Yarın benim doğum günüm ve 2 hafta önce beni sessiz sedasız her yerden engelleyip terketti ve ben hüngür hüngür ağladım onunla bir sürü plan yapmıştık staja başladım bu hafta ve her gün bana sürprizler yapacaktı yarında benim doğum günüm özel şeyler yapacağını söylemişti ama artık yok ve beni öylece bırakıp gitti. Kendisi hatalı olduğu halde ertesi gün bana hiç bir şey demeden gitti ve ben bugüne kadar hep takmamaya çalıştım ve bugün hüngür hüngür ağladım çünkü iki gündür iş heyecanimi onunla paylasamadim üstüne yarın benim doğum günüm ve o olmayacak şu an bile gözlerim yaşla yazıyorum bunu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oo ne oldu da… biliyorsun yango yapmak için 2 kişi lazım
Anlamadım
Tango yapmak için 2 kişi gerekir.. yani sende de hata vardır onda da
O zaman sana olayı anlatayım ve sen öyle karar ver.
Önceki sorumdan kopyala yapıştır yapacağım.
Sevgilim beni her yerden engellemiş dün gece fotoğraf paylaşmıştım yegenimle şort giymişti yeğenim hakkında gelecekte bu kız a*gin olur dedi bende söyleme öyle şeyler hoşlanmıyorum dedim sonra o da banane dedi bende what dedim sonra o da tamam dedi sonra bende neyse sen uyu dedim ( çünkü yorgundu) sonra o da tamam iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim ve bu 👍 ifadeyi koydu neyse işte bende bütün gün yazmadım ona çünkü haklı olduğumu düşünüyorum ve üzülmüştüm ondan bir adım bekledim sonra bu akşam saat 9 da ona yazacaktım nasılsın diye bir baktım her yerden sessiz sedasız engellemiş ne yanlış yaptım ben şu an çok üzgünüm ne hata ettim ben
Aa hayvanmış yaaa… bence dönsede sen kabul etme… hanzo… insan sevgilisin yeğenine istekli falan der mi
Evet işte bne bu yüzden tepki gösterdim özür dileyecegine beni terk etti hep çok merak etmisimdir egosunu ve kibrini bir yana bırakıp geri döner mi diye
Dönerse köpek çek bence
Öyle yapmayı düşünüyorum bugün çok fazla duygusallık var üzerimde hep onunla olan güzel anılar aklıma geliyordu bide birden yarın doğum günüm olduğu aklıma gelince hüngür hüngür ağladım.
Bu arada teşekkür ederim bir nebzede olsa iyi hissettim şimdi
Doğum günün kutlu olsun… eminim sen çok daha iyisini hak ediyorsun. Bilşyorum terk edilmek acaba dedirtir insanın şçine koyar ama emin ol ılımlı uyumlu kız ancak sınırları olduğunu göstermek süreçte sana kazandıracak. Üstelik alman atasözü var; deneyimle ilgili, bu süreçte kaybetmek yok, ya başarılı olursun ya da bundan ders alırsn. Sende bundan ders aldın, erkeklerin içinde orman kaçlını hanzo olanildiğini gördün
Çok teşekkürler 🙏
Doğum günümden 1 gün önce ayrılmışlığım var
Sen mi ayrıldın
O ayrıldı
Yazıklar olsun hiç mi vicdan yok ya kim bilir ne yaşadın sonra nasıl üzülmüşsundur
Üzülmüştüm baya evet ama uzun yıllar geçti üzerinden
Anladım benim bugün doğum günüm ve kimse kutlamadi sadece ablam bana bir mesaj attı onun dışında kimse kutlamadi ve sevdiğim adam da yok bu yüzden çok üzgünüm umarım benimki de bir an önce geçer
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşların olur umarım. Geçer elbette, sıkma canını.
Çok teşekkür ederim 😊🙏
😊
Yarin gecsin sonra uzulmye devam edersin
Nasıl yani
Yarinda dogum gunum demissinya ona istinaden bwlki cocuk oscarlik oynuyo oyleysede zatem sacma.)
Yani bütün bunlar plan olabilir mi diyorsun
Vallahi anlattiklarindan yola cikarsam ve arkadas biraz ucuk. kacik ise hic belli olmaz. Ama. sen yinede fazla beklentiye girme daha cok hayal. kirikligi olmasin. Zaten oyle yaparsa bile. muhtemelen doversin onu.)
Çok büyük tepki veririm günlerdir üzülüyorum ben
Dedimya oyleyse haketmistir. Ama sen yibn fazla beklentiye girme cunku daha cok uzulursun nekadar beklenti okadar hayal kirirkligi
Doğru haklısın 🥺
Tavsiye olarakta egerki bu arkadas olmazsa bundan sonra deger verene deger verdigi kadar deger veririsin.
Teşekkür ederim tavsiyen için 😔
Su uzgun emojilerden vazgecmekle basla
Böyle giden adamın taaaaaaaaaaa...
Çok üzücü gerçekten çok
boş ver
Keşke o kadar kolay olabilseydi harap oldum
Bu sene oldu 🫥
Neler hissettin peki ve nasıl altından kalktın
Keşke cevap verseydiniz