İnanılmaz üzgündüm işle alakalı problemler yaşadım ve modum çoook düşüktü. Erkek arkadaşıma böyle durumları yansıtmam çünkü benim modum düşükse onunki de düşüyor bu sefer ben onu toparlamakla uğraşırım.
Dün biraz üzgün olduğumu işte problem yaşadığımı söyledim sallamadı. Teselli etmesini istemiştim. Yine kendi kendime sarıldım biraz fotoğraf çekindim kendimi topladım ona attım. Hiç yorum yapmadı çirkin olmuşsun dese ona bile razıyım kendimi mal gibi hissettim 1-2 saat sonra sildim fotoğrafı. Niye sildin diye trip attı.
Tribin ilişkiyi yorduğunu düşünüyorum atmam hiç. Ama o an atasım geldi. Ona beni mal gibi hissettirdiğini söyledim. Üzgündüm teselli babında minikte olsa bi şeyler söyler diye beklediğimi belirttim. DRAM YARATIYORSUN, KENDİ KENDİNİ TESELLİ ETMEYİ ÖĞREN, BENDEN SANA GÜZEL LAF ÇIKMAZ ARTIK ERGEN MİYİZ BİZ, ÜZGÜNSEN BANA YANSITMA BANA NE gibi cümleler duyunca daha da kırıldım.
Kırıldığım şeyleri söylemek suç mu? Sürekli üzgünken bile gülmek zorunda mıyım? Hatam ne benim? Karşı taraftan güzel bir şeyler duymayı beklemek suç mu?
(3 senedir beraberiz)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer