun inşallah.
00 Yorumla
+1 yılimkansiz diye bir şey yoktur ama nasil olmadi 27 yaşına kadar anlamadim 🍁 garip bi vaka
08 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim
- +1 yıl
sen bilirsin.. durdun durdun simdiye kadar istemedin. şu saatten sonrada istemen acayip resmen
Soran+1 yılKardeş evlilik yaşı geldi
İş güç kariyer derken istemedim- +1 yıl
anladimm evlilik yaşı geçti bu arada 😄
Soran+1 yıl27 yim geçmedi daha çığırırım😃
- +1 yıl
😂😁
Soran+1 yılÜzme beni çıtırım😃
- +1 yıl
uzmedim ki zaten plalsls mehmetim bana yeter 😽 bakmam ondan başka kimseye ❤️
Kızlar efendi erkek sevmez sıkıcı bulur bazı şeyleri bu yaşınıza kadar farketmeniz gerekirdi kah çevreden kah kendi gözlemlerinizden, geçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki kız olarak efendiyi sever mi bu da var?
Bulmaya çalışıp mı bulamadın zaten çok çaba sarfetmedin ve hiç sevgilin olmadı mı?
00 YorumlaBence buna üzülme o yalnızlığı bile değerli kıldıracak kadar kötü insanlar var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılzor ama imkansız değil elbette, doğru zaman doğru insan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil. Her an her şey olabilir. Arayışa gir.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın o şekilde çok kızda var sadece azınlık
03 Yorumla- +1 yıl
Karşısına çıkabilecek azınlık ama çok kız var tam ifade edememişim evet
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Benim gibi derken hatalı başlarsan asla bulamazsın.
00 Yorumla
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı 24 yaşındayım imkansız değil ama zor bence
00 YorumlaVakti geldiği zmaan seni bulur nasip de ne varsa o gelir başa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılNeden imkansız olmasın sanki düzgün kişi bulmak imkansız mı olacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil ama aşk sevgi nasip meselesi zamanı gelince kaçmak istesen bile kaçamıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulabilirsin ama bu aramakla olmaz zamanı gelince o seni bulur.
131 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman 40 onda mı
- +1 yıl
. benim çevremde 55 yaşında bir abimiz var ismi ferhat hiç evlenemedi. 45 var mesut abi yine bi 44 var 42 yaşında var. erkan abi rBunlar isteyipte evlenemedi maalesef. Yaşlandılar zaten.
Yani hiç evlenememe ihtimalin evlenme ihtimalinden daha yüksek duruyor çünkü niye sadece para geçiyor artık.
30 yaşından onra fakirsen işin dahada zorlaşıyor yani sınırdasın 30 dan sonra çevren falanda yoksa paranda yoksa geçmiş olsun ölene kdar forever alonetakılırsın yukardaki kişiler gibi
Soran+1 yıl@ZankK aylık 50 k gelirim var
- +1 yıl
Eğer gerçekten söylediğin gibiyse Bulursun o zaman dert etme Dünyada sadece para çalışır . Para varsa sıkıntı olmaz pek. her türlü bulursun. Kendin bulamıyorsa olsan bile Annene söylesen bulması için gelirin iyi olduğu için kızlar karşıdan atlarlar. :D En kötü kendin bulmasan annene söylersin :) gene olur.
- +1 yıl
Beni bul 😄
Soran+1 yıl@ZankK kız bulmak dert değil efendi temiz kızdan bahsediyorum
Soran+1 yılşu an bir doktor kız var evlensem hemen evlenirim onunla ama amaç denk olmak
- +1 yıl
Öyle biriyim zaten şaka yapmıştım :)
Soran+1 yıl@quinharleyy :D alemsin
Soran+1 yıl@quinharleyy ne güzel :)
- +1 yıl
Ee kızda ne gibi sıkıntı var anlamadım
- +1 yıl
Dkwkkdwmndnwd
- +1 yıl
şimdi gelirin iyi olduğu için haliyle karşına bir dünya karşı cins çıkacak. Atıyorum fabirkada asgari ücetli köle olsan 11 bini duyan ve işin prestiksiz olması sebebiyle 100 kızdan 80 85 i otomatik olarak teklifi reddeder :D ama 50 bin geliri duyan 100 kızdan 90 95 i teklifi kabul eder. Maça 2-0 galip olarak başlıyorsun zaten hatta 3-0 galip başlıyorsun :D teklifi kabul eden kız sayısında müthiş derecede sayısal olarak artış olacağı için doğru kişiyi bulma oranında doğal olarak kat ve kat arrtmış olacak yani şansın çok daha fazla yükselmiş oluyor :) PAra faktörü önündeki seçenekleride artırıyor doğal olarak :) ee geriye ne kalıyor uyum meselesi , anlaşmak , kafa yapısı vs gibi şeyler.
- +1 yıl
- +1 yıl
@quinharleyy Zaten 100 kızdan 90 95 kız kabul eder dememde onun içindi. 5 - 10 kişi eksik söylememde senin gibi düşünenler içindi.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@ZankK doğru diyorsun knk ama işte takıntılıyım kız mevzu değilde neyse Allah hayırlısını versin
- +1 yıl
Kanka bana yazsana 😅
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii niye
- +1 yıl
Konuşurduk
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii ne konuda
- +1 yıl
Sen yaz
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii mesajın kapalı
- +1 yıl
Takip at
- +1 yıl
Mesleğin ne merak ettim
Soran+1 yıl@Aliyigittttt inşaat mühendisiyim
Soran+1 yıl@ZankK yeni mezunum ondandır
- +1 yıl
Bana yazsan sevinirdim
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii yazdım ya
- +1 yıl
Nerde
Bı bitmedi şu soru be Allah rızası için birisi hiç sevgilim olmadı kelimesini kokden yasaklasin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz biri derken kastın? anlam veremedim. seni tanimiyoruz yorum yapmak bize dusmez
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olmamış aklı başında işinde gücünde kariyerli
Cevap sahibi+1 yılTemiz demek bu anlamda degildir. temiz hiç iliskisi olmamis anlamindadir isi gucu akli basinda demen icin boyleb yazman lazim
Soran+1 yılÖyle yazdım zaten
Reis artık kızlar sürekli onaları güldürebilen ağzı iyi laf yapan erkekleri seçiyor ağızın laf yapmıyorsa hep geridesin
00 Yorumlayok abı ya kendın ol yeter akışına bırak hıçbısey ımkansız degıldır kendıne guven
00 Yorumla
+1 yılBunu yazanlar genelde tersi çıkıyor
10 YorumlaBulabilirsiniz çevrenizde vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zor ama imkansız değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Neden olmasın. Olur. Ümidi kesmemek lazım
00 YorumlaZor ama imkansız değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılImkansız değil ama yaşın geçiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi birini mi arıyorsun? Gaysin sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılvardır illlaki
00 Yorumla Yoo bulabilirsin çevrende muhakkak vardır.
00 YorumlaKolay değil ama imkansız da değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Bulanlar ancak arayanlardır. Aramaktan vazgeçme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHangi şehirden? Bulalım birilerini
022 Yorumla
Soran+1 yılAdıyaan
Soran+1 yıl@dasherz geneli öyle
Soran+1 yıl@dasherz farkındayım knk Djdjf
Cevap sahibi+1 yılmaalesef adıyamanda yaşamıyorum orada olsak yardımcı olurdukk ama öyle kızlarda pek kalmadı 🤷🏼♀️
Soran+1 yılevde kaldım
Cevap sahibi+1 yılYok yok daha 27 yaşındasın 30 a 3 var daha. Ailen bulmuyor mu Peki?
Soran+1 yılyok bulmuyor
Cevap sahibi+1 yılHep kısa cevaplar veriyorsun . Bu sohbet etmekten hoşlanmadığını gösteriyor doru mu?
Cevap sahibi+1 yılArtık eskisi gibi değil ve bu babadan korkma meselesi değil bende babamdan korkmuyorum ama etrafa da saldırmıyorum .. Baskıcı ailelerin kızlarını da tanıyoruz yakalanmaktan korkuyorlar ama geride durmuyorlar.
Soran+1 yılevet çok sevmiyorum maalsef
Cevap sahibi+1 yılBöylede zor sohbet etmek ilgi göstermek demek kızlar konu çevirebilmesinden hoşlanır 🤷🏻♀️
Soran+1 yılKafa dengi bulursam konuşurum
Cevap sahibi+1 yılOlamadık sanırım sağlık olsun jdbdjd
Yinede umudunu kaybetme var bende sevgili yapmadım hiç yapmayan arkadaşlarımda var.
Soran+1 yılYaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşındayım
Soran+1 yılYaz konuşalım
Cevap sahibi+1 yılBen konuşuyorum da sen konuşmuyorsun 4 kelimeden fazla cümle kurmamışsın böyle ilerleyemezsin kii
Soran+1 yılSoruyu beğen yazayım
Cevap sahibi+1 yılMantikliymis hdbdjdj
Soran+1 yılDjjd ne
Soran+1 yılKutunu aç
Cevap sahibi+1 yılHii onu unutmuşum hcbdjd
+1 yılİş çevrene bakın
123 Yorumla
Soran+1 yılİş çevre derken
- +1 yıl
Yani iş ortamındaki arkadaşlarından çıkar belki
Soran+1 yılİş ortamımda kız yok
- +1 yıl
27 yaşında evde mi kalınır benim de psikolojimi bozdun negatifliginle. Söyle annene arkadaşlarına uygun biriyle tanistirsinlar
Soran+1 yılYoktur yok olsa keşke
- +1 yıl
😒😒😒 özelliklerini yaz ben bulacağım sana
Soran+1 yılBenim mi
- +1 yıl
Yok dedenin diye espri yapsam alınmazsın umarım
Soran+1 yılHe özelliklerimi sayayım 182 boyum 90 kilo spor seven mühendis kendi halinde sessiz kumral yakışıklı biriyim
- +1 yıl
Nerelisin, nerde büyüdün, nerede yaşıyosun, yaş-burç, seküler mi, muhafazakar misin. Karşı tarafta aradığın spesifik bir şey var mi
Soran+1 yılAdıyamanlıyım Adıyaman’da büyüdüm knks
Soran+1 yıl27 boğa
Soran+1 yılMuhafazakar biri değilim ama namaz kılarım öyle aşırı dindar değilim
Soran+1 yılYok öyle kafa dengi olsun birde kilolu olmasın yeter
- +1 yıl
Adıyamanda mı yaşıyosun. Ozaman zor bulurum ya ben sana
Soran+1 yılEvet maalsef
- +1 yıl
😔😔😔
Soran+1 yılNoldu 😞
- +1 yıl
Ben sana ordan bulamam arkadaşım. Son kale de yıkıldı. Pes ediyorum😪
Soran+1 yılOf of 😃neyse
Soran+1 yılSpora gideyim
- +1 yıl
kolay gelsin✋🏻
Soran+1 yılSağol 😊👍
Ben 24 benimde olmadı artık saldım ya nasip kısmet
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılGörücü usulü olur
021 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz gibi
- +1 yıl
Neden bulamadın peki
Soran+1 yılDenk bulamadım
- +1 yıl
Ailen bulabilir belki
Soran+1 yılBulamaz ki çoğunun sevgilisi olup öpüşmüş oluyor
- +1 yıl
He sen temiz aile kızı istiyorsun anladım umarım karsına sen gibi temiz insan çıkar dahada gençsin merak etme bulursun
Soran+1 yılE yani aile kızı istiyorum daha sevgilim bile olmadı bırak dokunmadım bir kıza
Soran+1 yılİnancım kalmadı ya
- +1 yıl
Sende haklısın valla turkiye musliman ulkesi olmus zina ülkesi gir girene sokan sokana turkiyede temiz kız bulmak samanlikta igne bulmak gibi birsey oldu ama sıkma canını bulursunnn
Soran+1 yılİşte nerde bulurum sen kendin diyorsun
- +1 yıl
Köyde bulursun belki kankaa sehirdekilrr delikl desik🤣🤣
Soran+1 yılKöy kızı zor ya köyde kız kalmadı neyse evde kaldım gibi Maalsef yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Hahaaha daha yas 27 benim eski sevgili 37 evlenememis😂😅
Soran+1 yılHaramdan uzak durmak istiyorum
Soran+1 yılEvlenip düzenli bir hayat yuva kurmak daha iyi yalnızlık sevgilişik hayatı bana göre değil
- +1 yıl
Hee o yuzden hemen evlenipp sey yapmak istiyorsunnnn
- +1 yıl
Annene sor yokmu tanidigi yemiz aile kızı
Soran+1 yılSeks olayı değil düzenli bir hayat istiyorum seks yapmasamda olur
Soran+1 yılYoktur bulamıyor
- +1 yıl
Senin iş baya zor kanka
Soran+1 yılZor Maalsef kaldık evde neyse spor ev iş takılırım yapacak bir şey yok
Benim de olmadı ben ne yapayım 38 yaşındayım
03 Yorumla
Soran+1 yılsen neden evlenmedin abi
+1 yılİstanbul da misin
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kız kardesimle tanıştırayım 😁😁😁
Soran+1 yılAhshd tanıştır
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yıl🤣😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılLa hafle fela kuffete.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben talibim 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye
+1 yılKariyer derken naptın ki han hamam mı diktin =))))
00 Yorumla
+1 yılUğraşman lazım zor ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor
00 Yorumla
+1 yılÇabanı başka şeye harca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Bulursun kral illaki
00 Yorumla
+1 yılOlur acele etme
00 Yorumla
+1 yılİmkansız değildir
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız degil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılNeden imkansız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAdıyaman
Cevap sahibi+1 yılİnşallah kalbine göre biri çıkar
Soran+1 yılAmin
+1 yılbu devirde zor
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?