Benim kendi sevgilime uyuma konuşalım desem uykum var yarın işe giidcem der ama beni seven iş de neymiş sabaha kadar konuşalım der insan gerçekten ikilemle kalıyor siz olsanız napardiniz?
Sevgilim var ama başka biri sevgilimdem daha çok ilgi gösteriyor. Siz sizi seveni mi seçersiniz yoksa sevdiğinizi mi?
Ben hayatımda biri varken başkasından gelecek bu tarz her harekete kapalıyım, buna izin verecek bir ortam oluşturmam asla. Mutsuzsam ve düzeltemiyorsak bitiririz, kimsenin kimseyi yok sayıp aldatması gerekmez.
Ben olsaydım iki kişiyle konuşmazdım, haklıymış gibi davranma. Ayrıl çocuktan sonra ötekiyle konuş. En azından bu saygıyı göster çocuğa. Hatalı olsa bile...
o cocukla konusman bile ihanet awqq sevgilinin haberi var mi yok tabiki de hosuna gidiyor gelmissin burada bos bos yorum soruyorsun cocukla iletsimi kesmeyi ne dersin?
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boş yapma ya kendi sevgiinden ilgi alamiyorsan başkası ilgi gösterince insanin konusasi geliyor ve ben ilk defa burada konuştum oda sevdiğini söyledi zaten
Karşında aciz bir insan var senin de kafan karışıyorsa sen de acizsizn. O çocuk bu mesajları görüp ikinizi de pataklasa kimse ağzını açamaz. Birine sevgilim diyorsan çevrene böyle pislik yanaştırmaman lazım baş suçlu sensin
her şey karşılıklı ve dengeli olmalıdır. Ne sen onu sabaha kadar tutup işinde ki verimini düşür, ne de o sana bir kaç saniye ayırıp ilgiden mahrum etsin. Aşkın gereği, akıl, kalp, ruhta yansıyan sen ve o neyse o olsun.
İnanma bu şu an böyle olabilir hani sen şu an onun gozunde ulasilamaz gibisin sevgilin var sonucta ama eger ona bi şans versen ayni şu anki sevgilin gibi olur bu da. Demedi deme. Ulaşilana kadar herkes degerlidir.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim var ama başka biri sevgilimdem daha çok ilgi gösteriyor. Siz sizi seveni mi seçersiniz yoksa sevdiğinizi mi?