Sizce Beni Seviyor mu yoksa sevmiyor mu yoksa seviyor ama önemsemiyor mu?

Erkek arkadaşım doğum günümde bana ne bir pasta ne de bir hediye aldı. Fakat durumu şu şekilde açıkladı, pastayı yiyeceğimiz yere gittik, normal bir dilim pasta aldı ama doğum günü pastası değildi ve sipariş ettiğini fakat depozit ödemediği için pastanın gelmediğini söyledi (depozit ödemesi gerektiğini bilmiyormuş, fakat ne hikmetse siparişi alan kişi de söylememiş herhalde) doğum günü mumu da yoktu bulamamış ki üfleyeyim bari. Ve gelelim asıl canımı sıkan konuya hediye almamış! mazeret olarakta ben senin kullancağın birşeyi almak istiyorum dedi sen seç ben alayım diyor yani. Dedim ki sen gidip baktında karar mı vermedin yoksa hiç mi gidip bakmadın, hayır hiç aramadım dedi çünkü neyi severim-sevmem bilmiyormuş. Ve ben onun doğum gününde ona kendi ellerimle pasta yaptım yemekler yaptım ve arkadaşlarını da davet edip ona sürpriz bir doğum günü yaptım. Oradaki arkadaşları bile bunun kıymetini bilmesi gerektiğini söylemişken o benim doğum günümde hiçbir organizasyon yapmadı ve hatta şöyle düşünüyorum kafa bile yormamış. Şimdi sorum şu kendisi benim ilk ilişkim fakat onun ilk değil tabii ki ben fazla mı değer veriyorum yani benim ona verdiğim değeri o da bana veriyor mu? Böyle şeyler erkeklerde normal midir yoksa ben bir hırta mı aşık oldum? Özellikle beylerden cevap bekliyorum erkekçe bakış açısıyla, benim kadın gözüyle göremediğim şey nedir acaba? NOT: benden önce çok emek verdiği ama sonucunda ansızın terkedildiği bir ilişkisi olmuş ona çok şeyler yaptığını söylemişti bana o yüzden yapmıyor olabilir mi hani bu da kıymetini bilmez gibisinden? ve çok yoğun çalışıyor gerçekten yoğun ama acaba ben bunu onu sevdiğim için kendime bahane mi ediyorum sonuçta internetten de hediye siparişi verebilirdi değil mi? Ve son notumda :) normalde çok iyiyiz bence iyi bir sevgili ama özel günlere değer vermiyor ve ben çok değer veriyorum diye rica ediyorum kendisinden hatırlatma yapıyorum yine de özen göstermiyor, bu durumu göz ardı mı edeyim yani sadece bi kaç özel gün için alttan mı alayım?

Sizce Beni Seviyor mu yoksa sevmiyor mu yoksa seviyor ama önemsemiyor mu?