Nişanlımla birlikteydik. Arkadaşına mesaj atacaktı. Yanımdayken ben de bakıverdim, önceki fotoğraflarda kız resimleri gördüm. Resimleri arkadaşı atmış. Bu hemen telefonu kilitledi. Ben, neydi o mesajlar dedim. Hiç dedi. Aç bakacağım dedim, açtı, arkadaşı buna kız atmış, bu fena, oha falan yazmış. Ama tek kız fotoğrafı değil, benim gördüğüm 2 tane vardı. Sonra bu yine telefonu kilitledi. Dedim neydi o konuşmalar, o da işte arkadaş konuştuğu kızları atmıştı, ben de onu gaza getirmek için öyle şeyler yazdım falan dedi. Sonra birisi geldi, konu yarım kaldı ama ben çok sinirlendim. Baş başa kaldığımızda mesajları göster, bakacağım dedim. Sildim dedi. Niye sildin, ne konuştunuz falan dedim. Bu başladı, işte abartıyorsun da, sanki kızlarla ben konuştum da, erkek muhabbeti işte, özür dilerim, bir daha öyle yorumlar falan yapmam asla dedi. Ama benim içime kuşku düştü, sadece öyleyse niye hemen sildi mesajları ya da devamını göstermek istemedi. Sizce abartıyor muyum yoksa kuşkulanmalı mıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçine kuşku düşmesi çok normal 😔 Telefonu hemen kilitlemesi ve mesajları silmesi güveni zedeliyor. Burada mesele fotoğraftan çok şeffaf olmaması ve seni sakinleştirmek yerine konuyu kapatmaya çalışması 💔
Bence sakin bir zamanda duygularını net anlat. “Kıskandım” değil “Güvenim sarsıldı” de. Tepkini küçümsemeyen bir tavır gösterirse ilişki toparlanır, yoksa dikkatli olmanı öneririm 🌿💕