https://cdn.odatv5.com/images/2023_06/2023_06_07/odatv_video_97__aaf43502538742.mp4
videoyu youtubede bulamadım :D siz ne düşünüyorsunuz
https://cdn.odatv5.com/images/2023_06/2023_06_07/odatv_video_97__aaf43502538742.mp4
videoyu youtubede bulamadım :D siz ne düşünüyorsunuz
Ben de turkiyeye ilk geldiğimde bunu görmüştüm ve çok sasirmistim ama bunda erkekler sessiz kalmalari ve her kizin da aynı zamanda aynı olmamasi ama yine erkeklerin tanımadan her kıza aynı davranmasi sadece kızların değil erkeklerin de suçlu olduğunu dusundurdu bana
evet lakın bıraz etkı tepkı olayı oluyor kım suclu kım sucsuz bu konu bıraz karısık konu evlılıge bakıs aıcısı olarak bakarsan maalesef burada suc kadın tarafında
Evet soyleyecek çok şey var ama susuyorum😆
sende mı yurtdısından geldın
Pek sayılmaz Azerbaycandanim
orada da bu durum bıraz karısık gııb
Evet hemde nasi😒
Zorlama buluyorum. Kendileri de biliyor Türk erkeklerinin onları yücelttiğini o yüzden onlar da böyle işlere girişiyor. Ha bu arada çok afedersin dünyada esc yapmalarıyla bilinen hatta bu konuda normal bir Rus vatandaşı olan bir kadının ırkçılık gördüğü dünyada paradan bahsedenin onlar olması komik.
Cevap
4Cevap
Normal
size ne mk diyorum ne alaka bu türk erkekleri de şaka gibi
valla ben demıyorum onlar dıyor
Rus ve Ukraynalı kadinlarla evleneceksen şahidin olurum don Kişot ndndnd
aslansın :D
o kırmızı elbıselıyı bul bana
ayıp edıyorsun :D tamam neyse
asdkashjdasjdha hatırlıyorum bende :) guzel zamanlardı :D adam haklı cıktı ahdashda
armı adamsın armı :Dasdjkahdas
Çok saçma ne alaka onlar.
Önüne gelenle yatıp kalkan eskortlar bizi beğenmiyor haspam
biraz haksız degıller be tabı kultur farkı da var
valla canım ben hayatımda bır tane eskort ıle sohbet dahi etmedım prensıp olarak bu ısı para ıle yapmıcagımı daha lıse zamanı benımsedım genelleme yapmayalım konu acık soyledıklerı orada turk kadınları maddıyat acısından olaya bakıyor dıyolar dogru da dıyolar yoksa benım kımseye eskortlar turk kadınlarıa hakaret edıyorlar dıye bır idaam yok
Valla siz canım diyorsun ve eskort diyorsun ikisine de yabancıya onların dediklerine cokta yabancı degılım ondan dolayı yanı hakaret ederek bir fikri itibarsızlaştıramazsın
Dostum profil fotoğrafını değiştirip insan fotoğrafı koysan mesala?
1200 tane ınsan mı takıp edeyım abıcım bak ısıne bas engelı gormesın
Söylediklerine katılmıyorum
Eksik bi Bilgi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?