Güncellemeler
+1 yıl
onları yazarken onlara bişey beslediğini düşünmüyorum çünkü cocuk gibi
sevgilimle uzak ilişki yaşıyoruz 3 senedir telefonunu kontrol ederken arada çok samimi olmadığı kız arkadaşlarına kızlara mesaj yazmış iltifat etmiş bi kaç kere kahve içelim demiş aldatmaya girermi kafam karışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden senden başkasına iltifat ediyor? Sen bi erkeğe yazsan aynı durumda kıyameti koparır siz ilişkiyi gözden geçirin.
Karşıdaki kızlar karşılık verince senin manita napacaktı? Gidecekti... ve sen bu soruyu bide öyle sor.
Sevgili kelimesi sahiplik manasına gelmez. Kiralık ev gibi düşüne bilirsin, ne zaman evin tapusunu aldın o zaman ev senin olur.
Sevgilin olduğuna emin misin diye bir sorarlar adama önce... uzak ilişki sıkıntı yaaa aldatmamis seni. sen onu sevgilin olarak görmüşsün
yok girmez daha kızlarla yatmasını bekliyorsun heralde
Yok estağfurullah ne girmesi sosyalleşmiş şakamısın sen yaa girer tabiki 😅
Sende daha hala onun yanındamısın az biraz kendinize saygınız olsun bu kadar mı ucuzladınız
Aldatmak mı? Boynuzlarlarınla kapıdan geçerken zorlanınca anlayacaksın.
Girer kimse ile konuşamaz iltifat edemez ağzını kırardım ben. His beslemede bile yazamaz.
Kim ne yaparsa kendine yapar takma kafama böyle şeyleri
Benimki de öyle yapıyo yaaa, erkek milleti valla bunaldım bende aldatıyo işte düpedüz
Hani kız arkadaşları olması aldatmak değil ama insan karşısında kini düşünüp kendi yapmamalı bence
Girer tabii hayırdır ne kahvesi
Uzak ilişkilerde bu işler olur.
Ya v sa gin önde gideni demek ki,
Güvenilmez.
Aranızda cinsellik var mıydı
neden böyle bir şey söyledin
Merak ettim kanka
Aynen
sorgulamadan bitir.
Aldatmak
Bence girer
Girer bence